من دارم کارای معافیت کفالتم رو میکنم -هنوز نفهمیدم اموزشی داره یا نه-
اما سوال اصلیم : ایــــــا افراد معاف باید معایـــــــــنه و واکسیناســـــــیون بشن یا نه ؟؟؟
![]()
من دارم کارای معافیت کفالتم رو میکنم -هنوز نفهمیدم اموزشی داره یا نه-
اما سوال اصلیم : ایــــــا افراد معاف باید معایـــــــــنه و واکسیناســـــــیون بشن یا نه ؟؟؟
![]()
من که کاملا گیج شدم!! تا حالا اینطوری که اونا میگن نبوده!! پارسال متولدین نیمه دوم 68 باید حتما دفترچشون رو میفرستادن تا غیبت نخورن... یعنی الان قانون عوض شده؟! من که میگم اینا الان یه چیزی میگن بعد میزنن زیرش!
ولی چیزی که مشخصه اگر هم دفترچه بفرستیم و تاریخ اعزام همین امسال هم بیفته میشه اونو تا بعد کنکور و اعلام نتایج تمدید کرد ( تبصره 1 صفحه 6 دفترچه)
سلام
این جوابی که به من دادن برای خودم هم عجیبه...ضمن تایید حرف شما باید بگم که نمیشه به نظام وظیفه اعتماد کرد .ممکنه موقع ثبت نام در دانشگاه مشکل پیش بیاد و بزنن زیر همه چیز.
به همین خاطر و با وجود حرف اونا ، میخوام دفترچه رو بفرستم .فکر میکنم شما فرستادی.لطفا بگید چه برگه هایی رو باید پر کنم؟فکر کنم برگه 2 و 3 که مربوط به "وضعیت مشمولان" و "تحصیلات غیر دانشگاهی" هستش کافی باشه.درسته؟
واکسن و معاینه که لازم نیست؟
ممنون از شما
نه لازم نیست معاینه و واکسیناسیون بشن
والا من که امروز رفتم معاینه و واکسیناسیون رو هم انجام دادم ولی واقعا نمیدونم ضروری بود یا نه !ولی خب تو دفترچه نوشته واسه گرفتن برگه اعزام باید این کارا رو هم کرد (همون بالای صفحه 7 )
شما اگه یکی دو روز صبر کنی من فردا یا پس فردا میرم واسه ثبت اطلاعات و این کارا بعد خبرشو بهت میدم که معاینه و واکسیناسیون لازمه یا نه ...
من دفترچه رو فرستادم
معاينه و واكسيناسيون لازمه اما اون برگه اي رو كه از مدرسه گرفتم و بردم آموزش و پرورش مهر زد و اصلا نگاهم نكرد...!
بله میتونید در صورت قبولی در دانشگاه دیگه از این دانشگاه انصراف داده و در اون دانشگاه ثبت نام کنید
خواهش ميكنم به اين سوالم جواب بديد.
توي سايت سازمان وظيفه نوشته بود كه فقط يكبار در هر مقطع تحصيلي ميشه از معافيت تحصيلي استفاده كرد!!!!
حالا من كه برگه اعزام به خدمتو به دانشگاه دادم و الان دانشجو هستم فكر كنم كه از معافيت تحصيلي استفاده كردم. !!
يعني ديگه نميتونم توي كنكور 89 شركت كنم؟؟؟؟
لطفا جوابمو بديد.
تا جایی که من میدونم نمیتونین.اگه امسال تو یه رشته دیگه قبول بشین باید اول از دانشگاهی که الان
دانشجوش هستین انصراف بدین.وقتی هم انصراف دادین مدارکتون رو میفرستن نظام وظیفه.اگه اینطوری نبود
من خودم امسال یه رشته چرت ثبت نام میکردم(به عنوان پشتوانه) که سال بعد از یه رشته بهتر قبول بشم و
برم اونو ادامه بدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)