تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 939 از 1547 اولاول ... 43983988992993593693793893994094194294394998910391439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,381 به 9,390 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2018

پيش فرض

ببین شما زنگ بزن به شرکت بگو روی پروفایل 8 مگ ستش کنن تا وضعیتت پایدار شه به همه لحاظ یا زنگ بزن پروفایل گیم 8 رو فعال کنن ریت میاد روی 9200 تا علاوه بر اینکه کیفیت بهتر میشه تک کانکشن بهتری هم میتونی داشته باشی
    بهترین کار اینکه یا روی پروفایل 8 مگ معمولی باشی که میشه 8192 یا اینکه گیم 8 فعال کنی و ریتت بره روی 9200 تا
    خط شما کشش 16 مگ رو نداره و ارزش نداره بخوای زیاد قطع بشی روی یه ریتی ثابتش کنی بهتره در ضمن snr زیاد پایین باشه نمیتونی استفاده مناسبی از خطتت و سرویست داشته باشی ، خیلی ها میخوان ته ته ته ته کشش خط رو دربیارن که این اصلا صحیح نیست ، اینترنتی خوبه که تک کانکشن پایدار پینگ پایین لود سریع و دانلود پایداری بهت بده همه اینها با یک SNR پایین دود میشه میره هوا چون خط دیگه کیفیت لازم رو نداره قرار نیست چون مثلا خط 14 مگ کشش داره باید روی مثلا 12 مگ بیاد این اشتباس خط باید پایدار هم باشه که توی نوسانات بتونه خودشو پایدار نگه داره ، توصیه من دوستانس و بهتره به فکر افزایش ریتت نباشی روی همون چیزی که گفتم ستش کن و قانع باش
    البته ببین خطت مشکل نویز نداره اگر داره برطرفش کن شاید رییت مد نظرتم بتونی بگیری اما در حال حاضر بنظرم دست نگه داری بهتره

البته با Stability Adjustment توی administer مودمت یه دوتا مثبت بده ببین وضعیتت چطور میشه رییت بالاتر میره یا نه

تشکر از راهنمایی
    سوال من چیز دیگه ای بود
    من مشکل قطعی ندارم و مشکلی با پروفایل 16 ندارم
    نمیخوام با توجه به این وضعیت خط، بهترین انتخاب (تغییر به 8 مگ) رو بکنم میخوام وضعیت خط رو بهتر کنم و به جای کنار اومدن با مشکل، مشکل رو برطرف کنم

همونطور هم که گفتم قبلا روی پروفایل 8 مگ بوده که البته سرعت 7.5 مگ میشد و روی 16 به 9.5 میاد که خوب همین رو ترجیح میدم
    این رو هم که وقتی پروفایل پاییتر بیاد کیفیت و نویز بهتر و ریت ثابت میشه رو میدونیم که خودم هم وضعیت روی 8 رو گفتم

حالا دقیقا نگفتم 16 مگ بشه، گفتم حداقل دیگه 12 مگ رو داشته باشم...
    اگر همونطور که خودتون گفتید کشش خط 14+ مگ باشه که کنسول نشون میده (که روی 8 مگ 18 مگ نشون میده) پس چرا این سرعت رو ندارم مشکل کجاست؟
    مشکل نویز هست یا چیز دیگه ای؟
    یا اینکه مودم کشش رو غلط نشون میده؟

اگر مشکل اینکه سرعت کشش واقعی رو ندارم نویز هستش من نویز رو تاجایی که بشه بهتر میکنم ولی بعد از کلی کار و هزینه کردن نمیخوام ببینم سرعت تغییری نکرده و مشکل اصلا جای دیگه ای بوده

- با این اطلاعات خط میشه مطمئن بود که با بهتر شدن نویز خط سرعت هم بالاتر بره؟ (حداقل 12 مگ بشه)
    Last edited by Parbod; 01-02-2018 at 14:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه black sabbath's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2017

پيش فرض

من از شاتل خیلی راضیم.از سرعتش قظع نشدنش اما بعضی از شرکت ها حجم های فضایی نسبت به شاتل میدن با همون مبلغ.مثلاً یوزنت
    نمی دونم عوض کنم برم یوزنت یا نه؟
    می ترسم برم قطعی زیاد داشته باشه پینگش بالا باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تشکر از راهنمایی
    سوال من چیز دیگه ای بود
    من مشکل قطعی ندارم و مشکلی با پروفایل 16 ندارم
    نمیخوام با توجه به این وضعیت خط، بهترین انتخاب (تغییر به 8 مگ) رو بکنم میخوام وضعیت خط رو بهتر کنم و به جای کنار اومدن با مشکل، مشکل رو برطرف کنم

همونطور هم که گفتم قبلا روی پروفایل 8 مگ بوده که البته سرعت 7.5 مگ میشد و روی 16 به 9.5 میاد که خوب همین رو ترجیح میدم
    این رو هم که وقتی پروفایل پاییتر بیاد کیفیت و نویز بهتر و ریت ثابت میشه رو میدونیم که خودم هم وضعیت روی 8 رو گفتم

حالا دقیقا نگفتم 16 مگ بشه، گفتم حداقل دیگه 12 مگ رو داشته باشم...
    اگر همونطور که خودتون گفتید کشش خط 14+ مگ باشه که کنسول نشون میده (که روی 8 مگ 18 مگ نشون میده) پس چرا این سرعت رو ندارم مشکل کجاست؟
    مشکل نویز هست یا چیز دیگه ای؟
    یا اینکه مودم کشش رو غلط نشون میده؟

اگر مشکل اینکه سرعت کشش واقعی رو ندارم نویز هستش من نویز رو تاجایی که بشه بهتر میکنم ولی بعد از کلی کار و هزینه کردن نمیخوام ببینم سرعت تغییری نکرده و مشکل اصلا جای دیگه ای بوده

- با این اطلاعات خط میشه مطمئن بود که با بهتر شدن نویز خط سرعت هم بالاتر بره؟ (حداقل 12 مگ بشه)
    بنده متوجه سوالتون شدم واس این گفتم ۸ چون پروفایل بعدی شاتل ۱۶ مگه خوب خطت ۱۶ نمیکشه باید ببینی میتونی بهترس کنی یا نه ، میتونی زنگ بزنی ببینی پروفایل ۱۰ یا ۱۲ مگ دارند یا خیر ، اگر نداشتن سعی کن نویز گیری کنی اگر نشد میتونی براری مودم خودکار وصل بشه ، اون صحبتتون سر اینکه هزینه کنی ولی بهتر نشه ، سعی کن مودم رو ببری سر خط ببینی نویزت چطور میشه اگر خیلی محسوس بود مثلا الان ۱۴ سر خط ۱۸ یا ۱۹ هست اقدام کن اگر دیدی سر خط ۱۶ هست نه دیگه نمیخواد کاری کنی
    مودم من کشش خط من رو روی ۸ مگ میزنه اما تحمل ۸ مگ رو نداره باید روی ۱۰ مگ باشه کشش خطتم تا بتونم روی ۸ مگ بیارمش
    به هر حال سعی کن نویزی اگر داری برطرف کنی نشد هم دیگه تلاشتو کردی دیگه....

4. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام کیفیتش قابل مقایسه با مخابرات نیست یک سرو گردن بالاتره پینگ بین ۹۵ الی ۱۲۰ هست اکثر اوقات هم ۱۰۵ هستش ، سرعت تک کانکشن دروغ چرا بگم یه عده راضین مثل من یه عده هم ناراضی ، توی لود مشکلی نداره و با اینستا هم مشکلی نداره، حجم خوری من تا الان ندیدم ، سرویس ویژه نمیدونم اما میدونم که الان ۸ مگ رو با تخفیف عرضه میکنه ، دانلود شبانه داره اما یه بند اضافه کرده که توی بخش تعرفه های وب سایت موجوده و می تونید مطالعه کنیدش ، اما سر قیمت این دیگه شما باید مقایسه کنید و ببینید نیازتون رو برطرف میکنه یا نه...موفق باشید
    ممنونم از راهنمايي خوبت . حجمم تموم بشه ميام سمت شاتل .

