درود.بخدا من وی تری ایکس دارم وبا در بسته هم میخونه.راستی از کدوم مانستر پک استفاده میکنی؟آیا از پلیر خود گوشی استفاده میکنی یا پلیر دیگری نصب کردی؟
درود.بخدا من وی تری ایکس دارم وبا در بسته هم میخونه.راستی از کدوم مانستر پک استفاده میکنی؟آیا از پلیر خود گوشی استفاده میکنی یا پلیر دیگری نصب کردی؟
دوسته عزیز شما باید با itunes کار کنید... مشکلتوتن حل میشه.. اگرم itunes ایراد داره یه مانستره دیگه نصب کنید
که سالم باشه ....
سلام به بروبکس حرفه ای...
من گوشیمو با نرم افزار Moto Kup فلش کردم.
فرم ور خودم بود: R252211LD-AS_U_85.9B.D0R
فرم ور جدید بود: HeartlessMOD@V3XV2_with_ITUNES
یه مونستر پک خفن V2 که قبلا چند بار رو گوشی خودم و رو گوشی های دیگه با MOTO Kup و RSD Lite 3.7
امتحان کرده بودم و هیچ مشکلی نداشت.
ولی ایندفعه بعد از فلش ، همه چی آلی بود ولی بعد از ری استارت گوشی دیگه گوشی روشن نشد.
فقط وقتی کابل USB رو بهش وصل میکنی چراغ آبی پایین گوشی همینتور روشن میمونه و صفحه خاموشه.
کامپیوتر هم میزنه USB Not Recognize و نمیشناستش.
باتریمم فول شارژ بوده و مشکلی نداشته.
هر کاری کردم نشد.پورت USB رو عوض کردم،به شارژر وصلش کردم...
نشد که نشد.
تا حالا به این مشکل تو V3x کسی برخورده؟؟؟؟
راح حلش چیه؟؟!!!
لطفا منو راهنمایی کنین....
شما خودتون گوشی رو ریست کردین که این جوری شده یا نه؟
شاید احتیاج به تست پوینت داشته باشه
ورژن بوت لودرتون چند بود؟ ورژن مونستري كه فلش كرديد چند بودۀ
آخه مونستري كه شما فلش كرديد حتما بايد با فلش گوسيتون سازگار باشه. در ضمن شما گوشي براي فلش رو حالت بوت بالا ميياريد يا نه؟ بهتره اگه تونستيد يه بار ديگه فلش كنيد. فلش رو با همون موتوكاپ انجام بديد. ولي يادتون باشه ترتيب گرفتن دكمه ها رو موقع حالت بوت فراموش نكنيد يعني : اول * بعد # و بعد دكمه پاور. اگه گوشيتون رفت رو حالت بوت فلش كنيد. در ضمن اگه ورژن بوتلودرتون فرق ميكرد هيچ راهي به غير از تست پوينت واستون وجود نداره.
سلام و خسته نباشيد
من مي خوام گوشي v3i بخرم . اين گوشي مشكل و ايراد خاصي نداره ؟ قيمتش حدود چنده ؟ و توي تهران از كجا مي تونم خوبش رو گير بيارم ؟
سلام .. مشکلی که نداره....تا مشکل رو چی تعریف کنی!..... تهرانم همه جا گیر میاد ..اما بهترین جاش سمته
پاساژ علاعدینه.... قیمت هم بینه 150 تا 160 باید باشه..
اول: گوشي من بعد از فلش باتريش به صورت ناگهاني دشارژ شده بود.
باتري رو شارژ كردم رو بوت لودر بالا اومد و فلش شد.
اين مشكل رو تو L7 قبلا زياد ديده بودم ولي V3x خيلي خطري تر بود. واسه تجربه خوب بود.
دوم: واقعا V3i گوشي توپيه ولي واقعا قيمتش زيادي بالا رفته.V3x منهاي كلفتيش واقعا از لحاظ فني
از V3i بالاتره.
سوم: يه آدم با مرام اگه رفت طرف بازار موبايلو اين جور چيزا يه V3xx هم واسه ما قيمت كنه.
چهارم: V3xx هم كاربريه V3x رو داره(منهاي دوربين) هم زيباييه V3i و اگه به گفته ي GSM.ir 210 نومن باشه
مفته مفته...
و اصلا اگه بحث قيمت نباشه تا V3xx هست V3i از لحاظ مقايسه اي جايي نداره واسه خريد.
سلام دوسته عزیز.ممنون از انتقاله تجربتون...
قیمته این گوشی رو میتونی تو سایته
ببینی... که تقریبا دقیقه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی منهایه باریک بودنش برتری نسبت به v3x نداره..
با سلام بچه ها من یه مشکلی با گوشی وی تری آی دارم اگر کسی می تونه کمکم کنه ممنون میشم.من از نرم افزار موبایل فون تولز استفاده میکنم ولی موقعی که میخوام از کامپیوتر به گوشی چیزی بفرستم پیغام "قطع ارتباط از طرف گوشی را میده" در ضمن درایور را هم باید خودم دستی نصب کنم واز ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 استفاده میکنم و وقتی از منوی گوشی محل ذخیره سازی اطلاعات را عوض میکنم پیغام"احتمال صدمه دیدن مموری را میدهد" لطفا کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)