خیلی ممنون دوستان از راهنماییاتون!
من حداکثر 450 هزینه کنم البته اگه X1 600 تومن هم بود میخریدم!!
به نظرتون کاره عقلانی هست که فعلا viva بخرم وایسم بعد عید اگه X1 ارزون شد بخرم یا مدل بهتری تا اون موقع؟
خیلی ممنون دوستان از راهنماییاتون!
من حداکثر 450 هزینه کنم البته اگه X1 600 تومن هم بود میخریدم!!
به نظرتون کاره عقلانی هست که فعلا viva بخرم وایسم بعد عید اگه X1 ارزون شد بخرم یا مدل بهتری تا اون موقع؟
سلام دوستان.
لطفا بین ایندو، یکی رو به من پیشنهاد بدهید.
HTC Touch Pro
HTC G1
من پرو رو پیشنهاد میکنم.
از اونجایی که اندرویید هنوز جا نیافتاده زیاد رو برنامه و پشیبانیش نمیشه حساب کرد.
سلام
من کارم فارکس هستش
میخوام که یک پی دی ای بخرم که نرم افزار متا مخصوص موبایل روش نصب کنم و با سیمکارت ایرانسل به راحتی بتونم باهاش به اینترنت وصل بشم و معامله انجام بدم
در ضمن چک کردن ایمیل هم برام مهم هست و البته دوست دارم فایلهای آفیس و پی دی اف هم بتونم بخونم
دوستان چه پیشنهادی میدن؟ قیمت هم برام تا 600 تومان مهم نیست اما اگه یک چیزی هم باشه که خیلی خوب باشه و ارزش داشته باشه تا 1 تومان هم خرج میکنم توی بررسی که خودم کردم دیدم که اونها که قیمت خیلی بالاتری دارند به نسبت قیمت بالا امکاناتشون خیلی نیست .
کاکرد باتری هم برام خیلی مهم هست
سلام.
دوستان من اهوازم.
می خوام pro بخرم ولی اینجا 850 هستش..ولی تو گوشی شاپ نوشته 810 (گارانتی یاس)
چی کار کنم؟؟؟....به گوشی شاپ سفارش بدم؟؟؟؟...تا حالا کسی از گوشی شاپ خرید کرده؟؟...راستی پول و چجوری میگیره؟؟؟...باید واریز کنم بعد شماره ی فیش و بدم یا اینکه وقتی پست برام آوردش باید به پستچی بدم؟؟
دوست عزیز گوشی شاپ گوشی رو تست میکنه و میفرسته.یعنی وقتی شما سفارش میدید به گوشی سیم کارت میندازه و امتحان میکنه و بعدا میفرسته.
در مورد نحوه پول دادن هم اگه تو تهران باشی با زنگ زدن میتونی سفارش بدی و ادرس و شماره تلفن رو از شما میگیرن و با پیک موتوری تا دم در میارند و همون جا پول رو دریافت میکنند.
اگه تو شهرستان هم باشی از طریق اینترنت گوشی درخواستی خود رو اعلام میکنی و پول رو از طریق بانک به حساب انها واریز میکنی و میتونی با زنگ زدن و گفتن شماره فیش بانکی سفارشت رو بدی و اونها فکر کنم تا نیم ساعت دست به عمل میشن و با پست پیشتاز به شما میفرستند.
در مورد اینکه ایا گوشی رو از گوشی شاپ بگیری یا نه؟به نظر من با توجه به اینکه شما 810 تومن میخواهین به گوشی پول بدین خودتون برین از یک مغازه معتبری که حداقل 3 یا 4 تا پک اکبند داره خرید کنید و خیالتان رو راحت کنید. چون گوشی حساسه و شما از کجا میدونین که مثلا وقتی که یارو داشته گوشی رو تست میکرده از دستش زمین افتاده یا نه.پس خودتون از مغازه بخرین به نظرم بهتره.
موفق باشی.
Last edited by ninja3000sh; 20-12-2008 at 23:20.
ممنون نینجا جان.
اتفاقا من خودمم چون می خواستم اینقد پول بدم زیاد راضی نبودم که اینترنتی خرید کنم.
حالا من یه خوده دیگه هم اینجا میگردم..اگر دیدم اختلاف قیمت کمتر نمیشه که میام تهران میخرم.
ممنون.
بدبختیه ما هم اینه که فقط یه پاکت یپسیه درست حسابی تو اهوازه که اونم پاتریسه که اختلاف قیمتش تقریبا تو همه ی گوشیاش با تهران حداقل 50 تومنه....
دوست عزیز با 840 میتونی Touch HD بگیری.
به گفته دوستان پرو با گارانتی پرشین تلکام الان حدود 750 هست.
كسي با گوشي اج آي پك 6515 كار كرده
من يه دونه گرفتم و ميخوام ويندوز اونو آپ تو ديت كنم
كسي اين تجربه رو داره يا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)