تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 229 اولاول ... 4484909192939495969798104144194 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی:مسی نه - دفاع بله..!!!

ادریانو گالیانی نائب رئیس میلان در مورد شایعه هایی مبنی بر پیشنهاد میلان برای مسی گفت مسی بازیکن بزرگیه و خریدن اون کار خیلی سختیه....در ضمن ما توی خط حمله بازیکن داریم و احتیاجی به مسی نداریم.
    ولی در مورد خط دفاع گفت که در نقل و انتقالات زمستانی به فکر خرید مدافع هستیم.میلان هم در خط دفاعی با بحران مصدومیت مدافعانش همراهه.از گالیانی در مورد بازگشت رونالدو به میلان پرسیده شد و او گفت هیچ کس از اینده خبر نداره.
    انتقال رونالدو به میلان در زمستان احتمالش کمه ولی در تابستان اینده امکانش هست
    هیچ کس از آینده اطلاعی نداره

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

رونالدينيو: منتظر يوونتوس هستم

رونالدينيو، مهاجم برزيلي باشگاه آث ميلان، همانند تك تيراندازي قهار در انتظار ديدار يكشنبه آينده برابر يوونتوس است تا طعمهاش را شكار كند.

ميلان و يوونتوس هفته آينده در ورزشگاه اليمپيكو ديدار ميكنند و هر دو تيم اميدوارند هيچ امتيازي را از كف ندهند چراكه كمترين لغزش ميتواند به بهاي سنگيني در مسير قهرماني تمام شود.

به نوشته روزنامه كوريره دلو اسپورت،كارلو آنجلوتي سرمربي ميلان، گنارو گتوسو را به دليل محروميت در اختيار نخواهد داشت اما رونالدينيو كه در جريان پيروزي ‪ ۱‬بر صفر مقابل كاتانيا غيبت داشت، براي ديدار با يووه لحظه شماري ميكند.

وي اظهارداشت: احساس خيلي خوبي دارم و براي بازي برابر يوونتوس آماده خواهم بود.

يكي از عادتهاي رونالدينيو اين است كه در ديدارهاي مهم و حساس، ستاره مي شود. بسياري افراد هنوز به خاطر دارند كه گل او در شهرآورد ميلان، تعيين كننده سرنوشت بازي بود.

يوونتوس براي بدست آوردن تمام امتيازات در ورزشگاه خانگي خود، بايد با دقت مراقب حركات اين ستاره برزيلي باشد.

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میلان باید با رونالدینیو هماهنگ شود

آدریانو گالیانی, نایب رئیس میلان تاکید کرد هیچ اعتراضی بر کاکا که مدعی است به علت حضور رونالدینیو در این تیم, محدود شده, وارد نیست و این تیم از عملکرد این هافبک برزیلی خشنود و راضی است.

کاکا پیش از پیروزی نزدیک تیمش مقابل کاتانیا در شب گذشته, نسبت به این مسئله که با حضور روبینیو در میدان, وظایفش محدود شده است و نمی تواند بازی همیشگی اش را به نمایش بگذارد, انتقاد کرد.
    گالیانی نیز در پاسخ به این اعتراض کاکا گفت:" سخنان کاکا هوشمندانه بوده و به موضوع مهمی اشاره کرده است. سرمربی نباید نسبت به این مسئله اعتراضی داشته باشد. کاکا واقعیت را بیان کرده است. کاملا روشن است که هر گاه بازیکن بزرگی نظیر رونالدینیو به تیمی ملحق می شود آن تیم باید با بازیکن جدید هماهنگ شود. وقتی شما بازیکن جدید می خرید باید بازیکنان قدیمی را با بازیکنان جدید تطبق دهید. این قانون فوتبال است."

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گتوسو 6 ماه از میادین دور شد:

جنارو گتوسو هافبک تدافعی قدرتمند میلان به دلیل مصدومیت زانو بازی حساس مقابل یوونتوس رو از دست داد
    این بازیکن به دلیل مصدومیت تا 6 ماه از میادین به دور خواهند ماند.به گفته پزشک میلان وضعیت زانوی گتوسو خوب نیست و باید چندین ماه از میادین مسابقه دور باشد

