مال من هنوز همونه با تایم اوت میشه DNS هات رو بگی؟؟
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
مال من هنوز همونه با تایم اوت میشه DNS هات رو بگی؟؟
چقدر پینگها خوب شده من الان 4 ساله بیشتر شاید 5 ساله پینگ زیر 140 ندیدم الان شده 135
dns چیه ؟ از کجا پیدا کنم که بگم ؟
controll panel==>network and sharing====>adaptor setting
روی local area connection کلیک راست کن propertis رو بزن بروی روی IPV4 بعد روش PROPERTIS رو بزن
اون پایین نوشته dns
اقا این نت هر لحظه داغونتر میشه
![]()
عجب آدمایی هستند اسن مخابراتی ها
1 مرداد درخواست جمع آوری دادم بعد از 1000 تا برنامه که سرم آوردن گفت شما از خظ استفاده کردین و درخواستتون لغو شده دوباره 5 شنبه هفته گذشته پشتبانی درخواست دادم درخواست ثبت کرد و گفت مودم رو خاموش کن الان از 5 شنبه هم مودم خاموشه امروز زنگ زدم می گم این خط مارو نمی خاین از رانژه بردارین می گه شما از جایی دیگه می خاید بگیرید میگم پنه په میگه خط شما جمع آوری شده یعنی غیر فعال شدین ولی جمع آوری کامل نشدیدن از پنل مخابرات اگه می خاید باز براتون درخواست رد کنم
عجب گیری کردیما بابا خط و از رانژه در بیارین نمی خام عجب 17 روزه به خدا
دوستان سایت خراب شده ارم نت برای شما باز میشه ؟؟
درود
کدوم شرکت و مرکز هستید؟
مخابراته دیگه!
اره اگه استفاده کنی جمع اوری نمی کنن!
جالبه!
من که یک خط دارم بیش از یک ساله رانژه هست رو اسیاتک و استفاده نکرده!تو سیستم خود اسیاتک هم شماره ام نیست!مرکز مخابرات هم جمع اوری نمیکنه !درحال پیگیری از طرف بازرسی مخابرات هستم
وضعیت پینگ اسیاتک هم برای من نسبت به قبل خوب شده!البته خوب که چه عرض کنم پینگ 4.2.2.4 حدود 270
سرعت دانلود شبانه سرویس 1024 محدود هم حداکثر 90 هست قبلا 120 بود!
بله باز میشه
آقا من dns پیدا نکردم ... ipv4 نداره.فقط یه چی پیدا کردن dns نوشته اینه : 192.168.1.1 .. اینم که ای پی تنظیمات مودم هست ...
نمیدونم...
سلام بچه ها کسی توی مرکز مخابرات امیرکبیر اینجا هست؟
کدوم isp رو واسه اونجا پیشنهاد میدید؟
بیشتر برای کارای معمولی یعنی وب گردی و هر از گاهی دانلود
بیست نت یه 15 دقیقه ای قطع شد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)