cpu رو نگفتی . ولی اونم باید حداقل یه q6600 باشه با توجه به سیستمت
نظر من
GREEN 680B
GREEN 780B توصیه میشه
cpu رو نگفتی . ولی اونم باید حداقل یه q6600 باشه با توجه به سیستمت
نظر من
GREEN 680B
GREEN 780B توصیه میشه
با سلام
آیا پاور icute 450 W جوابگوی 9600GSO هستش؟
هیچ کدوم از عرایض شما دوستان عزیز .. دلیل علمی نداره !
پاورهای گرین مخصوصآ مدل های ATX V2.3 mid-range که شامل مدل های GP485A و GP535A میشه بسیار با کیفیت و خوش قیمت هستند .
در کیفیت پاور های acbel هم شکی نیست ... فقط قیمتشون تو بازار ایران کمی بالاتر از حد انتظار هست .
در مورد صدای بیشتر که اشاره کردید ... الان بیشتر پاور های Green با یک فن 12cm یا یک فن 8cm به صورت Auto fan controler عرضه میشه که تا جایی که بنده تست کردم صدای خیلی کمی داره !
پاورهای گرین هم همگی ساخت کمپانی ها معتبر خارجی هستند و فقط تو ایران برچسب + گارانتی گرین رو همراه دارند .
باز هم اگه دوست دارید بیشتر بحث کنید ... با منابع علمی و منطقی ادامه بدید تا بهتر به نتیجه برسیم !![]()
درود
1) ایرانی بودن دلیل بی کیفیت بودن نیست. گرین با بزرگترین تامین کننده های پاور همکاری میکنه
2) یکی دیگه از خرافاتی هست که بین بازاری های بی سواد رایج شده
درود
صدای پاور ارتباط مستقیمی با اندازه و کیفیت فن داره
معمولاً فنهای 12 سانتی صدای کمتری تولید میکنند و گرین از این سایز فن و با کیفیت خیلی عالی در محصولاتش استفاده کرده.
در کل استفاده از دو فن 8 سانتی یکی در جلو و یکی در عقب پاور بهترین چیدمان سیستم خنک کننده در پاور هست و فنهای 12 سانتی مشکلات خاص خودشون مثل دفع نا مناسب گرما رو دارن.
در مورد صول عمر هم من با پاورهای گرین چندین ساله کار میکنم و تا حالا مشکلی نداشتم
یه مدل AcBel خیلی قدیمی 400 وات هم دارم که خیلی عالیه
بازهم میگم با در نظر گرفتن قیمت گرین بهترین محصولات رو وارد بازار میکنه
یه کیس خوب و ارزون معرفی کنین
از نظر تهویه هوا میخوام خوب باشه
بودجتون ؟ ...
Green Silent Strom حدود 50 تومن.یه کیس خوب و ارزون معرفی کنین
از نظر تهویه هوا میخوام خوب باشه
yasser عزیز با تشکر از جوابتون در مورد کارت گرافیک HD4850 . میخوام بدونم پاور GREEN - GP580B-EPS برا ی سیستم زیر کافیه و ایا کیس خیلی تو اینا تاثیر داره اخه من یه کیس microlab قدیمی دارم که نمیخوام عوض کنم.
main MSI P35
CPU Q6600
graphic 4850
بله پاور مناسبه. البته اگه بودجه میرسه 680 وات گرین بگیر. کلا برای خرید پاور پول خرج کنید.
ولی بهتره کیس رو عوض کنی. یه کیس بگیر که تهویه خوبی داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)