نوشته شده توسط saeid_ronaldo
محض اطلاع باید بگم که تا الان رکورددار حضور در قرار با مهدی بست است که در همه قرارها حضور داشته و رتبه ی دوم را من و امید مشترکا بدست آوردیم. (البته تا اکنون چون یه برنامه هایی برای سر به نیست کردن مهدی بست دارم)
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
محض اطلاع باید بگم که تا الان رکورددار حضور در قرار با مهدی بست است که در همه قرارها حضور داشته و رتبه ی دوم را من و امید مشترکا بدست آوردیم. (البته تا اکنون چون یه برنامه هایی برای سر به نیست کردن مهدی بست دارم)
mostafaeshghi و سعید جان دست هر دوتون درد نکنه
اگه قرار ملاقات بعدی تا 2 هفته دیگه باشه احتمالا با بچه ها از نزدیک آشنا میشم![]()
من ميخوام مطالبم رو در ايت سايت قرار بدمبايد چيكاز كنم؟
دوست عزيز مفهوم نيست منظورتون ...نوشته شده توسط omidhorami
![]()
در ضمن اينجا جاش نيست بهتره تو انجمن متفرقه تاپيك بزني...
نوشته شده توسط omidhorami
رفيق اول سلام
بعد همون طور كه دوستمون گفتن اينجا جاش نيست
اما
اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم بايد بگم كه
شما بايد اون فايل يا هرچيزي كه ميخواين اينجا بزارين رو اول جاي ديگه مثلا PersianGIG آپلود كنيد بعد لينك اون رو اينجا بزاريد
همين
شما توی پست یکی از دوستان که عکس گذاشته باشه بر روی دکمه ی [نقل قول] کلیک کن و ببین چیکار کردهنوشته شده توسط omidhorami
Last edited by Mbt925; 15-10-2006 at 23:09.
گوش شيطون كر ، گوش شيطون كر ، گوش شيطون كر
اين دفعه اگه مثل دفعه هاي قبل گرفتاري پيش نياد ميخوام توي قرارهاي انجمن ظهور كنم !![]()
Note : عينك آفتابي همراه خودتون داشته باشيد![]()
Note : من كچل نيستم هااااا![]()
تا الان هر روزي كه قرار گذاشتيد من نرسيدم بيام![]()
خيلي دوست دارم بعضي ها رو از نزديك ببينم![]()
نوشته شده توسط Wisdom
ما هم خیلی دوست داریم شما بیای و ببینیمت ولی هنوز قرار این ماه تو پرده ای از ابهام خاموش شده و معلوم نیست باشه یا نه اگر که باشه من که پای ثابتم.
قرار بدي آبان ماه برگذار خواهد شدنوشته شده توسط mostafaeshghi
هفته ي اينده تاريخ دقيق اون مشخص ميشه
مرسي
محمود جان فقط خواستي بياي يه سايه بون همراه خودت بيار كه اگه بچه ها باز هوس كردن كسيو سرپا نگه دارن از دور بهش بخندن حداقل زير افتاب نيم پز نشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)