6. این کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان شاتل در قسمت تخفیف سرویسی زده به نام max..کسی میدونه این سرویس چطوره؟

در ضمن 4 گیگ سه ماهه رو میده 90 تومن.

سرویس شما از سرویسهای جدید "نامحدود" هست یا سرویسهای قدیمی؟
    مگر شاتل مثل گذشته سرویس نامحدود میده؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگر شما جزو مشتریان قدیمی شاتل و از سرویس اکو استفاده می کردید با پایان ترافیک یا سرویس برای شما در بخشی که اشاره کردین این گزینه ها نمایان می شه ( توجه کنید که این پیشنهادات فقط برای این دست از مشتریان هست و فروش عمومی نداره) این سرویس 4 گیگ اینترنت بین الملل و داخلی نامحدود که شامل اون500سایت و شاتل لند می شه و خط شما تا جایی که کشش داره بسته می شه.

9. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

دوستان شاتل در قسمت تخفیف سرویسی زده به نام max..کسی میدونه این سرویس چطوره؟

در ضمن 4 گیگ سه ماهه رو میده 90 تومن.

مگر شاتل مثل گذشته سرویس نامحدود میده؟!
    سلام مثل قبل دیگه ارت و اکو نداره سرویس های الان fair و max هست
    مکس تا اخر خط بهت سرویس میده خطت رو ۱۶ مگابیت میبندن
    من سرویسم الان مکس هست
    خطم رو ۱۷ بستن نهایت سرعتم هم ۱۵.۶ هست داخلی نامحدوده خارجی ۴ گیگ برای هر ماه هست
    الان نمایندگیا فقط کمو و بیش میدن به مردم بهترین سرویسش هم هست
    خودم هر ماه همین سرویس رو با ۴ تا بسته حجم ۷ روزه میگیرم سرویس عالیش همینه

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من سرویسم الان مکس هست
    خطم رو ۱۷ بستن نهایت سرعتم هم ۱۵.۶ هست داخلی نامحدوده خارجی ۴ گیگ برای هر ماه هست
    این سرویس 4 گیگ خارجی و داخلی نامحدود
    سرعتش رو 16 مگ بسته میشه ؟؟ هم داخلی و هم خارجی ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DANIAL_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من سرویسم الان مکس هست
    بسیار ممنون.

سرویس خوبیه. اگر شبانه رایگان روش بیاد چند میشه؟

شاتل اطلاعات درست به کاربرا نمیده (قسمت تعرفه خدمات هیچی راجع به این سرویس نگفته!!)
    سرویس 4 مگ سه ماهه گرفتم 90 تومن. دوباره باید با شاتل برای حذف و تغییر سرویس سر و کله بزنم, اگر امکانش باشه.

14. این کاربر از DANIAL_2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

بسیار ممنون.

سرویس خوبیه. اگر شبانه رایگان روش بیاد چند میشه؟

شاتل اطلاعات درست به کاربرا نمیده (قسمت تعرفه خدمات هیچی راجع به این سرویس نگفته!!)
    سرویس 4 مگ سه ماهه گرفتم 90 تومن. دوباره باید با شاتل برای حذف و تغییر سرویس سر و کله بزنم, اگر امکانش باشه.

این سرویسی که شما میگید یه تایمی واسه فروش داشت الان نداره

این سرویس مکسی که منو بقیه داریم خط رو میاد رو 17404 میبنده دقیقا ریت رو
    سرعت دانلود حدود 1.8 میده با idm حدود 1.9 و 2 مگابایت سرعت دانلود دارید

تعرفه ای که من دارم الان بدون شبانه ۴ گیگ یه ماه ۱۰ هزار تومن هست
    با شبانه حدود ۲۰ تومن هست
    اگه بتونید بگیرید که حرف نداره

این سرویس 4 گیگ خارجی و داخلی نامحدود
    سرعتش رو 16 مگ بسته میشه ؟؟ هم داخلی و هم خارجی ؟
    بله سرعتش رو 16 بسته میشه هم داخل هم خارج
    داخل محدودیتی عملا ندارید در اینده با راه افتادن این سامانه وبسایت های داخلی سایت های بیشتری تحت پوشش برن عالی میشه

16. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •