تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 94 از 124 اولاول ... 4484909192939495969798104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 931 به 940 از 1240

نام تاپيک: {آموزش} اتصال به شبکه Xbox Live

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان گلم...من یه سوال دارم تو رو خدا راهنماییم کنید...من الان کنسولو بردم مغازه و واسم ابدیت lt 191 و داشبورد جدید رو نصب کردن...دوم اینکه رفتم به گفته ی دوستان تو سایت live com یه پروفایل و ایمیل درست کردم...سوم اینکه رفتم تو xbox support تا بتونم بصورت لایو کاراکتر های بازی مورتال کمبات رو بگیرم می گن پوینت میخوان....اصلا چطوری می تونم و با چی می تونم وصل بشم از طریق کنسول به اینترنت؟دوم اینکه پوینت ها رو چطوری بگیرم؟تو قسمت انتخاب کشور خبری از ایران نیست....تو رو خدا راهنماییم کنید

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان گلم...من یه سوال دارم تو رو خدا راهنماییم کنید...من الان کنسولو بردم مغازه و واسم ابدیت lt 191 و داشبورد جدید رو نصب کردن...دوم اینکه رفتم به گفته ی دوستان تو سایت live com یه پروفایل و ایمیل درست کردم...سوم اینکه رفتم تو xbox support تا بتونم بصورت لایو کاراکتر های بازی مورتال کمبات رو بگیرم می گن پوینت میخوان....اصلا چطوری می تونم و با چی می تونم وصل بشم از طریق کنسول به اینترنت؟دوم اینکه پوینت ها رو چطوری بگیرم؟تو قسمت انتخاب کشور خبری از ایران نیست....تو رو خدا راهنماییم کنید
    دوست عزیز آموزش صفحه اول رو بخون متوجه میشی . برای دانلود DLC هم تو خود محیط لایو وجود داره . قسمت Game Marketplace که برای بیشتر اونا باید پیونت داشته باشی ! درباره پوینت صفحه اول توضیح داده شده !

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[

تنظیمات X360 :

با انجام این مراحل فوق، کامپیوتر آماده ارتباط و به اشتراک گذاشتن اینترنت با کنسول است. حالا باید تنظیمات کنسول را انجام داد. در محیط Dashboard (یا همان منوی سیستم عامل X360) به بخش Setting (با رنگ بنفش) رفته و Network Setting را انتخاب کنید. در قسمت Edit همان گزینه های IP و... را می بینید. توجه داشته باشید که کابل شبکه باید متصب باشد. انتخاب IP را از حالت اتوماتیک به Manual تغییر داده و ارقام زیر را تایپ کنید :

IP address: 192.168.0.2
    Subnetmask: 255.255.255.0
    gateway: 192.168.0.1

سپس گزینه Done را زده و save کنید. سپس گزینه text xbox connection را انتخاب و مراحل تست را کنترل کنید. پس از Confirm شدن تمامی موارد connection اتصال آماده استفاده است. در صورت بروز هر گونه مشکل دوباره آن را با گزینه x تست کنید. در صورت بروز اشکال در قسمت IP، درایو کارت شبکه را دوباره نصب کنید. بهتر است درایوی که ویندوز در آن نصب است فرمت NTFS داشته باشد. پس از اتمام کار در Dashboard کنسول به قسمت Xbox Live (سمت نارنجی رنگ) رفته و گزینه join را انتخاب کنید تا محیط شناسایی شود. با ورود به شبکه Xboxlive باید مشخصات خود را در سایت مایکروسافت ثبت کنید. دقت کنید مشخصات مکانی خود مانند کشور و زبان و ... را آمریکا انتخاب گنید تا با پیغام خطا روبرو نشوید. برای zipcode می توانید مثلا از نام شهر California و کدپستی 92656 یا CA 92656 استفاده کنید. ضمنا برای ورود به شبکه XL و استفاده از آن احتیاج به یک Email سرویس MSN دارید. پس با ورود به سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یک Email از سرویس Hotmail برای خودتان ساخته و در قسمت ثبت نام کنسول آدرس Email و Password را وارد کرده و sing in کنید. پس از وارد کردن مشخصات باید نوع خود استفاده از Xbox Live را تعیین کنید. اگر مدل دستگاه شما Premium است، از اولین مرتبه اتصال به شبکه Xbox Live به مدت یک ماه از سرویس GoldAccount رایگان برخوردار هستید. در صورتی که دستگاه شما از مدل پایین تر یعنی Core باشد، از این سرویس رایگان یک ماهه برخوردار نیستید. در صورت اتمام اعتبار یک ماهه می توانید با خرید Account این سرویس را مجددا شارژ کنید. قیمت سرویس یک ساله XL حدود 50 دلار است.