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پاتو در گفت وگو با فيفا

خانواده ام ميلان را انتخاب كردند

فوتبال برزيل همواره ستارگان جوان بسيارى را به خود ديده است و شكى نيست كه اين روزها مرد شماره ۷ ميلانى ها يكى از همين ستاره هاست. الكساندر پاتو بازيكن جوان و جوياى نام برزيلى است كه در حال حاضر براى باشگاه ميلان ايتاليا توپ مى زند. او فوتبال را از سنين بسيار پايين آغاز كرده و اكنون دركنار بازيكنانى توپ مى زند كه شايد تا ديروز آرزوى گرفتن عكس و يا امضاى آنها را داشت. پاتو در گفت وگو با پايگاه اينترنتى فدراسيون بين المللى فوتبال (فيفا) از زندگى پرفراز و نشيب خود سخن گفت. او همچنين از رونالدو به عنوان اسطوره دوران كودكى خود ياد كرده و بازى در كنار او را يكى از بى نظيرترين خاطره هاى تمام دوران فوتبالش توصيف كرد.
    متن اين گفت و گو در زير مى آيد:
    • بهتر است نگاهى به نقطه آغاز بيندازيم جايى كه تو نخستين بار در سن ۱۷ سالگى براى اينترناسيونال در ليگ قهرمانى برزيل به ميدان رفتى. آيا اين رويايى بود كه به حقيقت پيوست؟
    - نخستين بازى من با پيروزى پايان يافت و من نقش عمده اى در اين پيروزى ايفا كردم. يك پاس گل دادم و نخستين گل خود را به ثمر رساندم. نخستين بازى من همچنان برايم خاطره زيبايى است.
    • چند هفته بعد، در ژاپن، مقابل الاهلى در نيمه نهايى جام باشگاه هاى جهان به ميدان رفتى. در آن زمان تنها ۱۷ سال و ۱۰۲ روز سن داشتى و به عنوان جوان ترين بازيكن كه توانسته بود در مسابقات بزرگسالان فيفا گلزنى كند، شناخته شدى و توانستى ركورد پله بزرگ را بشكنى. اين مسأله براى تو چه معنايى داشت؟
    - فوق العاده بود. يك ماه پس از نخستين بارى كه به ميدان رفتم، مى شنيدم كه مردم درباره بازى هاى من صحبت مى كردند و مى گفتند: پاتو بازيكن بسيار جوان گل هاى بسيارى به ثمر رسانده است. او پديده جديد است.» آنچه براى من رخ مى داد شگفت آور و استثنايى بود اما شهرت تنها كافى نيست، شما به بخت و اقبال نياز داريد و من از وجود اين مسأله هم بهره مند بودم چرا كه به همراه يكى از بهترين باشگاه هاى وقت يعنى اينترناسيونال به ژاپن رفتم.
    • تو گل هاى بسيارى به ثمر رسانده اى اما از طرفى در زدن ضربه هاى آخر هم پيشرفت كردى. آيا خودت را بيشتر به عنوان يك بازيكن در خدمت تيم مى بينى يا يك استعداد فردى؟
    - من همواره به دنبال گلزنى هستم. بارها و بارها اين هدف را در ذهن مى پرورانم اما اگر نتوانم گل به ثمر برسانم، بايد بيش از پيش در خدمت تيمم باشم. فوتبال بازى ۱۱ نفره است و اگر ما به يكديگر كمك نكنيم، به جايى نخواهيم رسيم. اگر با هم متحد باشيم، خود به خود گل ها از راه مى رسند.
    • اينتر، چلسى و رئال مادريد همگى به جذب تو علاقمند بودند، پس چرا به ميلان پيوستى؟
    - انتخاب من تأثير گرفته از خانواده و مدير برنامه هايم بود. بسيارى از برزيلى ها در اين باشگاه بازى مى كنند. بازيكنانى همچون امرسون كه همواره او را مى شناختم. زمانى كه تصميم خود را به خانواده ام اعلام كردم آنها به من گفتند: «وقت رفتن رسيده است. ما شكى نداريم كه تو دوران فوق العاده اى را سپرى خواهى كرد.»
    • در تابستان ۲۰۰۷ به ميلان پيوستى اما قوانين فوتبال ايتاليا مانع اين شدند كه تا سال جارى بتوانى نخستين بازى خود براى روسونرى را انجام دهى. كنار آمدن با اين مساله چقدر دشوار بود؟
    - ۴ ماه بازى نكردن به من اين اجازه را داد تا بتوانم خودم را با تركيب تيم يكرنگ كنم. من در تمامى جلسه هاى تمرين و سفرها شركت كردم و قابليت تطبيق با فوتبال ايتاليا را داشتم. پس از آن، سال ۲۰۰۸ از لحاظ شخصى سرتاسر خوشحالى به همراه داشت. نخستين بار با پيراهن ميلان به ميدان رفتم و نخستين گل هاى خود را به ثمر رسانده و پيشرفتم ادامه داشت. اميدوارم سال آينده بتوانيم به قهرمانى در جام يوفا دست يافته و در رقابت هاى فصل آينده ليگ قهرمانان اروپا حضور داشته باشيم.
