سلام
تو بخش BAL چرا بازیکنی که میسازیم Agility اون زیاد نمیشه...؟
سلام
تو بخش BAL چرا بازیکنی که میسازیم Agility اون زیاد نمیشه...؟
اگه منظورت become a legend هستش کلا این بخش زیاد خوب ساخته نشده و به نظر من خیلی میتونه بهتر بشه.مثلا میتونن مثل فیفا یه بخش بذارن که بشه یه بازیکن خاص مثلا فرانک لمپارد رو انتخاب کنی و با اون بازی کنی و در عین حال پیشرفت کنی.
در مورد سوال شما میتونم توضیح بدم که become a legend براساس شماره قبلی هستش و هیچ تغییری نکرده ولی شما توی مسترلیگ برید خیلی با شماره قبلیش فرق کرده.توی مسترلیگ شماره های قبلی این Agility زیاد نمیشد ولی جالبه که در این شماره زیاد میشه.
دو مورد ممكنه داشته باشه
1- زياد خوب بازي نميكنيد (كه فكر نكنم اين دليلش باشه چون به هر حال به Agility در پايان هر بازي اضافه ميشه )
2- پس از چندين فصل كه گذشت ديگه به Agility شما اضافه نميشه
بازی که خوب میکنم...از وقتی که این مد رو شروع کردم رو 73 مونده در حالیکه بقیه مهارتها بیشترش بالای 85 هستش...بازیکنم الان 21 سالشه ...Overall Ratin 87 در ضمن بعد از هر بازی که اون صفحه میاد که نشون میده بازیکن چقد پیشرفت کرده اصلا توشون Agility نیست
یکی لطف کنه option file که تمام بازیکنان کلاسیک آزاد باشن بزارین؟
تو قسمت لیگ که بازی میکنی وقتی انتقال بازیکنی که توی ادیت بازی انجام میدی تو لیگ اعمال نمیشه؟ 2009 اعمال میشد چرا نمیشه؟
تو لیگ accumulated fatigue یعنی چی؟
اگه وسط لیگ این کار انجام بدی اعمال نمیشه ولی اگه قبل از این که شروع کنی انجام بدی اعمال میشه.البته من منظورم مسترلیگ هستش چون من لیگ نمیرم و بیشتر مسترلیگ میرم.
accumulated fatigue یعنی وقتی یه بازی میکنی بازی بعد خستگی وجود داشته باشه یانه.منظورم اون نوار استقامت هستش. accumulated fatigue اگه بخوایم ترجمه کنیم یعنی خستگی انباشته.
راستی من جواب ashe چند ساعت پیش دادم ولی هنوز پستم نیومده!!! اگه میشه مدیران یه فکری به حال ما بکنند![]()
اگه منظورتون فيسش هست اينجا ميتونيد پيدا كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا مستر لیگم بازی میکنم ولی اونم سریع تکراری و خسته کننده میشه مثلا من الان 5 فصل بازی میکنم همه افتخارات رو به دست اوردم بازی کنای جونم تا جایی که جا داشت پیشرف کردن دیگه انگیزهای واسه ادامش ندارم ..البته فک کنم اگه از اول با یه تیم متوسط شروع کنیم و کم کم پیشرفت کنیم جذابیتش بیشتر باشه.
آقا کسی فیس نکونام و شجاعی رو نداره برام بزاره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)