من یه سوال دارم اینکه جرا بعضیا تفنگشون خیلی ثبات داره ولی من یه تیر میزنم میره تو هوا اسلحه بعد هر وقت میخوام یکیو بکشم مشکل پیش میاد برام با دوتا تیر گان به علاوه recoil گان اضافه تر میره این ور و اونور اصلا ثبات ندارم تو بازی
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
من یه سوال دارم اینکه جرا بعضیا تفنگشون خیلی ثبات داره ولی من یه تیر میزنم میره تو هوا اسلحه بعد هر وقت میخوام یکیو بکشم مشکل پیش میاد برام با دوتا تیر گان به علاوه recoil گان اضافه تر میره این ور و اونور اصلا ثبات ندارم تو بازی
32bitنصب کنید
ممکنه ورژن counter شما قدیمی باشه
اگه هم نمیخواید ویندوز عوض کنید یه پچ جدید نصب کنید ممکنه okبشه!
![]()
معمولا از cfg استفاده میکنن که recoil رو کم کنه یه از یه سری برنامه anti recoil استفاده میکنن
ولی 90% از cfg هستش
برنامه ها CHEAT هستند اگرچه هر CFG ئی هم غیرچیت حساب نمیشه بعضی هاش آیم کانفیگ هست یا هــکِ sxe هستن که خلاف قوانینه دنیاست
شما یه کانفیگ معمولی از یه بازیکن خوب بزن مثلا FISKER عالی هستش خیلی بهتر میشه![]()
یه کانفیگ از you tiob گرفتم الان دیگه خیلی ثباتم بیشتر شده این pro ها که کانفیگ اصلیشون رو تو سایت قرار نمیدن الا این یو تیوب بعضیا خوب کانفیگ هایی رو میدذدن![]()
دوستانی که مایل هستن به هنگام بازی کردن با هم حرف بزنن ( البته نه با تلفن ! ) می تونن توی ریدکال وارد این روم بشن : 6453681
اسم روم : .::P30Gamers::.
سلام
من میخواستم بازی رو دانلود کنم ولی لینکی که تو صفحه اول گذاشتین چیلتره ... اگه میشه لینک سالم دانلود بازی رو بدین .خیلی مرسی ..
بعد از اینکه بازی رو دانلود کردم .. کدوم پچ بهتره ؟
بیشتر بچه های اینجا کجا بازی میکنن منم بیام
Last edited by saeed2332; 02-07-2013 at 20:44.
سلام
سایت www . Mihan Download . Com یه نسخه 70-80 mb داره که کارتو راه میندازه
پچ 23 بهتره
همه سرورا هستیم![]()
دوستان کانترو میشه با گیم پد بازی کرد؟ اذیت نمیکنه؟
سلام کسی میتونه بگه چجوری میتونم تو بازی تایپ کن میخام با بازی کنان دیگه حرف بزنم از طریق متن منتها نمیدونم چجوریه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)