چندرغاز پول ؟ مگه شما امیدخان چند برابر بقیه طرح ها داری پول میدی که سرعت شبانه ات باید چندین برابر اونا باشه ؟ دیگه فوقش داری دوبرابر 128 ها پول میدی ولی اونجور که تو داری میگی باید سرعت تو 16 برابر اونا باشه .
شاتل داره همین 128 رو با قیمت مفت میده و سرعت شبانه اش تازه همینه . نمیخواد فرقی بکنه بین سرویس شاتل با مخابرات ؟
در ضمن فعلا که دارن از سرعت زیر طلایی ها میزنن که به سرعت طلایی ها اضافه کنن نه از سرعت شما .
البته درسته الان خیلی از طلایی ها سرعتشون حتی زیر یک مگه اما اگه دقیقا کاری که مهندس میگه رو بکنن یعنی طلایی 2 ، نقره ای 1 ، برنزی 512 و 256 و 128 امید تو اولین کسی هستی که خوشحال میشی میگی ک... قورت بقیه .
دقیقا همین چند روز پیش که سرعتت خوب شده بود و تنها مشکلت فقط پینگ بود و اینجا فقط پست میدادی واسه پینگ و بازی انلاین .
وقتی بعضی ها حاضرن از سرعت بقیه کم بشه و چون پول بیشتر دادن به اونها داده بشه خوب این افراد چه فرقی دارن مدیرای بی کفایت مخابرات
همونطور که قبلا گفتم قیمت طرحها جوریه که باید فقط درصدی از سرعت طرحها کم کننن نه اینکه از بقیه بزنن و به طلایی ها اضافه کنن . این فقط به نفع مخابراته که پهنای باند کمتری مجبوره بده و اونایی که پول بیشتر هم دادن راضی هستن . بقیه هم که دیگه
اگه پهنای باند موجود نیست و در مورد سرعت های شبانه اگه بخواد عدالت برقرار بشه باید به این صورت باشه :
طلایی 1.5 ، نقره ای 1 ، برنزی 768 و در اخر بقیه طرحهای باقی مونده باید روی 512 باشن . در ضمن من اصلا این همه تنوع طرح رو نمیفهمم به چه خاطره که سرعت شبانه طرح ها بخواد به خاطر اختلاف قیمت این همه تفاوت داشته باشه .
من که نمیرسم شبا بیام تاپیک. از اون طرف خوش بختانه هیچ وقت هم موقعی که مهندس میاد تو تاپیک کسی این قضیه رو بهش نمیگه . مطمئنم همگی موافقند . چون عین عدالته . کسایی که میگن نه یعنی کسایین که رفاه خودشون رو به بقیه ترجیح میدن .
شرمنده میدونم الان سرعت همه خرابه و مشکل اصلی سرعت پایین همه است . اما لازم دیدم این پست رو در جواب بعضی دوستان بدم که حاضرن از بقیه بزنن اما کیفیت سرویس خودشون خوب باشه . جامعه ما رو همینجور افراد اداره میکنن که وضع ما این شده دیگه .
شما چطوری 1.5 گیگ دانلود داری ؟ یعنی سرعتت شبا 96 ـه ؟ اون هم برنزی ؟ ما هم که برنزی داریم با 64 دانلود میکنیم و فوق فوقش بتونیم 1.2 گیگ بگیریم .
این هم یکی از اون پستهایی که میگم خودشون راضین اما کار به بقیه ندارن . لااقل راضی هستی نمیخواد بیای اینجا پست بدی که من راضیم از مخابرات . یکی دیگه این پستت رو میبینه فکر میکنه مخابرات سرویسهاش خوبه . اینجا اومدی فقط باید اعلام نارضایتی بکنی