با join شدن به شبکه ورود شما خوش آمد گفته می شود و فقط می ماند این که کمی اسفند دود کنید تا رفقای PC و PS3 و Wii دار خدای نکرده چشمتان نکنند ! شما می توانید با استفاده از سرویس live علاوه بر انجام انواع و اقسام بازی ها به صورت Online و رقابت با تعداد بی شماری گیمر در سرتاسر جهان، انواع Trailer و demo قابل بازی و عکس و Theme و موزیک ویدئو و فیلم و... را نیز دانلود کنید. البته در صورت استفاده از اتصال Dialup لطفا زیاد ذوق زده نشوید . چون خود من وقتی دیدم دموی قابل بازی Ghost Recon 2 حدود 650 مگابایت است، قید Download کردن را زده و به همان بازی Online بسنده کردم. با استفاده از هدست موجود در بسته دستگاه X360 این امکان را نیز دارید تا با دوستان خود chat کنید و یا در صورت داشتن دوربین مخصوص X360 علاوه بر voice chat ، امکان video chat را نیز داشته باشید و بازی ها را به صورت زنده و مستقیم، مشترکا به اتمام برسانید.
    البته در صورت استفاده از سرویس Dialup بهتر است از شماره های معمولی به جای سرویس های دیجیتالی 10 رقمی استفاده کنید. زیرا latency و افت سرعت آن ها کمتر است. البته در بازی Gears of War حتی با اتصال Dialup هم مشکلی وجود نداشت و یک بازی گروهی بسیار لذتبخش تر از بازی counter را تجربه کردم. اما در بازی Rainbow six به دلیل هماهنگ نبودن سرعت ما با اروپا و یا آمریکا، اشکالاتی برای من به وجود آمد.
    شما می توانید از طریق Live انواع بازی یا اسلحه یا نقشه یا ... را به صورت رایگان یا با پرداخت پول دانلود کنید. واحد پول در شبکه Microsoft Point است و می توانید اعتبار آن را نیز خریداری کنید که تقریبا هر 1200 Microsoft Point با قیمتی حدود 26 هزار تومان قابل تهیه است. برای تهیه Account سرویس یا Credit خود از دوستان و آشنایان خارج از کشورتان سوء استفاده کنید! و به دانلود و انجام بازی Live بپردازید.

دوربین مخصوص X360

اگه با ابدیت جدید و داشبورد جدیدی که اومده به محیط لایو وصل بشم با این شیوه ایی که گفته شده کبی خورم قطع نمیشه؟و اینکه میگن باید از طریق سایت گیم ایران بوینت بخرم و بازی های مربوطه رو ابدیت کنم درسته؟

4. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

nدوست عزیز خواهش می کنم به من کمک کنید.......چند تا سوال دارم.اول اینکه من ا دی اس ال دارم و از نوع وایرلس...با کراس می تونم وصل شم به کنسولم؟ دوم اینکه من با لب تاب می تونم و اینکه ویندوزم 7 هستش....و سوم اینکه واسه بوینت گرفتن حتما باید از اشنایان خارج کشور کمک بگیرم؟من کسیو ندارم

داره خودمونی میشه Naruto_1375's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام دوستان
    اول این:
    کنسول من xbox360 250gb کپی خوره.
    دوستان یه چند روزیه حوس live کردم ولی می ترسم اگه کانکت شم،بن شم!!
    دوستان کمکم کنید من هیچ اطلاعی از برنامه هایی که از بن شدن جلوگیری می کنه ندارم و اگه می تونید واسم همین جا توضیح بدید یا هم اگه ممکن pv.ضمنا من تازه xbox گرفتم.
    ممنون
    ‏ کسی جواب ما رو نمی ده؟(انگار این تایپک اشتباهآ واسه مشکلات دوستان توی اتصال به Live زده شده!! آخه هیشکی پاسخگو نیست!!!!). ‎
    Last edited by Naruto_1375; 23-08-2011 at 05:17.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

‏ کسی جواب ما رو نمی ده؟(انگار این تایپک اشتباهآ واسه مشکلات دوستان توی اتصال به Live زده شده!! آخه هیشکی پاسخگو نیست!!!!). ‎

