تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 2376 اولاول ... 44849091929394959697981041441945941094 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

3 جباری: با این برد در کورس قهرمانی قرار گرفتیم

هافبک بازی ساز استقلال در پایان بازی امروز مقابل ملوان به خبرنگار سایت گفت : بازی خوب و راحتی بود ، مشکل گل اول بود که زدیم ، بچه ها خسته نشدند و با آرامش بازی کردند و گل دوم را زدیم و البته فرصت های زیادی را هم برای گل زنی از دست دادیم.
    جباری تصریح کرد : مثل بازی های گذشته داور یک پنالتی قطعی را برای ما نگرفت اما خدا را شکر که بازی را بردیم و با این برد در کورس قهرمانی قرار گرفتیم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

منبع تمام این خبرها esteqlal.ir

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

کسب امتیاز مهمتر از بازی زیبا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

استقلال برابر ملوان بازی خوب وقابل قبولی را ارائه کرد. کسب سه امتیاز این دیدار برای آبی پوشان از اهمیت ویژه ای برخوردار بود که خوشبختانه موفق شدند به خواسته خود دست پیدا کنند. البته هنوز تیم در طول بازی نوسان و بالا و پائین زیادی دارد و به قول معروف هنوز بالانس نیست اما در مجموع خوب بازی می کند. ار این بازی به بعد با توجه به شرایط جدول باید در بازیهای آتی در فکر سه امتیاز مسابقات باشیم و آن را در اولویت قرار دهیم، به طور قطع هواداران نیز به کسب امتیاز بیشتر از بازی زیبا توجه دارند و اهمیت می دهند. استقلال در چند بازی اخیر خود پیشرفت چندانی نداشته زیرا نفرات تیم همان نفرات سابق هستند و کسی اضافه نشده است که برخی ضعفهای تیم پوشیده و نقاط قوت بیش از پیش تقویت شود. هنوز حدود نه هفته تا پایان لیگ برتر باقی مانده است. نه بازی یعنی 27 امتیاز . این در حالی است که استقلال تنها 4 بازی با صدر جدول فاصله دارد. قهرمانی برای استقلال دور از دسترس نیست و اگر نفرات تیم هوشیارتر و فرصت طلب باشند می توانند به زودی صدر جدول را از آن خود کنند. تمت نفرات بایددر خدمت فیروز کریمی باشند و خواسته ها و دستورات اورا به خوبی در تمرین و مسابقه پیاده کنند. در مجموع به آینده تیم بسیار امیدواریم. اگر آبی پوشان موفق شوند دو بازی آینده خود را با نتایج مطلوب و مناسبی پشت سر بگذارند بیش از هر زمان دیگر به قهرمانی نزدیک خواهند شد. آبی پوشان باید سعی کنند در بازیهای پیش رو با نوسان کمتری بازی خود را دنبال کنند. این بازی و سه امتیاز آن یک جهش بزرگ برای استقلال بود. با روندی که پرسپولیس و سپاهان در پیش گرفته اند می توان به روزهای خوش آینده خوشبین بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

برهانی: گل زدم، سبک شدم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    آرش برهانی مهاجم ارزشمند استقلال که در دیدار دیروز مقابل ملوان بازی موفق شد گل دوم آبی پوشان را به زیبایی هر چه تمام به ثمر برساند در گفتگو با خبر نگار سایت رسمی باشگاه گفت: این گل نزدن های من بار روحی و روانی سنگینی را بر دوش من و هواداران که از من انتظار گلزنی داشتند و حق هم با ایشان بود گذاشته بود. اما خدا را شکر که گل زدم و احساس راحتی و سبکی می کنم. برهانی در ادامه گفت: اگر کادر فنی به من اجازه بدهد که در برابر راه آهن بازی کنم در این بازی نیز گل می زنم. برهانی در آخر سال نو را به تمام هم میهنان و بالاخص هواداران خوب و همیشه آبی استقلال تبریک گفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

طالب لو : بازیکنان استقلال به خود باوری رسیدند

سنگربان آبی پوشان در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت :به آقای احمد زاده تبریک می گویم ملوان اصلا ضد فوتبال بازی نکرد و شجاعانه در برابر استقلال بازی کرد.
    طالب لو افزود : روز سختی را مقابل ملوان سپری کردیم ما واقعا به این سه امتیاز احتیاج داشتیم تا در جمع مدعیان قهرمانی بمانیم .این برد باعث شد بازیکنان استقلال به خود باوری برسند و با روحیه بهتری به مصاف حریفان آینده خود خواهیم رفت.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

علیزاده : به خوبی حریف را خسته کردیم

علی علیزاده سازنده گل اول آبی پوشان در بازی دیروز ، به خبرنگار سایت گفت : در بازی با ملوان دو نیمه متفاوت داشتیم ، در نیمه اول می خواستیم حریف را خسته کنیم و این کار به خوبی انجام دادیم . در نیمه دوم هم با خارج شدن ملوان از لاک دفاعی موفق به گلزنی شدیم .استقلال تیم برتر این میدان بود و سه امتیاز این بازی حق مسلم استقلال بود.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

امیر آبادی: ملوانی ها را از نفس انداختیم

امیر آبادی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: بازی بازی خوبی بود. هر دو تیم خوب فوتبال بازی کردند. بازی دو نیمه متفاوت داشت. در نیمه اول با توجه به اینکه ملوان تیم قدرتی و فیزیکی بود با برنامه بازیکنان ملوان را از نفس انداختیم. و در نیمه دوم نیز فاتح میدان بودیم. این برد برای تیم ما خیلی اهمیت داشت. این برد و این بازی باعث شد بچه ها از نظر روحی و روانی به خودباوری برسند. و خوشحالیم که همانگونه که وعده داده بودیم توانستیم با غلبه بر ملوان قبل از سال جدید به هوادارانمان عیدی بدهیم. امید وارم با این روحیه در بازی مقابل را آهن و سپاهان و بازی دربی نیز پیروز باشیم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

پولادی : خدا را شکر شرمنده هواداران نشدیم

مهرداد پولادی در گفتگو با خبرنگار سایت رسمی باشگاه اظهار داشت : خدا را شکر بازی را بردیم و شرمنده هواداران نشدیم ، استقلال در این بازی هم از لحاظ فوتبال و هم از لحاظ نتیجه از ملوان سرتر بود.ملوان هم تیم فیزیکی و قدرتی بود و این تیم قطعا برای تیم های بالای جدول خطرناک خواهد بود و آنها را با مشکل مواجه خواهد کرد.
    پولادی تصریح کرد : اگر بازیکنن استقلال خودشان را باور کنند پتانسیل استقلال خیلی بالاتر از این بازی می باشد .

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

گزارش تمرین امروز بهمراه چند مصاحبه جذاب و خواندنی

امروز چهارشنبه آبی پوشان پایتخت تمرینات خود را رأس ساعت 12:15 دقیقه در زمین شماره 2 آزادی آغاز کردند. البته گفتنی است همه بازیکنان نیم ساعت زود تر خود را به زمین شماره 2 آزادی رساندند. غائبین امروز تمرینات محمد نوازی بود که بدلیل زیارت حرم امام رضا در تهران حضور نداشت. حاجیلو و کوشکی نیز در تمرینات امروز حضور نداشتند که البته گفتنی است کوشکی با پای مصدوم و لباس شخصی کنار زمین حضور داشت. اما بدلیل این مصدومیت در تمرینات شرکت نکرد.
    آقایان کریمی و الهامی نیز که بعد از بازی مقابل ملوان راهی اهواز شده بودند و قرار بود خود را به تمرین امروز برسانند موفق به تهیه بلیط نشده و به تمرینات امروز استقلال نرسیدند .
    بازیکنان بعد از 20 دقیقه دویدن به دو دسته تقسیم شدند. آنهایی که دیروز مقابل ملوان 90 دقیقه کامل بازی کردند پس از انجام حرکات کششی از تمرینات جدا شدند و باقی بازیکنان به تمرینات خود ادامه دادند. بعد از تمرین یوسفی ، بیاتی نیا و شفیعی زیر نظر دکتر کیانوش اعتماد مقدم کارهای سرعتی انجام دادند و دروازه بانان هم سپک تاکرا انجام دادند که جالب است بدانید طبق خواسته خودشان یک نونهال برایشان داوری کرد. در ضمن لازم به ذکر است که دکتر نوروزی در زمینه مصدومیت کوشکی به خبرنگار ما گفت: مصدومیت کوشکی خیلی جدی نیست اما از ناحیه زانو دچار مصدومیت شده است که برای بهبود نیاز به فیزیو تراپی و آب درمانی نیاز دارد. اما با این اوصاف بعید می دانم که به دیدار جام حذفی در مقابل راه آهن برسد
    .
    یوسفی: به اندازه آرش و پژمان خوشحالم

یوسفی در حاشیه تمرین امروز به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت:این که من در این بازی حضور نداشتم و نیمکت نشین بودم نظر کادر فنی بوده و من به نظر و صلاحدید ایشان احترام می گذارم. وقتی ما همه در یک تیم هستیم و پیراهن پر افتخار استقلال را به تن داریم باید به خود ببالیم. من هم از این قاعده مستثنی نیستم و باور کنید به اندازه دیگر بازیکنان تیم حتی به اندازه گلزنان( برهانی و منتظری) از پیروزی جانانه تیم خوشحالم. ان شا الله روز 27 اسفند دیدار جام حذفی در مقابل را آهن را نیز با یک بازی زیبا و قدرتی می بریم
    .
    علیزاده: به یاری خدا و با کمک هوادران راه آهن را می بریم
    علیزاده هم در گفتگو با خبرنگار سایت گفت: خوشحالم که در گل اول سهیم بودم. در یک تیم هرکس گل بزند قابل احترام است. خواه مدافع و خواه مهاجم. ما هم اعضای یک تیم بزرگ هستیم و اگر تیممان خوب بازی کند و پیروز شود خوشحال می شویم. امیدوارم با یاری خدا و حضور هواداران را آهن را نیز با یک بازی منطقی و خوب ببریم

اعتماد مقدم: نوازی ذخیره بدنی اش را خوب استفاده نمی کند
    در حاشیه تمرین امروز دکتر کیانوش اعتماد مقدم بدنساز تیم استقلال درخصوص نوازی به خبرنگار سایت رسمی باشگاه گفت: به اعتقاد من نوازی نیاز به بازسازی روحی دارد. این بازیکن شکننده و ظریف و حساس است و کادر فنی باید بداند با این بازیکن چگونه برخورد کند. ما با او جلسه گذاشتیم . من فکر نمی کنم نوازی از نظر بدنی مشکل خاصی داشته باشد اما به اعتقاد من ذخیره بدنی اش را خوب استفاده نمی کند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •