توی صفحه اول تاپیک می تونی آموزش اونو پیدا کنی فقط اطمینان پیدا کن گوشیت سریال اصلی وگر نه با فار گوشیت قاتی می کنه اگر هنوز چنجی بود با ++xs کار کن.پس الان به راحتی می تونم گویشمو هک کنم درسته ؟
و چجوری می تونم خودم فلش کنم ؟
توی صفحه اول تاپیک می تونی آموزش اونو پیدا کنی فقط اطمینان پیدا کن گوشیت سریال اصلی وگر نه با فار گوشیت قاتی می کنه اگر هنوز چنجی بود با ++xs کار کن.پس الان به راحتی می تونم گویشمو هک کنم درسته ؟
و چجوری می تونم خودم فلش کنم ؟
Last edited by sajadblog.blogfa; 24-07-2007 at 13:52.
خوووووووووووووووووب از کجا میتونم اطمینان پیدا کنم که سریال اصله ؟؟؟!؟!؟!؟!؟!؟
#06#* رو بزن سریال گوشیرو میده بهت .. بعت اونو با IMEI که رو جعبه و زیر باطری گوشی نوشته مقایسه کن...اگه فرق داشتن سریال چنجی هستش و اگه فلش کنی گوشیت بالا نمیاد....باید بدی با باکس فلش کنن ...ازون به بعد میتونی خودت فلش کنی و مشکلی نداره...ولی اگه سریالا یکی بودن سریال رو تو این سایت :
وارد کن..اگه گفت w810 گوشیت سریال اصل هستش و خودت میتونی هر بلایی میخوای سرش بیاری..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کاری که گفتید انجام دادم و همه شماره ها یکی بو د فقط در انتها بعد از 15 رقم دو عدد اضافه داشت یعنی یه 06 آخرش بعد از زدن #06#* تو گوشی عدد 06 اضافه بود یعنی 17 رقم بود ولی بقیه 15 رقم عینا شبیه هم بود !
تو اون سایت هم رفتم نوشت w810 > very likely ....
اگه اصل باشه گوشی و با کابل وصل کنم و فقط با فار اون کارهارو انجام بدم یعنی لازم نیست از XS++ استفاده کنم ؟
میشه یکی این سوالاتمو کامل جواب بده ؟؟؟؟ مرسی !![]()
خوب گوشی شما سریالش اصل هستش اگه همه سریال ها با هم یکی هستند.(اون 2 رقم مهم نیست).ولی این به این معنی نیست که نیازی به استفاده از XS++ نداری..فقط اگه گوشیتو خودت فلش کنی بعد از فلش اگه همه کارارو درست انجام بدی(البته با ریسک خودت) گوشیت تو صفحه Please Wait گیر نمیکنه و بالا میاد.....![]()
اون 06 رو اکثر گوشی ها دارند ولی برای اطمینان توی همون سایت با دوعدد آخر بزن .توی همون سایت یه جا داره به نام Full IMEI Presentation اون رو با مشخصات گوشیت که توی برنامه ی ++xs میاد مقایسه کن.این کاری که گفتید انجام دادم و همه شماره ها یکی بو د فقط در انتها بعد از 15 رقم دو عدد اضافه داشت یعنی یه 06 آخرش بعد از زدن #06#* تو گوشی عدد 06 اضافه بود یعنی 17 رقم بود ولی بقیه 15 رقم عینا شبیه هم بود !
تو اون سایت هم رفتم نوشت w810 > very likely ....
اگه اصل باشه گوشی و با کابل وصل کنم و فقط با فار اون کارهارو انجام بدم یعنی لازم نیست از XS++ استفاده کنم ؟
اون 06 ورژن گوشیته.
درود
من چند صفحه از این تاپیکو خوندم . نگرفتم کدوم درایور بهتره اگه ممکنه لینک درایوری که بهتره رو بزارید .
الان از کیفیت صدای هدفون گوشی خیلی راضی هستمآیا ارزششو داره این کارو انجام بدم ؟
گوشیم سریال چنج بود دادم رجیسترش کردم ولی تو اون سایت میزنه : Samsung SGH-N620 !!!!! این معنیش چیه ؟؟؟
گوشي من سريال چنج بود كه دادم بيرون با باكس برام فلش كردن و الان داره با سريال اصلي كار ميكنه ولي وقتي اونو به xs++ وصل مي كنم مي نويسه IMEI name does not match GDFS name (IMEI:NULL GDFS:W810 حالا مي خواستم ببينم اگه اونو با برنامه xs++ فلش كنم مشكلي پيش مياد يا نه؟؟؟ چون قبل از اينكه با باكس فلشش كنم يه بار اين كارو كردم ولي تو قسمت please wait موند. لطفا يكي جواب بده
http://sitepars.org/sv/index.phpموقعی که وصل می کنی به ++xs این پیغام ها رو میده.
باید با اون IMEI که قرمز کردم مقایسه کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)