تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 939 از 1849 اولاول ... 43983988992993593693793893994094194294394998910391439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,381 به 9,390 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    تعدادی از پست های خلاف قوانین پاک شد
    اگر فکر می کنید پستی خلاف قوانین انجمن هست و پاک نشده لطفا گزارش بدید تا بررسی بشه
    با تشکر

2. 3 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من فقط این ها رو مینویسم تا حتی اگر شده یک نفر رو از شر این شرکت نجات بدم!
    از روز اولی که بخاطر محدودیت پورت مجبور شدم از این شرکت adsl بگیرم من یک آب خوش از گلوم پایین نرفت. حتی یک روز اینترنت بدون قطعی نداشتم. اونم نه قطعی جزئی. قطعی های پشت سر هم و طولانی. بحدی که عملاً اینترنت رو بلااستفاده کرده بود. و بدتر از اون کارشناس های کارنابلد و بی سوادی که فکر میکنن همه کسانی که سرویس اینترنت دارن و با پشتیبانی تماس میگیرن حتی آیکون کارت شبکه رو هم نمیشناسن! اوایل گفتن چون سرویس شما 128 هستش و روی 1 مگ بسته شده قطعی طبیعیه!!! بعد که جدی تر پیگیری کردم فقط خدا میدونه چه پدری از من درآوردن اینا تا قانع بشن که ایراد از سمت من یوزر نیست. کارشناس بی سوادش به من میگه مودم شما دی لینکه همه مودم های دی لینک با همه isp ها همین مشکل رو دارن!!! به مرغ پخته بگی خنده اش میگیره! آخه مشتری هاتون رو چی فرض کردید شما؟ بهش میگم درست از روز اولی که من از شرکت شما اینترنت گرفتم مودم های دی لینک مشکل پیدا کردن؟ من خودم کارشناس شبکه ام. تو چی داری میگی به من آخه؟ فکر کردی هالو گیر آوردی؟ به مرز جنون رسوندن اینا منو بس که هر بار تماس میگرفتم عصبیم میکردن با چرت و پرتاشون. ماشالله هیچ جوری هم زیر بار هیچی نمیرن. الا و بلا که ایراد از تنظیمات و اتصالات و مودمته. یه بار گفتن مودم رو فقط مستقیم باید وصل کنید. یه بار گفتن سیم ها و اتصالاتت مشکل داره. یه بار گفتن ایراد از مودمته. حتی من با یک مودم دیگه یک مارک دیگه تست کردم. بعد چند روز میگن نه مک آدرس مودمت ثبت نشده دوباره مودم رو بذار!! یعنی 3 ماه تمام این بازیا رو درآوردن و مودم رو سر خط هم بردم، تمام سیم ها دو شاخه ها و اسپلیترها و سیم کشی های تلفن رو چک کردم هر کاری که باید انجام دادم تا بهشون بفهمونم که ایراد از من نیست. آخر سر بعد 3 ماه دوباره برگشته میگه ایراد از مودمه مودم رو عوض کنید! میگم همه این کارا انجام شده میگه نه مک آدرس مودم ثبت نشده دوباره با مودم جدید تست کنید!!!! گفتم نمیکنم این کارو مگه من مسخره دست شما هستم. لابد بعدش دوباره 3 ماه درگیر مسخره بازی شمام. دارم میگم ایراد از من نیست. شما هم که معتقدی ایراد از شما نیست. پس اعلام خرابی خط کنید به مخابرات. میگه باید کارشناس بیاد. میگم کارشناس بیاد چی کار کنه دقیقاً؟ من خودم کارشناسم. شما به من بگو کارشناس چه کاری غیر از کارایی که من انجام دادم قراره انجام بده.
    با بدبختی و جنگ و دعوا قرار شد اعلام خرابی کنن. بعد چند روز زنگ میزنن مشکل حل شده. میگم من هنوز قطعی دارم. اگه نامه ای زدید واسه خرابی تحت چه عنوانی چه شماره نامه ای بگید من خودم پیگیری کنم. میگن نه نامه نیست کارشناس میره. حتی خودم حضوری رفتم مخابرات میگن نه ISP دروغ میگه ایراد از خودشه.
    بالاخره چون دو تا خط تلفن داشتیم تو خونه تصمیم گرفتم منتقلش کنم رو اون یکی فعلاً تا اون خط خالی باشه تا وقتی پورت آزاد از یک شرکت دیگه پیدا کنم و سریع وصل کنم و منتظر تخلیه خط نمونم. زنگ زدم دوباره شرکت میگم خط رو جابجا کنید رو این یکی. گفتن 3 روز کاری طول میکشه جمع شه 3 روز کاری طول میکشه وصل شه. اما الان بعد 7-8 روز که از جمع آوری میگذره هنوز وصل نشده. پریروز زنگ میزنم میگم چرا پس وصل نشده میگن ما درخواست رو ارسال کردیم مرکز هنوز جواب نداده! بعد دیروز صبح از های وب برام اس ام اس میاد که درخواست رو دیروز صبح ارسال کردن!!! دوباره زنگ زدم میگم چرا پس دروغ گفتید دیروز شما که هنوز ارسال نکرده بودید چرا دروغ گفتید که ارسال شده اما مخابرات تأیید نکرده؟ اصلاً چرا تازه ارسال کردید؟ میگه محدودیت پورت داشتیم رفتید تو نوبت!!! آخه خدا لعنتتون کنه پورت منو که آزاد شده دادید یک مشتری دیگه بعد منو گذاشتید تو نوبت؟
    یعنی جایی نیست آدم شکایت کنه از اینا؟ حروم باشه پول اون سرویسی که از من گرفتید که در ازاش فقط اعصاب و روان منو بهم ریختید. من هر جایی که دستم برسه میگم اینا رو. همونطور که تا الان این کارو کردم. پول گرفتید وظیفه دارید سرویس درست تحویل بدید. اگه عرضه اش رو ندارید بگید نمیتونیم نه اینکه دروغ دغل تحویل بدید.
    بعضی مودم ها می توانند با تجهزات شرکت سرویس دهنده مشکل داشته باشند چرا؟بخاطر اینکه در خطوطی که نویز زیاد هست مثل کیس شما مودم با نویز سازگاری نداره و نمیتونه نویز را هندل کنه شما از شرکت های دیگه هم بگیری ممکنه مشکل داشته باشی بعضی مودم ها هستند حتی اگر snr شما 2 هم باشه کانکت میشه اما دی لینک اینجوری نیست و قطع میکنه شما رو
    مودم های چیپ برودکام خوبن مثل هواوی-یا تندا و....
    یا مودم های زایکسل هم مودم های خوبی هستند
    در حال حاضر دی لینک قدیمی که شما دارید و تی پلینک و... مودم های خوبی نیستند

4. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضی مودم ها می توانند با تجهزات شرکت سرویس دهنده مشکل داشته باشند چرا؟بخاطر اینکه در خطوطی که نویز زیاد هست مثل کیس شما مودم با نویز سازگاری نداره و نمیتونه نویز را هندل کنه شما از شرکت های دیگه هم بگیری ممکنه مشکل داشته باشی بعضی مودم ها هستند حتی اگر snr شما 2 هم باشه کانکت میشه اما دی لینک اینجوری نیست و قطع میکنه شما رومودم های چیپ برودکام خوبن مثل هواوی-یا تندا و....یا مودم های زایکسل هم مودم های خوبی هستنددر حال حاضر دی لینک قدیمی که شما دارید و تی پلینک و... مودم های خوبی نیستند
    من یک مودم تی‌پی‌لینک 8811 دارم که 5 سال پیش گرفتم و های‌وب سومین شرکتیه که دارم با همین مودم اینترنت استفاده میکنم و تا به حال با هیچکدام از Isp ها مشکلی نداشته!

6. این کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من مدت 5 سال از یک شرکت دیگه سرویس اینترنت داشتم که یک مودم TPLINK 8811 رو 3 سال و یه مودم DLINK 2600 رو 2 سال استفاده کردم بدون کوچکترین مشکلی. اما از روز اولی که از اینجا سرویس گرفتم این مشکلات رو دارم. اوایل باز قابل تحمل بود اما این اواخر یعنی درست از وقتی که جدی پیگیری کردم رسماً اینترنت برای من بی استفاده بود و روز به روز هم بدتر میشد. این حجم قطعی که من میگم وحشتناک بود. یعنی 1 دقیقه وصل 5 دقیقه قطع 10 دقیقه وصل نیم ساعت قطع یا مدام با فاصله های زمانی 2-3 دقیقه تا 10 دقیقه قطع و وصل. طوری که من یک فایل چند مگی رو نمیتونستم دانلود کنم. پول میدادم ترافیک فشفشه میخریدم یه فایل 300 مگی رو تا 80% میرفت قطع میشد! سرورش هم قابل resume نبود. یعنی براحتی حجم من سوخت میشد.
    کسانی رو میشناسم که همین مودم دی لینک رو در مراکز شلوغ دارن استفاده میکنن و حتی تو ساختمون خودمون اما مشکلی ندارن. ضمن اینکه این به اصطلاح کارشناس این شرکت نگفت تجهیزات شرکت ما مودم های دی لینک رو ساپورت نمیکنه. گفت باید فقط بصورت مستقیم وصل بشن یعنی از وای فای استفاده نکنید. همه کسانی که دی لینک دارن همین کارو دارن میکنن!!! این عیناً عبارت ایشون بود! یعنی یک حرف کاملاً چرت. هر چند من به اجبار همه راه ها و فرمایشات این کار نشناس ها رو تست کردم تا ثابت کنم ایراد از سمت من نیست اما حتی اگر تجهیزات شرکتشون مودم من رو ساپورت نمیکنه هم موظف هستن بگن به فلان دلیل نمیتونیم سرویس بدیم نه اینکه چند ماه تمام با اعصاب و روان مشتری بازی کنن و فقط پول بچاپن و چرت و پرت تحویل بدن و آخرشم باز برگردن سر خونه اول.
    Last edited by merlin_magic; 11-12-2014 at 17:39.

8. این کاربر از merlin_magic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من مدت 5 سال از یک شرکت دیگه سرویس اینترنت داشتم که یک مودم TPLINK 8811 رو 3 سال و یه مودم DLINK 2600 رو 2 سال استفاده کردم بدون کوچکترین مشکلی. اما از روز اولی که از اینجا سرویس گرفتم این مشکلات رو دارم. اوایل باز قابل تحمل بود اما این اواخر یعنی درست از وقتی که جدی پیگیری کردم رسماً اینترنت برای من بی استفاده بود و روز به روز هم بدتر میشد. این حجم قطعی که من میگم وحشتناک بود. یعنی 1 دقیقه وصل 5 دقیقه قطع 10 دقیقه وصل نیم ساعت قطع یا مدام با فاصله های زمانی 2-3 دقیقه تا 10 دقیقه قطع و وصل. طوری که من یک فایل چند مگی رو نمیتونستم دانلود کنم. پول میدادم ترافیک فشفشه میخریدم یه فایل 300 مگی رو تا 80% میرفت قطع میشد! سرورش هم قابل resume نبود. یعنی براحتی حجم من سوخت میشد.
    کسانی رو میشناسم که همین مودم دی لینک رو در مراکز شلوغ دارن استفاده میکنن و حتی تو ساختمون خودمون اما مشکلی ندارن. ضمن اینکه این به اصطلاح کارشناس این شرکت نگفت تجهیزات شرکت ما مودم های دی لینک رو ساپورت نمیکنه. گفت باید فقط بصورت مستقیم وصل بشن یعنی از وای فای استفاده نکنید. همه کسانی که دی لینک دارن همین کارو دارن میکنن!!! این عیناً عبارت ایشون بود! یعنی یک حرف کاملاً چرت. هر چند من به اجبار همه راه ها و فرمایشات این کار نشناس ها رو تست کردم تا ثابت کنم ایراد از سمت من نیست اما حتی اگر تجهیزات شرکتشون مودم من رو ساپورت نمیکنه هم موظف هستن بگن به فلان دلیل نمیتونیم سرویس بدیم نه اینکه چند ماه تمام با اعصاب و روان مشتری بازی کنن و فقط پول بچاپن و چرت و پرت تحویل بدن و آخرشم باز برگردن سر خونه اول.
    یک مقدار پشتیبانی اینها ضعیف هست من قبول دارم کاش شما یک مودم دیگه هم تست میکردی . اولین گزینه ای که محتمل هست برای خرابی همیشه مودم هست من با این شرکت با مودم smc و تی پی لینک مشکل دارم و لینکم مدت طولانی میره و بر می گرده گاهی اوقات هنگ هم میکنه یک مودم نو زایکسل خریدم دیگه قطع نمیشه اس ان ار من هم نسبت به دو مودم قبلی حدقل 4 تا بیشتر شد. با آسیاتک هم این مشکل را داشتم لینک با اینکه اس ان ار من خوب بود دائم می رفت اس ان ار من 20 بود در آسیاتک با تعویض مودم و البته سیم تلفنی که به مودم رفته مشکل حل شد. خیلی از اوقات مشکل داخلی هست و البته خیلی از اوقات هم از سمت شرکت ارائه دهنده می تواند باشد.
    شما خطت که وصل شد یک تست با یک مودم دیگه بگیر یک عکس هم از صفحه مودمت بگزار اینجا تا من بتونم کمکت کنم

10. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعضی مودم ها می توانند با تجهزات شرکت سرویس دهنده مشکل داشته باشند چرا؟بخاطر اینکه در خطوطی که نویز زیاد هست مثل کیس شما مودم با نویز سازگاری نداره و نمیتونه نویز را هندل کنه شما از شرکت های دیگه هم بگیری ممکنه مشکل داشته باشی بعضی مودم ها هستند حتی اگر snr شما 2 هم باشه کانکت میشه اما دی لینک اینجوری نیست و قطع میکنه شما رو
    مودم های چیپ برودکام خوبن مثل هواوی-یا تندا و....
    یا مودم های زایکسل هم مودم های خوبی هستند
    در حال حاضر دی لینک قدیمی که شما دارید و تی پلینک و... مودم های خوبی نیستند
    بعضی مدل های دی لینک هم چیپ برادکام دارند
    بعضی چیپ های غیر برادکام هم SRA و دیگر موارد تحمل نویز رو دارند
    ولی مشکل اصلی دی لینک این هست که تقریبا هر ماه میاد با توجه به قیمت قطعات در بازار مدار و قطعات مودم هاش رو عوض میکنه (بدون اینکه مدل و ... دستگاه رو عوض کنه - فقط ورژن نامبر میده به دستگاه ها)
    یعنی یک دستگاه از همون مدل ممکنه چیپ برادکام باشه یا کلا خیلی عالی جواب بده و یک نمونه دیگه ممکنه خیلی مزخرف باشه ...

12. 2 کاربر از alipoor90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بعضی مدل های دی لینک هم چیپ برادکام دارند
    بعضی چیپ های غیر برادکام هم SRA و دیگر موارد تحمل نویز رو دارند
    ولی مشکل اصلی دی لینک این هست که تقریبا هر ماه میاد با توجه به قیمت قطعات در بازار مدار و قطعات مودم هاش رو عوض میکنه (بدون اینکه مدل و ... دستگاه رو عوض کنه - فقط ورژن نامبر میده به دستگاه ها)
    یعنی یک دستگاه از همون مدل ممکنه چیپ برادکام باشه یا کلا خیلی عالی جواب بده و یک نمونه دیگه ممکنه خیلی مزخرف باشه ...
    در تکمیل فرمایش شما مودم ها طول عمر هم دارند یک مودم نمیتونه ده سال کار کنه عمر مفید مودم 3 سال هست بعد از 3 سال باید تعویض بشه حتما

14. این کاربر از mehdidotcom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در تکمیل فرمایش شما مودم ها طول عمر هم دارند یک مودم نمیتونه ده سال کار کنه عمر مفید مودم 3 سال هست بعد از 3 سال باید تعویض بشه حتما
    به نکته بسیار خوبی اشاره کردید ، یک مورد دیگه هم اسپلیتر ها هستند که معمولا بهتره هر 6 ماه تا یک سال عوض بشن مخصوصا با توجه به کیفیت بسیار پایین اسپلیتر های موجود در بازار ، بعد از مدتی معمولا خازن هاشون نشتی پیدا میکنه ، همین اتفاق هم میتونه در خازن های فیلتر های ورودی مودم رخ بده که البته با توجه به جنس نسبتا بهترشون عمرشون بهتره

البته بیشتر مشکل نویز در خطوط ایران و مخصوصا شمال ایران که رطوبت بالاست به علت مشکلات سیم کشی و اتصالات هست(هم سمت مربوط به مخابرات و هم سیم کشی داخلی منازل)، و همچنین dslam های قدیمی و خراب ISP ها که تقریبا به نظر میرسه از هر دستگاه نصف پورت هاش سوخته یا اسیب دیده هستن!

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این شکایت رو الان فرستادم به سامانه ی 195 تا به حق خودم برسم

با عرض سلام و خدا قوت خدمت شما عزیزان . از شرکت Hi Web به دلیل محدود کردن سرعت دانلود شکایت دارم...............................از هر سرور داخلی یا خارجی که دانلود میکنم،سرعت روی 250 یا 251 ثابت هست . مسخره است مگه نه ؟؟ چند روز میشه که سرویس منو محدود کردن،تا همین دو سه روز پیش حداقل سرعت دانلودم 700 یا 800 کیلوبایت درثانیه بود............................علاوه بر اینکه هرچه زودتر باید محدودیت سرعت رو بردارن،باید خسارت چندروزی که سرعت منو محدود کردن پرداخت کنن درست میگم ؟؟ از چشم و ابروی کارمندای Hi Web که خوشم نیومده سرویس گرفتم !! بخاطر خدماتی که توی تعهدنامه گفتن سرویس گرفتم دیگه!حالا سرعت منو سه برابر کمتر کردن.به نظرتون دزدی نیست!طابلوئه روی 250 محدود کردن . اگه میدونستم که بدون اطلاع محدود میکنن هیچوقت از های وب سرویس نمیگرفتم - چون فقط بخاطر اینکه های وب چیزی از محدود کردن سرعت توی سایتش نگفته پول دادمو سرویس گرفتم . اگه میدونستم میخوان محدود کنن از یه شرکت مثل پارس انلاین خدمات میگرفتم که سرویس های باکیفت تری ارائه میده . های وب باید مثل شاتل از قبل اعلام میکرد که مثلا بعد از دانلود 20 گیگ سرعت رو محدود میکنن - اینجوری حداقل سر مردم کلاه نمیرفت.پول مردم رو توی روز روشن دارن بالا میکشن !! چند وقت پیش این مشکل برام پیش اومده بود (با خط XXXX از XXXX) که با پیگیری ازطریق همین سایت تونستم به حق خودم برسم . توی یکی از تصاویر میبینید از سوم دسامبر محدودیت سرعت گذاشتن که باعث شده میزان دریافت اطلاعاتم از شبی تقریبا 8 گیگ برسه به حدودا 2 گیگ
    این عکسها رو ضمیمه کردم دوستان
      محتوای مخفی: عکس های شواهد مدارک 

--------
    --------

اگه شکایتم نتیجه نداد تصمیم دارم این متن رو به عنوان تجدید نظر واسه سایت 195 ارسال کنم
    بعد از کلی دانلود در ماه،بالاخره سرعتم از ۸۰۰ یکدفعه ای روی ۲۵۲ ثابت شد.زنگ زدم میگم محدود کردین،میگن نه
    الان سه روز مونده سرویسم تموم بشه.بلافاصله بعد از تمدید سرعتم دوباره مثل قبل زیاد شد دوستان حالا به نظرتون اگه منو محدود نکرده بودن پس چیکا کرده بودن ها

Sent from my iPhone using Tapatalk
    اساتید نظری ندارن

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستش من از مودمم 2 سال هم استفاده نکردم که این مشکلات پیش اومد. تا روز آخری که از اینترنت شرکت قبلی استفاده میکردم یعنی اواخر خرداد امسال بدون کوچکترین مشکلی کار میکرد. و درست از روزی که از های وب گرفتم یعنی اوایل تیر ماه این مشکلات پیش اومد. پس نمیتونه ارتباطی با طول عمر مودم داشته باشه. من با مودم TP LINK هم تست کردم همین مشکلات بود. ابداً فرقی نکرد. من تمام سیم ها و اتصالات و حتی اسپلیتر رو عوض کردم. حتی خط تلفن رو از سر خط جابجا کردم تا از سیم کشی داخلی دوم وارد ساختمون بشه. سیم رو کار کشیدم مودم رو سر خط هم بردم. قاعدتاً اگر این کارها انجام نمیشد این شرکت قانع نمیشد که درخواست خرابی خط بزنه. هرچند که من با توجه به مواردی که ازشون دیدم و نوع برخوردشون بعید میدونم این کارو کرده باشن.
    در هر حال اینترنت من از دیروز وصل شده و به خط جدید منتقل شده و طی این 24 ساعت فعلاً که مشکل جدی مثل قبل نبوده. اگر این روند ادامه داشته باشه مشخص میشه ایراد یا از شرکت بوده یا از سمت مرکز بوده یا پورت ایراد داشته یا هر چی اما از سمت من کاربر نبوده. و این وظیفه شرکت بوده که مشکل رو برطرف کنه و سرویس درست تحویل من بده اما بخاطر پشتیبانی ضعیف و فاجعه های وب مشکل حل نشد تا جایی که خودم به فکر چاره افتادم و خط رو عوض کردم. در واقع صورت مسئله عوض شد! الان هم اگر بهترین کیفیت اینترنت رو روی این خط بهم تحویل بدن من در اولین فرصت شرکت سرویس دهنده رو عوض میکنم. چون جداً دیگه حالم بد میشه وقتی شماره 1565 رو میگیرم و صدای کارنشناس های بی سوادشون رو میشنوم. بعد از این هم همه جا از افتضاحات این شرکت میگم چون واقعاً توی این چند ماه پدر منو درآوردن اینا. یک سری آموزش ابتدایی به اینا دادن که هر کی زنگ زد به ترتیب این موارد رو بگید و تا حد امکان هم زیر بار خرابی نرید! اگر این شرکت شرکت درست حسابی بود پشتیبانیش انقدر شلوغ نبود که من بعضی روزها که تماس میگرفتم بالای 50 نفر تو نوبت انتظار بودن!
    Last edited by merlin_magic; 12-12-2014 at 12:52.

18. این کاربر از merlin_magic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •