سلا م
شما نیاز به سی دی یک بازی جنرال زرو دار ید :
این فایل رو از حالت فشر ده خارج و سپس در یک سی دی رایت کنید و در هنگام بازی استفا ده کنید مشکل حل میشه
حجم : ۶۴۷ k
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلا م
شما نیاز به سی دی یک بازی جنرال زرو دار ید :
این فایل رو از حالت فشر ده خارج و سپس در یک سی دی رایت کنید و در هنگام بازی استفا ده کنید مشکل حل میشه
حجم : ۶۴۷ k
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ufo-alien; 04-12-2009 at 13:00.
سلام به همگی
Last edited by ارشیل; 04-12-2009 at 03:58.
من امروز با تاپیک شما اشنا شدم یک راهنمایی میخوام من از ساعت دو بعد ضهر نشستم پای سیستم تا الان که ساعت 4 دم دم صبح . بگزریم اقا من امروز بازی جنرال Command & Conquer Generals و جنرال Command & Conquer Generals Zero Hour که مجموعن چهار تا سی دی میشه رو نصب کردم . . . و امروز پچ یا مد رو نمی دونم فایل contra 007 رو دانلود کردم که 110 مگ بود . اقا تا الان نتونستم contra 007 رو روی conquer generals zero hour نصب کنم . به هر دریم زدم نشد . این ارور رو میده : technical dificulties you have encountered a serious error . من فقط 4 تا سی دی رو نصب کردم و فایل Contra 007 رو هم دانلود کردم که ستاپ نیست یک زیپ که شامل 7 تا big فایل و یک عکس و یک فایل با پس وند ژاپنی به اسم ContraLauncher هست . ایا پچی جیزی رو Conquer Generals Zero Hour باید بریزم بعد contra 007 رو روش بریزم یا . . . . . اقا لطفا دقیق راهنمایم کنید ازتون ممنونم . من این سه چیز رو دارم پچ اضافیم ندارم که شامل دو سی دی از Command & Conquer Generals و دو سی دی command & conquer generals zero hour و یک فایل زیپ که اسمش contra 007 هست با محتویاتی که قبلا گفتم . حالا میخ.ام بدون چی کم دارم و چجوری نصبش کنم contra 007 رو . . . همین شرمنده اگه زیاد شلوغش کردم میخواستم درست بفهمین مشکلم چیه دیگه خوابم میاد خوشحال میشم فردا سری از تاپیک بزنم جوابمو کسی داده باشه مشکلم حل شه . . .
Last edited by ارشیل; 04-12-2009 at 03:59.
سلا م
شما باید پک 1.04 رو دانلود کنی و روی سیستمت نصب کنی بر ای نصب هر مدی رو ی بازی جنر الها نیاز به همین پک آپدیت یعنی 1.04 هستش شما چون اون رو نصب نکردی با این ارور مواجه شدی :
لینک در یا فت فا یل آپدیت 1.04 حجم:17.5 مگا با یت (تو جه داشته با شید این فایل بر ای آپدیت کردن بازی است و یک پک بازی نیست و نیاز به پا ک کرد ن ندارد )
لینک مستقیم : [U]
نکته مهم پس از دانلود فایل نصب رو در محل نصب بازی کپی کنید و سپس در همان جا اجرا کنید و مطمئن بشید 100% فول نصب شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
Last edited by ufo-alien; 21-01-2010 at 15:22.
سلام من این پک رو دارم وقتی کپی می کنم و اجراش می کنم این ارور رو میده : old file not found. howerer a file of the same name was found . no update done since file contents do not vatch لطفا کمکم کنید ممنونم منتظرم بازم ممنونم
_ شما بازی جنرال زرو رو آنیستال کن
_ دوباره نصبش کن
کرک بازی رو نصب کن اگه در سی دی ات کرک نداره از این آدرس دانلود کن :
دانلود مستقیم کرک بازی جنر ال زرو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک رو دانلود سپس جراش کن در قسمت آدرس آدرس محل نصب بازیتو بده.........
_ بعد از نصب اول از همه پک 1.04 رو نصب کن (اگه پکی که داری ارور داد پک 1.04 رو که آدرسشو در پست قبلی دادم دانلود کن بدون ایر اده وسپس اجراش کن)
_ بعد از این کار بازی رو اجرا کن از سلا مت نصب مطمئن شو بعداز بازی خار ج شو
_ حال در صور تامکان از فایلهای بازی یک پشتیبان بگیر
_حالا فایلهای contra 007 رو که دانلود کردی اگه زیپند از حالت زیپ خارج کن بع د در محیط بازی کپی کن هر پیغامی داد یس رو بزن ....
_ حالا وارد بازی شو انشا ء الله که مشکل بر طرف شده
موفق باشی
Last edited by ufo-alien; 04-12-2009 at 14:38.
سلام اسم شما رو که نمی دونم ولی ممنون مشکلم از پچم بود . واقعا حال دادین انشالا جبران کنم . . . دستتون درد نکونه راستی راجب تاپیک جنرال واقعا عالی بود کار فوق العاده بود .
اقا شرمنده ولی تونستم یک بار بازی از جا ملتی پلیر نه اونجایی که باید سی دی یک باشه .... بازی تمام شد خواستم از جا ملتی پلیر بازی کنم گیر کرد . کامپیوتر رو ریست کردم بعد زدم رو ایکونش قبلا سری ارور می داد الان صفحه سیاه شد یعنی زور زد که بره تو بازی باز برگشت رو دکستاپ ارور : technical difficulties . . . yhu have encountered a serious error . . .رو داد حرسم در اومد دیگه لطفا راهنمایم کنید . . ممنونتون میشم . . . .
Last edited by ارشیل; 04-12-2009 at 22:11.
شما به تر تیبی که قبلا گفتم عمل کردی یا نه ؟؟
بازی رو اونجوری که گفتم نصب کن نه بیشتر ....
من منصوری هستم
موفق باشی
سلام اقای منصوری بازی رو پاک کردم دوباره ریختم درست شد . ولی بازم ممنونم که جواب میدین . یک چیزی این تیم ایران چی شد پس . بیخیال بقیش همه چشم انتضارن تا جایی که ساختین بزاریننننننننن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)