=============================

دوست عزیز تا جاییکه من می دونم اگر شما برید اخرین ابدیت و همینطور داشبورد کنسولتون رو بریزید((که بهتره ببرین بیرون این کارو کنین))هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.اگه رفتین به یارو بگین که اخرین ابدیت((LT 191 ,)) و همینطور اخرین داشبورد رو بریزه...شاد باشی

8. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت farzam_h1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    TehraN

14 نحوه اتصال xbox به اینترنت از طریق وایمکس مبین نت

دوستان عزیز سلام

باور کنید که تلاش و جستجو کردم ولی هیچ جوابی برای مشکل خودم پیدا نکردم . خیلی ممنون میشم اگر لطف کنید و به من کمک کنید .

مشکل از این قرار است که من یک دستگاه xbox 360 - 4 gb black دارم و از طرفی هم اینترنت وایمکس مبین نت دارم و بوسیله وایرلس هم از لپ تاپ و iphone به راحتی میتونم کانکت بشم ولی برای کانکت شدن با کنسول اول سرچ وایرلس می کنم و شبکه رو پیدا می کنه و به راحتی هم کانکت میشه ولی بعد برای اتصال به اینترنت ارور میده من هم طبق آموزش هایی که در سایت های مختلف و انجمن بود ، تمام مراحل را انجام دادم

IP address: 192.168.0.1
    gateway: 192.168.0.3

ولی باز هم به هیچ وجه کانکت نمیشه حتی یکبار تنظیمات DNS را دستی و اتوماتیک اجرا کردم ولی بازهم کانکت نمیشه .

ممنون میشم اگر یک نفر پاسخ مناسب و ساده به من را بده .

موفق و سربلند باشید .

در آغاز فعالیت farzam_h1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    TehraN

13

دوستان عزیز سلام

باور کنید که تلاش و جستجو کردم ولی هیچ جوابی برای مشکل خودم پیدا نکردم . خیلی ممنون میشم اگر لطف کنید و به من کمک کنید .

مشکل از این قرار است که من یک دستگاه xbox 360 - 4 gb black دارم و از طرفی هم اینترنت وایمکس مبین نت دارم و بوسیله وایرلس هم از لپ تاپ و iphone به راحتی میتونم کانکت بشم ولی برای کانکت شدن با کنسول اول سرچ وایرلس می کنم و شبکه رو پیدا می کنه و به راحتی هم کانکت میشه ولی بعد برای اتصال به اینترنت ارور میده من هم طبق آموزش هایی که در سایت های مختلف و انجمن بود ، تمام مراحل را انجام دادم

IP address: 192.168.0.1
    gateway: 192.168.0.3

ولی باز هم به هیچ وجه کانکت نمیشه حتی یکبار تنظیمات DNS را دستی و اتوماتیک اجرا کردم ولی بازهم کانکت نمیشه .

ممنون میشم اگر یک نفر پاسخ مناسب و ساده به من را بده .

موفق و سربلند باشید .

دوستان عزیز باز هم سلام

بعد از اینکه هیچ کس جوابی نداد تز روی سایت xbox در قسمت support خودم رفتم و باز هم نتونستم که راهی براش پیدا کنم به همین خاطر از کابل LAN استفاده کردم و به اینترنت بالاخره وصل شدم ولی برای کانکت شدن هی پیغام میداد که شما باید قبل از کانکت شدن ، آپدیت بشید . من هم این کار رو کردم و گذاشتم فایل آپدیت را دانلود کرد . بعد یک بار دستگاه ریستارت شد و شروع به نصب آپدیت کرد که در این مرحله یک error میده و دیگه هیچ اتفاقی دیگه ای نمیوفته . لازم نیست بگم که به جز این صفحه error دیگه هیچ کاری نمیشه با xbox کرد .

در مورد قبلی که نشد ولی لطفا در این مورد راهنمائی کنید .

ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من ده روز قبل به توصیه بچه ها رفتم lt191 و داشبورد جدید رو ابدیت کردم اما دیروز موقعی که تو محیط لایو فیفا 11 بودم دیدم دستگام بن شده...........من 3 ساعت تو لایو بودم و تو یه فاصله ی 1 ساعته ایی رفتم حموم.......اون موقع هم هنوز تو محیط لایو فیفا بودم.........الانم از ناراحتی فقط نمردم.........باید چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان با سرعت 128 (وایمکس ایرانسل) میشه راحت با xbox آنلاین بازی کرد؟ یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •