تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 939 از 1805 اولاول ... 43983988992993593693793893994094194294394998910391439 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,381 به 9,390 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر روابط عمومی شرکت زیرساخت پیرامون حضور بخش خصوصی در تامین پهنای باند می‌گوید: با ورود بخش خصوصی به حوزه واردات پهنای باند اینترنت اتفاق خاصی در مورد قیمت و تعرفه اینترنت رخ نمی‌دهد، چرا که در حال حاضر سهم شرکت ارتباطات زیرساخت از قیمت نهایی اینترنت (قیمتی که کاربران اینترنت می‌پردازند) 11 درصد است و 89 درصد دیگر قیمت اینترنت مربوط به هزینه شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت پر سرعت است که با مدیریت مناسب می‌توانند این هزینه‌ها را کاهش دهند.
    Last edited by aabrahim; 12-12-2013 at 11:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در گام جالبی برای بیشتر کردن دسترسی مردم به اینترنت، به خصوص قشر فقیر، بزرگ‌ترین شبکه وای فای رایگان آمریکا در محله هارلم نیویورک، راه‌اندازی خواهد شد.اسم این شبکه را خیلی ساده شبکه وای فای هارلم گذاشته‌اند، برآورد می‌شود که این شبکه بتواند ۸۰ هزار نفر را به اینترنت متصل کند.این مطلب را شهردار شهر نیویورک -مایکل بلومبرگ- در یک کنفرانس خبری به اطلاع عموم رسانید.دسترسی به این شبکه کاملا رایگان خواهد بود و سرعت آن دست‌کم ۲ مگابیت خواهد بود!
    و این تازه بخشی از خبرهای خوب برای نیویورکی‌هاست، چرا که در ژانویه امسال، وای فای رایگان از سوی شرکت گوگل در محله چلسی نیویورک هم راه‌اندازی خواهد شد.با این همه به نظر می‌رسد که هنوز نیویورکی‌ها راضی نیستند و از اینکه سرعت دسترسی‌شان به اینترنت، کمتر از شهرهای بزرگ دیگر جهان است، شاکی هستند.

م ج رو باید بفرستن اونجا تا دیگه شاکی نباشن

3. 3 کاربر از jacket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه mohsen_gh1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    در جای خشک و خنک، دور از دسترس اطفال

پيش فرض

دوستان طرح دانلود شبانه به کجا رسید؟ کماکان قطعه یانه بهتر شده؟

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دهنت سرویس علی

البته که منم همین رو میگم . ولی بعضی از دوستان توقع های بیجا دارند . با چندرغاز پول میخوان سرعت بالا داشته باشن . حتی حاضرند از سرعت ما کم بشه چون سرعت اونا خوب بشه .
    چندرغاز پول ؟ مگه شما امیدخان چند برابر بقیه طرح ها داری پول میدی که سرعت شبانه ات باید چندین برابر اونا باشه ؟ دیگه فوقش داری دوبرابر 128 ها پول میدی ولی اونجور که تو داری میگی باید سرعت تو 16 برابر اونا باشه .
    شاتل داره همین 128 رو با قیمت مفت میده و سرعت شبانه اش تازه همینه . نمیخواد فرقی بکنه بین سرویس شاتل با مخابرات ؟

در ضمن فعلا که دارن از سرعت زیر طلایی ها میزنن که به سرعت طلایی ها اضافه کنن نه از سرعت شما .
    البته درسته الان خیلی از طلایی ها سرعتشون حتی زیر یک مگه اما اگه دقیقا کاری که مهندس میگه رو بکنن یعنی طلایی 2 ، نقره ای 1 ، برنزی 512 و 256 و 128 امید تو اولین کسی هستی که خوشحال میشی میگی ک... قورت بقیه .
    دقیقا همین چند روز پیش که سرعتت خوب شده بود و تنها مشکلت فقط پینگ بود و اینجا فقط پست میدادی واسه پینگ و بازی انلاین .

وقتی بعضی ها حاضرن از سرعت بقیه کم بشه و چون پول بیشتر دادن به اونها داده بشه خوب این افراد چه فرقی دارن مدیرای بی کفایت مخابرات

همونطور که قبلا گفتم قیمت طرحها جوریه که باید فقط درصدی از سرعت طرحها کم کننن نه اینکه از بقیه بزنن و به طلایی ها اضافه کنن . این فقط به نفع مخابراته که پهنای باند کمتری مجبوره بده و اونایی که پول بیشتر هم دادن راضی هستن . بقیه هم که دیگه

اگه پهنای باند موجود نیست و در مورد سرعت های شبانه اگه بخواد عدالت برقرار بشه باید به این صورت باشه :
    طلایی 1.5 ، نقره ای 1 ، برنزی 768 و در اخر بقیه طرحهای باقی مونده باید روی 512 باشن . در ضمن من اصلا این همه تنوع طرح رو نمیفهمم به چه خاطره که سرعت شبانه طرح ها بخواد به خاطر اختلاف قیمت این همه تفاوت داشته باشه .

من که نمیرسم شبا بیام تاپیک. از اون طرف خوش بختانه هیچ وقت هم موقعی که مهندس میاد تو تاپیک کسی این قضیه رو بهش نمیگه . مطمئنم همگی موافقند . چون عین عدالته . کسایی که میگن نه یعنی کسایین که رفاه خودشون رو به بقیه ترجیح میدن .

شرمنده میدونم الان سرعت همه خرابه و مشکل اصلی سرعت پایین همه است . اما لازم دیدم این پست رو در جواب بعضی دوستان بدم که حاضرن از بقیه بزنن اما کیفیت سرویس خودشون خوب باشه . جامعه ما رو همینجور افراد اداره میکنن که وضع ما این شده دیگه .

ما كه برنزي داريم شبي 1.5 گيگ دان ميكنيم. ما كه نسبتا راضي هستيم
    شما چطوری 1.5 گیگ دانلود داری ؟ یعنی سرعتت شبا 96 ـه ؟ اون هم برنزی ؟ ما هم که برنزی داریم با 64 دانلود میکنیم و فوق فوقش بتونیم 1.2 گیگ بگیریم .

این هم یکی از اون پستهایی که میگم خودشون راضین اما کار به بقیه ندارن . لااقل راضی هستی نمیخواد بیای اینجا پست بدی که من راضیم از مخابرات . یکی دیگه این پستت رو میبینه فکر میکنه مخابرات سرویسهاش خوبه . اینجا اومدی فقط باید اعلام نارضایتی بکنی

6. 8 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

چندرغاز پول ؟ مگه شما امیدخان چند برابر بقیه طرح ها داری پول میدی که سرعت شبانه ات باید چندین برابر اونا باشه ؟ دیگه فوقش داری دوبرابر 128 ها پول میدی ولی اونجور که تو داری میگی باید سرعت تو 16 برابر اونا باشه .
    شاتل داره همین 128 رو با قیمت مفت میده و سرعت شبانه اش تازه همینه . نمیخواد فرقی بکنه بین سرویس شاتل با مخابرات ؟

در ضمن فعلا که دارن از سرعت زیر طلایی ها میزنن که به سرعت طلایی ها اضافه کنن نه از سرعت شما .
    البته درسته الان خیلی از طلایی ها سرعتشون حتی زیر یک مگه اما اگه دقیقا کاری که مهندس میگه رو بکنن یعنی طلایی 2 ، نقره ای 1 ، برنزی 512 و 256 و 128 امید تو اولین کسی هستی که خوشحال میشی میگی ک... قورت بقیه .
    دقیقا همین چند روز پیش که سرعتت خوب شده بود و تنها مشکلت فقط پینگ بود و اینجا فقط پست میدادی واسه پینگ و بازی انلاین .

وقتی بعضی ها حاضرن از سرعت بقیه کم بشه و چون پول بیشتر دادن به اونها داده بشه خوب این افراد چه فرقی دارن مدیرای بی کفایت مخابرات

همونطور که قبلا گفتم قیمت طرحها جوریه که باید فقط درصدی از سرعت طرحها کم کننن نه اینکه از بقیه بزنن و به طلایی ها اضافه کنن . این فقط به نفع مخابراته که پهنای باند کمتری مجبوره بده و اونایی که پول بیشتر هم دادن راضی هستن . بقیه هم که دیگه

اگه پهنای باند موجود نیست و در مورد سرعت های شبانه اگه بخواد عدالت برقرار بشه باید به این صورت باشه :
    طلایی 1.5 ، نقره ای 1 ، برنزی 768 و در اخر بقیه طرحهای باقی مونده باید روی 512 باشن . در ضمن من اصلا این همه تنوع طرح رو نمیفهمم به چه خاطره که سرعت شبانه طرح ها بخواد به خاطر اختلاف قیمت این همه تفاوت داشته باشه .

من که نمیرسم شبا بیام تاپیک. از اون طرف خوش بختانه هیچ وقت هم موقعی که مهندس میاد تو تاپیک کسی این قضیه رو بهش نمیگه . مطمئنم همگی موافقند . چون عین عدالته . کسایی که میگن نه یعنی کسایین که رفاه خودشون رو به بقیه ترجیح میدن .

شرمنده میدونم الان سرعت همه خرابه و مشکل اصلی سرعت پایین همه است . اما لازم دیدم این پست رو در جواب بعضی دوستان بدم که حاضرن از بقیه بزنن اما کیفیت سرویس خودشون خوب باشه . جامعه ما رو همینجور افراد اداره میکنن که وضع ما این شده دیگه .

شما چطوری 1.5 گیگ دانلود داری ؟ یعنی سرعتت شبا 96 ـه ؟ اون هم برنزی ؟ ما هم که برنزی داریم با 64 دانلود میکنیم و فوق فوقش بتونیم 1.2 گیگ بگیریم .

این هم یکی از اون پستهایی که میگم خودشون راضین اما کار به بقیه ندارن . لااقل راضی هستی نمیخواد بیای اینجا پست بدی که من راضیم از مخابرات . یکی دیگه این پستت رو میبینه فکر میکنه مخابرات سرویسهاش خوبه . اینجا اومدی فقط باید اعلام نارضایتی بکنی

اينجا نيشابور. سرعت از ساعت 1 تا 7 صبح فيكس 66 كيلوبايته نه بالا نه پايين. ساعتي 260 مگ دان تو 6 ساعت 1600 مگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

بچه ها "خواهش" میکنم اختلافاتو با پیام خصوصی حل کنید. تو تاپیک "اتحاد داشته باشیم که بتونیم کارمونو پیش ببریم. اعلام داوطلبی برای نماینده و معاون(علی البدل) ش چی شد پس؟؟ لطفا همکاری کنید.

9. این کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

ما كه برنزي داريم شبي 1.5 گيگ دان ميكنيم. ما كه نسبتا راضي هستيم
    من با طلایی دارم همین قدر میگیرم و کاملا ناراضیم. اگر سرعتم واقعی یعنی 256 باشه، بین ساعت 1 تا 7 باید حدود 5 گیگ بگیرم اما این شبا سقفش 2 گیگه که اونم هر شب هم نیست. برجی 21500 هم دارم میدم. حجمم هم نمیره ماه بعد در صورتی که اول (بدروغ) گفتن میره. (طلایی کمپین).

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

شما هم اگر جای من بودی می گفتی که از ما کم نکنند.این .... کارا دیگه کهنه شده.
    من طلایی ماهی 31 ت میدم.هر وقت هم مهندس خواست کم کنه سرعت طلایی هارو و اونم به خاطر 5 ت و یا 10 ت اختلاف قیمت طرح من با 128.خوب منم گوشام دراز نیست که منه طلایی 31 ت میدم و با اون طلایی 17 ت و اون برنزی که نمی دونم چقدر.منم 17500 می خوام بدم.
    ببخشید آقای علی توکلی این مطلب رو نمی شود جواب نداد.والا منم اعتقاد دارم باید متحد باشیم.و حرف از سرعت طلایی نباشه.

12. این کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

6 نظر سنجی

دیروز رفتم واسه یکی از دوستان اینترنت بگیرم دیدم طرح های جدید مخایرات به اسم جشنواره پاییزه اومده
    دیدم بد نیست یکی از این طرح ها رو با طرح کمپین تابستانه مقایسه کنم.

نام طرح کمپین تابستانه جشنواره پاییزه
    سرعت نقره ای (1.5 مگ) نقره ای (1.5 مگ)
    حجم ماهی 4 گیگ
    ماهی 2 گیگ
    شبانه رایگان دارد دارد
    مودم رایگان دارد ندارد
    قیمت 225000 تومان 254000 تومان

لازم به ذکر هست که مبالغ درج شده برای یک سال استفاده از هر کدام از این طرح ها می باشد.

با یه حساب سرانگشتی متوجه می شویم از 9 دی ماه که اخرین فرصت طرح تابستانه بود تا امروز که21 دی ماه است.
    هم حجم کم کردن ، هم مودم رایگان نمی دن، هم مبلغ بردن بالا. اگر مودم رو به مبلغ 90000 تومان و هر گیگ رو به مبلغ 4200 تومان محاسبه کنیم.
    شما طرح تابستانه رو بخوان امروز با همون شرایط داشته باشین باید مبلغ 227000 تومان اضافه تر بدین.

هر روز گرانتر از دیروز

حالا از دوستان سئوال می کنم فکر می کنید علت گرانی دوباره اینترنت مخابرات چیست؟( لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید)

1-ثابت ماندن،حتی کمی ارزان تر شدن قیمت دلار ( با خودشون گفتن اومد دلار دیگه افزایش نداشت ما نباید کم بیاریم و جلوی این پیشرفت این مملکت رو بگیریم پس ما قیمت هامون به همون منوال سابق افرایش می دیم)

2- توافق ژنو ( اصلا این توافق وضعیت کشور رو بدتر کرد ، چه معنی دار ادم با استکبار جهانی توافق کنه پس اینترنت گرون می کنیم)

3- سرد شدن هوا ( خوب مسلم هوا که سرد میشه اینترنت هم گرون میشه ، چیز واضحی است دیگه)

4 - کمک برای رفاه مردم (این چه معنی میده که مابه فکر رفاه مردم نباشیم و دست روی دست بذاریم، پس اینترنت گرون می کنیم که حداقل کاری واسه این ملت پهلوان پرور کرده باشیم)

5- جلب رضایت کاربران تایپیک (الکی )

6- سر تفریح و مزاح
    .
    .
    .
    و در اخر که این احتمال که ، بسیار کم و در کل مردود می باشد.
    n - افزایش خرج و مخارج زندگی برو بچ مخابرات (شنیده شده که به تازگی دیزی فروشی کنار مخابرات باز شده و بی انصاف دیزی های خوش مزه اما نسبتا گرانی رو به فروش می رساند(صرفا جهت اطلاع بود و هیچ ربطی به بحث ما نداشت))

لطفا در نظر سنجی شرکت کنید تا جناب مهندسسسس ملک جعفریان بتواند در هر چه گران تر شدن اینترنت به ما کمک کنند.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با سلام اقای extreme
    lمیشه بفرمائید چزا میرید شاتل ؟
    خوبه نوشتم فن آوا بعد میپرسید میرم شاتل؟ کجای پستم شاتل است ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •