باخود گوشی اینترنت داشتم ولی روی لب تاب با اینکه پینگ داشتم هیچ عملی انجام نمیداد این تنظیمات هم چک کردم خالی بودش
باخود گوشی اینترنت داشتم ولی روی لب تاب با اینکه پینگ داشتم هیچ عملی انجام نمیداد این تنظیمات هم چک کردم خالی بودش
تعرفه های فور جی خیلی گرونه اصلا نمیصرفه. حد اقل شبی دو ساعت ترافیک رایگان میداد باز ارزش داشت
من طرح یکروزه زدم الان مانده اینترنت رو چک کردم این نوشته
9.8528291E7 TA 16/11/92 این یعنی امشبم میتونم استفاده کنم یا الان ؟
من طرح یکروزه زدم الان مانده اینترنت رو چک کردم این نوشته
9.8528291E7 TA 16/11/92 این یعنی امشبم میتونم استفاده کنم یا الان ؟
سلام
من الان بسته نامحدود 2تا8صبح دارم حالا اگه بخوام از این بسته های جدید واسه طول روز بگیرم راحت بین دو بسته میشه سوییچ کرد یعنی 2 صبح با یه قطع کردن اینترنت میره رو بسته ی نامحدود؟ یا نه داستان داره؟ چون شانس من همراه اول اینجا رو تری جی نیست و سرعتش افتضاحه!
بندر عباس از امروز 4G شد
هموطنانمان در بندر عباس از امروز می توانند از خدمات نسل چهارم اینترنت همراه ایرانسل بهره مند شوند.
چرا شیلتره صفحش
اینسالگرام شیلتر نبود
وی پی ان بزن ببین صفحه باز میکنه
احتمالش هست ایراد از دی ان اس ها باشه برای کانکشن وایرلس که به گوشی وصل میشی رو کامپیوتر دی ان اس ست کن
دوستانی که بندر هستند اگر usim گرفتید حتما تست بذارید از 4G ببینیم اوضاع اونجا چطوره
کمپین سراسری علیه ایرانسل، پس از 45 روز به نتیجه رسید
عقب نشینی رسمی ایرانسل از قیمت های جدید
وبسایت رسمی اپراتور دوم، تلویحا با اعلام تخفیف 50 درصدی برخی بسته های اینترنت همراه از قیمت های جدید عقب نشینی نمود. این در حالیست که قیمت های جدید در برخی موارد حتی ارزانتر از قیمت های قدیمی است که سالها بدون تغییر باقی مانده بود. بطور مثال بسته 3 ماهه 6 گیگابایتی 25.000 تومانی یکی از مناسبترین و مقرون به صرفه ترین بسته های معرفی شده می باشد که در مقایسه با بسته ماهانه 2 گیگابایتی 10 هزار تومانی که قبلا ارائه میشد، ارزانتر می باشد. پیش از این با معرفی بسته های جدید و تغییر قیمت بسته ها، بسته 3 گیگابایتی 3 ماهه، 30.000 تومان قیمت گذاری شده بود.
اطلاعات رسمی کاهش قیمت ها را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطالعه کنید.
Last edited by dj77; 04-02-2015 at 20:08.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)