    • در ميلان برزيلى هاى بسيارى را در كنار خود مى بينى. آيا اين مسأله سازگارى با شرايط را براى تو آسان تر كرده است؟
    - زمانى كه به ميلان آمدم، ايتاليايى صحبت نمى كردم. برزيلى هاى باشگاه از لحاظ ورزشى و غيرورزشى كمك هاى باورنكردنى اى براى تطبيق در اينجا به من كردند. تا امروز، ما اغلب همچنان همراه هم شام مى خوريم و به بيان عقايد مشترك مى پردازيم.
    • بدون شك يكى از آن برزيلى ها رونالدو بود كه سال گذشته در كنارش بازى كردى. ستايش تو از رونالدو همواره بر همگان آشكار بوده است.
    - بازى كردن در كنار او لحظه اى بود كه تا پايان دوران فوتبال من، در قلبم باقى خواهد ماند. زمانى كه بچه بودم، بيرون زمين در حالى كه پيراهن اين بازيكن افسانه اى را بر تن داشتم، همواره به دوستانم مى گفتم: «من رونالدو هستم.» اميدوارم بتوانم به اندازه او دوران موفقيت آميزى داشته باشم.
    • تو به همراه تيم ملى برزيل تاكنون تنها يك شكست را در رقابت هاى مقدماتى جام جهانى ۲۰۱۰ تجربه كرده اى و تيم شما بهترين خط دفاعى را در اختيار دارد. فكر مى كنى ديدارهاى باقى مانده اين رقابت ها در منطقه آمريكاى جنوبى براى تيم برزيل چگونه پيش خواهد رفت؟
    - در حال حاضر، برزيل در موقعيت خوبى براى راهيابى به جام جهانى قرار دارد. ما در جدول با ۶ امتياز كمتر نسبت به تيم صدرنشين، دوم هستيم. پاراگوئه بازى هاى بسيار خوبى از خود ارائه كرده است و آنها امتيازهاى مهمى از ديدارهاى دشوار خود گرفته اند. ما امتيازهاى بسيارى را در ديدارهاى خانگى از دست داده ايم. هريك از بازى هاى خانگى ما چالشى براى حريفان به حساب مى آيد. آنها براى پيروزى انگيزه دارند و همواره بيش از حد تلاش مى كنند چرا كه مقابل برزيل به ميدان مى روند. در نتيجه، ما هم بايد همواره از جان مايه بگذاريم؛ به ويژه به خاطر تمامى كسانى كه ما را حمايت مى كنند. هربار كه به تيم ملى فرا خوانده مى شوم، همين مسأله باعث خوشحالى و افتخار من مى شود.
    • زندگى تو دستخوش رخدادهاى ناراحت كننده نيز شده است. در ۱۰ سالگى، يك تومور در بدن تو تشخيص داده شد. در آن برهه زمانى دشوار، چگونه با شرايط كنار آمدى؟
    - رنج زيادى كشيدم. پس از عمل جراحى، عوارض ديگرى به چشم مى خورد. بايد تزريقات متعددى انجام مى دادم. اين سختى باعث شد من به اينجا برسم، چرا كه مادرم دركنارم بود و هردوى ما همراه هم گريه مى كرديم. به راستى دشوار بود. آن قسمت از زندگى ام باعث رشد من شد و حمايت خانواده ام حياتى بود.
    • شهرت روزافزون تو جنبه مثبت مسأله است؛ چگونه با اين شهرت زندگى مى كنى؟
    - زمانى كه مردم را مى بينم كه تقاضاى عكس يا امضاى مرا دارند، اين مسأله باعث خوشحالى من مى شود. همين ديروز بود كه خود من مى خواستم از بازيكنان مورد علاقه ام يادگارى داشته باشم، در نتيجه اين مسائل را درك مى كنم و نمى خواهم مردم به ويژه كودكان از دست من ناراحت شوند. زمانى كه هواداران در ورزشگاه نام مرا فرياد مى زنند، اين موضوع انگيزه من براى عملكرد خوب در زمين را دوچندان مى كند.
    • اهداف شخصى تو براى باشگاه و تيم ملى كشورت چيست؟
    - همراه ميلان، مى خواهم در ايتاليا و در رقابت هاى بين المللى به بيشترين عناوين ممكن دست پيدا كنم. به همراه برزيل هم هدفم قهرمانى در جام جهانى است. همچنين قصد دارم روزى به عنوان بهترين بازيكن جهان شناخته شوم.
    • برزيلى هاى بسيارى هستند كه حركت هاى بى نظير خودشان را دارند همانند حركت ايلستيكو كه توسط رونالدينيو به شكل كاملى اجرا مى شود. آيا تو هم روى اين حركت ها كار مى كنى؟
    - اكنون كه در كنار رونالدينيو بازى مى كنم به راحتى مى توانم از او الهام بگيرم. شايد روزى بتوانم اين حركت ها را به اجرا درآورم. بدون شك آنچه مرا بيش از همه متمايز مى كند، دريبل زدن هاى سرعتى ام است. شايد در آينده اين توانايى من باعث شود كه ديگر مرا پاتو صدا نزنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مذاكرات رسمى ميلان با ليورپول

در فصل نقل و انتقالات زمستانى ميلانى ها سخت به دنبال خريد يك مدافع پر قدرت و صاحبنام هستند و آخرين نام در فهرست خريد روسونرى يك مدافع ۲۴ ساله است. بعد از نام هايى چون سرجيو راموس، تياگو سيلوا و ويليام گالاس اكنون از دانيل اگر مدافع ميانى تيم ليورپول به عنوان هدف جديد ميلان نام برده مى شود. به نوشته مطبوعات ايتاليايى اين بازيكن دانماركى بر سر تمديد قراردادش به مشكل برخورده و به نظر مى رسد با توجه به اختلافاتى كه وجود دارد هرگز قرارداد جديدى امضاء نشود. آدريانو گاليانى نايب رئيس ميلان رسماً با سران ليورپول بر سر خريد اين بازيكن وارد مذاكره شده است. اين در حالى است كه وى اذعان كرده بود ميلان در ژانويه مدافع نمى خرد.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اميد ميلان به ماندن بكام در سن سيرو

Gazzetta- آدريانو گاليانى نايب رييس و مدير اجرايى باشگاه ميلان ابراز اميدوارى كرد. ديويد بكام طى مدت كوتاه حضورش در اين تيم به بازى در سرى A علاقه مند شده و براى هميشه در سن سيرو باقى بماند. گاليانى در مصاحبه با شبكه اسكاى گفت: «بايد اميدوار باشيم تا بكام به فوتبال ايتاليا علاقه مند شود اما مشكل اينجا است كه او درگير امور تبليغاتى زيادى خواهد بود. هرچند كمى غيرمحتمل به نظر مى رسد اما مى توانيم به اين موضوع خوشبين باشيم.» اگرچه پيش از اين نيز كارلو آنچلوتى، مربى ميلان به عقد قراردادى دايمى با بكام ابراز تمايل كرده بود، هافبك باشگاه لس آنجلس گلكسى اظهار داشته كه در فصل بهار به امريكا باز خواهد گشت. گاليانى در ادامه افزود: «او ۲۰ دسامبر به ما ملحق مى شود تا پس از انجام معاينات پزشكى و حضور در كنفرانس هاى مطبوعاتى در بازى ميلان و اودينزه شركت داشته باشد. نمى دانم حضور او در ميلان چقدر طول خواهد كشيد اما در حال حاضر او تنها دو ماه و نيم با ما قرارداد دارد.»

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کسی میدونه بازی میلان با ولفسبورگ ساعت چنده؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مثل این که اشتباه کردم
    میلان این هفته توی جام یوفا بازی نداره
    بازی هفته بعده....

پروفشنال ali...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

میلان در تدارک معاوضه بازیکن با بایرن مونیخ

مقامات میلان در تدارک مذاکره با همتایانشان در بایرن مونیخ برای به خدمت گیری تیم بروسکی, هافبک طراح این باشگاه هستند.

به نقل از کانتروکامپو مسوولان میلان به بروسکی 28 ساله, ملی پوش آلمانی بایرن به عنوان جانشین رینو گاتوزو 30 ساله می نگرند.
    میلان از تمایل باواریایی ها به جذب یوان گورکوف که قرار است به عنوان بازیکن قرضی در بوردو کارش را شروع کند,مطلع است. بر همین اساس روسونری ها قصد دارند در مورد معاوضه گورکوف با بروسکی با مقامات بایرن به گفت و گو بپردازند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •