نا محدود پارس انلاین گرونه
محدودش هم محدودیت دانلود در ماه داره
نا محدود پارس انلاین گرونه
محدودش هم محدودیت دانلود در ماه داره
پس باید بیای مخابرات دیگه .مطمئنی محدوداش محدودیت دانلود دارن؟
فرشاد روی کدوم گیت وی هستی ؟
اگه دوباره افتادی روی گسترش ارتباطات یه tracert با 4.2.2.4 بگیر
فکر کنم مخابرات کم کم داره خوب میشه مخصوصا که تعدادی از یوزرها منتقل شدن ....![]()
Last edited by lamp23; 11-02-2014 at 06:45.
نه مال ایرانسل نیست .گسترش ارتباطات یک شرکت هست کهمخابرات و خیلی سرویس دهنده ها هم دارن ازش پهنای باند میگیرن .
1-رنج ای پی جدیدت همون 2.185 هست یا عوض شده اگه چیز دیگه هست رنجش رو بنویس میخام ببینم برا منم اینطولی میشه یا نه
2-وقتی گیت وی عوض میکنی روی ای پی های مخابرات هم میافته یا همش همین گسترش ارتباطات هست ؟
Last edited by alimail3248; 11-02-2014 at 09:59.
سرویس1.75مگ وایمکس ایرانسل
![]()
بفرما
1-مال هر کجا که باشه فرقی نمیکنه چون واقعا عالیه
2-ای پی ها با 5.شروع میشوند(همون ای پی های وایمکس)
3-از دیروز یهو رفتم رو این isp
4-ممکنه بعضی از شماها هم منتقل بشید نگران نباشید
1.75مگ وایمکس ایرانسل![]()
Last edited by farshad0123; 11-02-2014 at 10:26.
چرا اتفاقا بعضی از ای پی های من رنجشون همینه با 5 شروع میشه ولی information technology هست نه گسترش ارتباطات.
فرق میکنه اینجا isp تغییر کرده نه ip
مثلا قبلا با ایپی هایی که با 5 شروع میشدن میزد information technology اما الان تغییر کرده شاید هم مخابرات داره پورتا رو واگذار میکنه
![]()
Last edited by farshad0123; 11-02-2014 at 11:23.
اقا من دیگه خزته شدم .اصلا معلوم نیست کجام وقتی یه مشکلی برای اینترنتم پیش میاد باید با همه سرویس دهنده ها تماس بگیرم تا ببینم پورتم دست کدومه .چیششششششششش![]()
فعلا مخابراتی اما ممکنه طی چند روز اینده منتقل بشی وایمکس ایرانسل یا مبین نت شاید هم شاتل
اتفاقا من هم بعضی وقتا که زنگ میزنم پشتیبانی همون اقاهه که تو اواسیسه گوشیو بلند میکنه منم بش میگم شرکت ضحی کیش؟ میگه بله اما من که میدونم همونیه که تو ماناماد کار میکنه![]()
منم اصلا روبروش کم نمیارم![]()
Last edited by farshad0123; 11-02-2014 at 19:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)