نتایج چی؟ تو سایت آزمون رشته بدون آزمون و محل دانشگاه رو انتخاب میکنی "رسید ثبت نام" میگیری، موقع ثبت نام دانشگاه مورد نظر (که معمولا نیمه دوم شهریور شروع میشه) میرین رسید ثبت نام رو میدین و اقدام به ثبت نام میکنین.
نتایج چی؟ تو سایت آزمون رشته بدون آزمون و محل دانشگاه رو انتخاب میکنی "رسید ثبت نام" میگیری، موقع ثبت نام دانشگاه مورد نظر (که معمولا نیمه دوم شهریور شروع میشه) میرین رسید ثبت نام رو میدین و اقدام به ثبت نام میکنین.
ثبت نام نیمه دوم از کی شروع میشه؟
سلام دوستان
من مهندسی فرایند علوم تحقیقات قبول شدم ارشد ولی تو سایت علوم تحقیقات صنایع غذایی و بیو تکنولوژی و جداسازی رو داره؟
ممنون میشم کمکم کنید اگه کسی اطلاعی داره
سلام دوستان
من مهندسی فرایند علوم تحقیقات قبول شدم ارشد ولی تو سایت علوم تحقیقات صنایع غذایی و بیو تکنولوژی و جداسازی رو داره؟
ممنون میشم کمکم کنید اگه کسی اطلاعی داره
سلام دوستان
من ارشد دانشگاه آزاد قبول شدم میخواستم بپرسم اگه این ترم نرم واسه ثبت نام ترم بهمن برم ثبت نامم میکنن؟ بعدش شهریه ثابت این ترمو باید یدم؟
اینو از سایت یکی از دانشگاه ها برداشتم سامانه ثبت نامش
شهریه رشته های کارشناسی ارشد ناپیوسته ۱۳۹۴
رشته تحصیلی تعداد واحد شهریه ثابت (ریال) شهریه متغیر(۱۰ واحد نظری) ریال شهریه ثابت و متغیر (ریال) بیمه دانشچویی (ریال) هزینه خدمات آموزشی (ریال) علی الحساب
مبلغ کل واریزی (ریال) فنی و مهندسی
۱۰ واحد نظری
۱۴.۶۱۶.۰۰۵ ۹.۴۱۹.۵۳۰ ۲۴.۰۳۵.۵۳۵ ۲۰.۰۰۰ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ۲۵.۰۵۵.۵۳۵ علوم انسانی
۱۰ واحد نظری
۱۳.۳۶۳.۴۸۳
۹.۴۱۹.۵۳۰
۲۲.۷۸۳.۰۱۳ ۲۰.۰۰۰ ۱.۰۰۰.۰۰۰ ۲۳.۸۰۳.۰۱۳
توروخدا جواب بدیــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــد
سلام خسته نباشید
بچه ها یه سوال دارم تورو خدا اگه کسی اطلاع داره جوابمو بده
من قسمت کارنامه کل برام زده 59 واحد پاس شده ولی وقتی درسای پاس شده ترما رو خودم جمع میزنم 23 تا بیشتره
با چارت پیش نرفتم ولی تاجایی که یادمه پیش نیازارو رعایت کردم
کسی اطلاع داره چی شده؟؟
کسی اینجوری نشده ؟؟؟
نکنه حذف شده باشن آخه عقبم ایناروهم که حذف کنن بیچاره میشم باید برم بمیرم![]()
سلام
شهریه ثابت رشته های مهندسی کارشناسی چقدره؟
سلام
من ارديبهشت امسال فارغ شدم و يه سال تا خدمت فرصت دارم اما من ميخوام براي رفتن اقدام كنم خارج از كشور
حالا چون ميترسم يه وقت كارم درست نشه ميخوام ازاد ثبت نام كنم ارشد
الان ميخوام بدونم من اگه كار خارجم درست بشه ميتونم انصراف بدم و واسه اون برم؟ برا اجازه خروج دادن به مشكل برنميخورم؟
ممنون
. باید ثبت نام کنی و کاراتو انجام بدی و شهریه ثابت ترم مهر رو بدی و بعد از ترم بهمن بری سر کلاس . چون از طرف سازمان شما ترم مهر قبول شدی و نمیتونی همینجوری بری واسه بهمن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)