تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 939 از 1138 اولاول ... 4398398899299359369379389399409419429439499891039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,381 به 9,390 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جنابcamaro lt در پست قبلی نکته ای نظرم را به خودش جلب کرد که در تصویر مشاهده می کنید اکثر پیچهای پمپ بازه و تنها یک پیچ بسته است با این شرایط داره مقدار خلاصی را اندازه گیری میکنه

نکته دوم مقدار گشتاور پیچهای پمپ قسمت بیرونی و داخلی یکی هست یا با هم فرق دارند با تشکر فراوان.
    مسلما بخاطر اینکه باید مدام پمپ به جهت شیم گیری و تنظیم باز و بسته بشه، تمام پیچها را کامل نبستن، و احتمالا نهایتا 1 یا 2 بار نیاز به این کار باشه چون مقدار خلاصی در اینجور وسائل معمولا بسیار جزئی هست.

مقدار گشتاور 5 تا پیچ داخلی پمپ را ، همانطور که اشاره فرمودید، به اندازه پیچهای خارجی پمپ اعلام کردن که برابر با 15 پوند بر فوت مربع هست.

سلام دوستان.
    امروز کاربرات نوا رو از سر کنجکاوی و تمیز کاری برای بار اول باز کردم و بعد از تمیز کردن و نصب کردن دیگه ماشین روشن نشد.

اگه ممکنه چندتا عکس از کاربراتور هنگامی که رو ماشین نصب هست بذارید.و اگه میشه قطعات کاربراتور نوا هم معرفی کنید.
    چند عامل ممکنه باعث شده باشه که بنزین به خوبی به موتور نرسیده باشه و موتور هم به همین دلیل روشن نمیشه.

تنظیم اشتباه شناور کاربراتور
    تنظیم نبودن سوزن و ژیگلور که بیشتر باعث بد کار کردن، قدرت کم و شتاب نداشتن موتور میشه
    تنظیم نبودن ژیگلور دور آرام

دوباره این موارد را چک کنید

2. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کارتل موتور پیاده شد اون طور که تصور می کردم داخلش جرم نبسته بود پارسال که درب سوپاپ و بغل موتورها را باز کرده بودم جرمشون بیشتر از کارتل موتور بود! اما نمی دونم چرا گیج روغن درست نشون نمیده در صورتی که من روغن موتور و روغن گیربکس را در پمپ بنزین چک میکنم چون زمینشون صاف و تراز هستش خود گیج هم سالمه !
    الان که کارتل موتور را باز کردم اگر نکته ای هست بفرمایید.با تشکر

4. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    بعضی ها واقعا بی انصاف هستند
    با دروغ هایی مثل پول لازم هستم و فلان قیمت ماشینم مشتری داره و ....سعی در فریب خریدار عاشق دلباخته دارتد ...
    بیوک بی 4 در حد و عالی مثل ماشین اقای اردوان افزاسیابی نهایتا 18 تومن ارزش داره
    در صورتی که 28 میلیون کم تر برای ایشان مقدور نیست
    کسی که پول لازم هست 10 میلیون بالا تر از فی قیمت می دهد ؟
    18 میلیون پول نقد و جیرینگی برای بییوک ایران کمه ؟
    واقعا بی انصاف هستید ....
    در مورد اون شالت هم نه من دلال هستم نه چیزی فقط چون توانایی بازسازی اش را ندارم دوست دارم به اهلش برسد

6. این کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کارتل موتور پیاده شد اون طور که تصور می کردم داخلش جرم نبسته بود پارسال که درب سوپاپ و بغل موتورها را باز کرده بودم جرمشون بیشتر از کارتل موتور بود! اما نمی دونم چرا گیج روغن درست نشون نمیده در صورتی که من روغن موتور و روغن گیربکس را در پمپ بنزین چک میکنم چون زمینشون صاف و تراز هستش خود گیج هم سالمه !
    الان که کارتل موتور را باز کردم اگر نکته ای هست بفرمایید.با تشکر

فکر میکنم چون در کارتل روغن، شدت حرکت و جریان روغن خیلی زیادتر از بخشهای بالای موتور هست، امکان جمع شدن رسوبات و جرم به شکلی که در بالای موتور و داخل قالپاق سوپاپها و روی سرسیلندر هست، خیلی کمتره و البته اگر نحوه نگهداری و استفاده و دقت در زمان و کیلومتر تعویض روغن موتور با کیفیت مناسب هم وجود داشته باشه، این مورد خیلی کم دیده بشه.

موارد خاصی که به ذهنم برسه، رفع مشکلات روغن ریزی و نشت از اطراف لبه های کارتل هست که معمولا با استفاده از واشر مناسب و نحوه چسب زدن و آب بندی رفع میشه، همینطور بازدید وضعیت رزوه های پیچ تخلیه روغن که اگر ایرادی داره، همین الان با استفاده از جوش دادن یک مهره مناسب در داخل کارتل، ترمیم کنید.
    ضربه و قُر شدگی نداره؟ اگر داشت با استفاده از یک تکه چوب قطور به عنوان سنبه و ضربات دقیق بر روی محل فرورفتگی ها، ترمیم کنید.

برای یاتاقان استاتور ( که در اصطلاح انگلیسی
    TORRINGTON BEARING ) نامیده میشه، چه برنامه ای دارید؟
    ظاهرا از این نمونه در زیر و بالای بخش داخلی شفت ورودی TH350 هم استفاده شده.

یک TORRINGTON BEARING به همراه کنسها

8. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

برنامه ام در مورد توربین تعویض یاتاقان استاتور، ساخت یا ترمیم توپی یا همون شفت ورودی ، در مورد درب کلاچ هم که رد رویش افتاده احتمالا یکی ساخته بشه اینجا جهت خرید یاتاقان به چند جا سر زدم از نوع میلیمتری با ضخامت بیشتر داشتن که راست کار نیست چون این یاتاقان از نوع اینچی هستش آدرس یک بلبرینگ فروش را بهم دادن به اونجا هم سر میزنم
    می خواهم توربین را اورهال کنم بغیر از قطعات فوق چیزی نداره که خراب بشن در ثانی نمونه خودش اصلی هستش و اینهایی که در بازار موجوده مشخص نیست ساخت کدام کشور و یا در کجا اورهال شدن در هر صورت سعی خودم را می کنم ظاهرا هم مشکل از توربین نیست شکم به پمپ میره امروز یک درار براش درست کردم منتها میخواهم قبل از اوراق کردن پمپ ، کار توربین را تمام کنم بعد برم سراغ پمپ .

قبل از پیاده کردن موتور گیربکس روغن گیربکس را خالی کرده بودم اما هنگام پیاده کردن مقداری که در گیربکس مانده بود ریخت رو زمین ،

-از اونجایی که امکان داره اورهال کردن توربین چند روزی طول بکشه مشکلی برای درام های گیربکس پیش نمیاد چون داخل گیربکس روغن نیست؟
    -اویل پمپ موتور پیاده شد دربش چهار تا پیچ داره که بازشون کردم هرکاری میکنم درب از بدنه جدا نمیشه اینطور به نظر میاد دور درب را چسب زده باشن راه کار چیه؟
    -پیچ تخلیه روغن موتور بد دسته چون لوله اگزوز درست از جلوش رد شده به نظرتون جایش را تغییر بدم؟
    با تشکر فراوان
    Last edited by kcnc; 02-08-2016 at 19:55.

10. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام بر دوستان گرامی

ممنونم علی آقا
    درود بر جناب kcnc بخاطر پروژه ی خوبی که شروع کردید

بعد از تعویض استکانی ها و اینکه عرض کردم ماشین روشن نشد، به دستور علی آقا، روی میل سوپاپها با روغن دان روغن ریختم تا روغن به استکانی ها برسد و احتمالا با استارت های کوچک، تنظیم شوند.(اصلا با نیروی دست، موتور حرکت نکرد)

چند بار این کار را تکرار کردم و سوپاپ ها را هم شل کردم تا اینکه موتور خیلی بد و سنگین روشن شد ، اما اگر میخواستم یه ذره گاز بدم خاموش میشد، تنظیمات بعدی سوپاپ ها هم تأثیر نداشت، رفتم پیش یه مکانیک گفتم بیا ماشین رو توی پارکینگ تنظیم کن، نامرد گفت 200 تومن میگیرم،

من هم اومدم خونه، حالا میخوام استکانی های قدیمی را دوباره روی ماشین سوار کنم، اما فکر میکنم استکانی هر سوپاپ با بقیه فرق داره و همین مشکل را خواهم داشت

به نظر شما چکار کنم؟

12. 6 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.خوشحالم که هنوز این تاپیک پا برجاست.منم الان سربازم در حال حاضر 13 ماه خدمت.ماشینم یه بلیزر دارم با یه ریویرا 70

14. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

16. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

-از اونجایی که امکان داره اورهال کردن توربین چند روزی طول بکشه مشکلی برای درام های گیربکس پیش نمیاد چون داخل گیربکس روغن نیست؟
    -اویل پمپ موتور پیاده شد دربش چهار تا پیچ داره که بازشون کردم هرکاری میکنم درب از بدنه جدا نمیشه اینطور به نظر میاد دور درب را چسب زده باشن راه کار چیه؟
    -پیچ تخلیه روغن موتور بد دسته چون لوله اگزوز درست از جلوش رد شده به نظرتون جایش را تغییر بدم؟
    با تشکر فراوان

در مورد خالی بودن گیربکس از روغن، هیچ نگران نباشید، مشکلی نداره چون گیربکس غیر فعال هست و استفاده نمیشه. درست مثل یک موتور که در صورت خاموش بودن، بدون روغن هیچ صدمه ای به موتور وارد نخواهد شد.

درب پمپ روغن معمولا سفت هست. شاید بخاطر چسب و یا اینکه جرم گرفته. با استفاده از نوک تیز یک آچار دو سو و ضربات ملایم دست به انتهای آچار، این درب باز میشه. اگر خیلی محکم بود از اسپری تمیز کننده ( هر نوع که باشه مهم نیست) و یا کمی بنزین برای تمیز شدن جرمها استفاده کنید.

در مورد پیچ تخلیه کارتل، دقیقا جای نامناسبی تعبیه شده، البته من موقع تعویض مشکل خاصی ندارم ولی بهتر بود مثل نمونه های 8 سیلندر ، سمت کنار کارتل قرار میگرفت.
    فکر میکنم اگر قصد تغییر دادن محل این پیچ را داشتید، بهترین انتخاب همان سمتی باشه که معمولا در 8 سیلندر قرار گرفته و شیب کف کارتل را برای سرازیر شدن تمام روغن به سمت پیچ تخلیه را هم در نظر بگیرید.

با سلام بر دوستان گرامی

ممنونم علی آقا
    درود بر جناب kcnc بخاطر پروژه ی خوبی که شروع کردید

بعد از تعویض استکانی ها و اینکه عرض کردم ماشین روشن نشد، به دستور علی آقا، روی میل سوپاپها با روغن دان روغن ریختم تا روغن به استکانی ها برسد و احتمالا با استارت های کوچک، تنظیم شوند.(اصلا با نیروی دست، موتور حرکت نکرد)

چند بار این کار را تکرار کردم و سوپاپ ها را هم شل کردم تا اینکه موتور خیلی بد و سنگین روشن شد ، اما اگر میخواستم یه ذره گاز بدم خاموش میشد، تنظیمات بعدی سوپاپ ها هم تأثیر نداشت، رفتم پیش یه مکانیک گفتم بیا ماشین رو توی پارکینگ تنظیم کن، نامرد گفت 200 تومن میگیرم،

من هم اومدم خونه، حالا میخوام استکانی های قدیمی را دوباره روی ماشین سوار کنم، اما فکر میکنم استکانی هر سوپاپ با بقیه فرق داره و همین مشکل را خواهم داشت

به نظر شما چکار کنم؟
    مشکل خاصی وجود نداره،چون استکانی های میل سوپاپ شورلت از نوع هیدرولیکی هست و در حالت روشن بخوبی قابل تنظیم شدنه. استکانی ها را تعویض نکنید و از همان نمونه های نو که روی ماشین هست استفاده کنید.
    وقتی موتور روشن شد، یعنی تنظیم در حد روشن شدن هست پس باید تنظیم سوپاپ کامل انجام بدید.
    روشی که من معمولا استفاده میکنم و خوب جواب میده در حالت روشن هست.

موتور را روشن کنید و کمی صبر کنید تا مقداری گرم بشه، بعد با بکس و کمکی ثابت یکی یکی از سمت جلو موتور شروع به تنظیم سوپاپها بکنید، به این صورت که کم کم پیچ وسط اسبک سوپاپ را به آرامی سفت کنید و دقیقا به وضعیت کار کرد و صدای موتور دقت داشته باشید.
    به محض اینکه موتور شروع به لرزش کرد و یک صدای " تیک تیک تیک..." شنیدید، دیگه پیچ را سفت نکنید و این دفعه پیچ را به آرامی و با ملایمت باز کنید تا لرزش رفع بشه و صدا هم دیگه شنیده نشه و زمانی که دیگر لرزش و صدا نداشت، سوپاپ تنظیم شده.
    این کار را با حوصله روی تمام سوپاپهای دود و هوا انجام بدید.

بعد از اتمام کار به وضعیت کارکرد موتور نگاه کنید و ببینید آیا نسبت به قبل تغییری کرده یا خیر؟
    اگر وضعیت روشن و خاموش کردن بهتر شده بود، یعنی تاثیر داشته و این دفعه چند کیلومتر با ماشین حرکت کنید و وضعیت شتاب و کشش را بسنجید.
    دوباره در حالیکه موتور گرم و روشن هست، به همان روش تنظیم سوپاپ مجدد انجام بدید چون موتور کم کم با این تنظیم به وضعیت اول برمیگرده و باز نتیجه را چک کنید.
    در صورتی که همه چیز مرتب باشه، موتور بخوبی تنظیم میشه، که البته تنظیم دلکو و کاربراتور و سلامت بقیه موارد هم شرط هست.

سلام به همه دوستان.خوشحالم که هنوز این تاپیک پا برجاست.منم الان سربازم در حال حاضر 13 ماه خدمت.ماشینم یه بلیزر دارم با یه ریویرا 70
    سلام و ارادت خدمت همراه و عضو بسیار باسابقه و قدیمی کلوپ خودروهای آمریکایی، جناب محمد حجازی گرامی
    باور میکنین امروز یکدفعه به یاد شما افتادم؟!
    و اینکه الان چقدر از خدمت شما مانده و کی دوباره به جمع ما ملحق خواهید شد تا از اوضاع و احوال آمریکایی هایی که دارید، بخصوص ریویرا، باخبر بشیم؟!

امیدوارم دوران خدمت هرچه زودتر و بدون مشکل به اتمام برسه و دوباره حضور بیشتر شما را در جمع اعضاء کلوپ شاهد باشیم.
    اینهم به افتخار شما جناب حجازی

18. 7 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب هستی؟

درمورد کثیف بودن فیلتر گیربکس اتفاقا من یک دوبار از شما سوال کردم ولی در جواباتون اشاره ای نکردید احتمالا یادتون رفته بود بنویسید

تیوب گیج روغن را درستش کن چون دو لیتر روغن کم بوده حتی کمتر از این مقدار باعث صدمه به دیرکت کلاچ و ریئر کلاچها و صفحات گیربکس میشه شما داری گیربکس ماشینت را خراب میکنی این ماشینها به روز نیست یعنی در اصل به صورت مکانیکی با الیاژ با کیفیت بالا ساخته شدن شما هم باید با توجه به این همه سال کارکرد ماشین بهش برسی چون یکی از قطعات این ماشین بهم بخوره کل سیستم ماشین بهم میریزه

پس صدا از تسمه بود تسمه ها را اگر میخوای ببینی شل یا تنظیمه با دست تسمه را بگیر به سمت بالا بچرخون اگر 90 درجه تسمه بچرخه اون تنظیم هست اگر مثلا کامل یا 180 درجه به بالا چرخید شل هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درمورد سوال سوم که در سربالایی ماشین شتاب کافی نداره= این مشکل از کی شروع شده ؟ الان که فیلتر را عوض کردی در سربالای تست کردی؟

شما با ماشین تست در سربالایی را به بار دیگه بعد
    از درست کردن تیوب گیج روغن گیربکس و نشتی وغیره ...انجام بده با دقت گوش کن ببین دنده ها معکوس میده ؟1. درمورد کم اوردن در سربالایی در اینجا دو مسئله هست =

1. قدرت بیشتر

2.نیروی بیشتر

وقتی شما در یک جاده مستقیم در حرکت هستی دنده ها از 1به 2 و3 انتقالی پیدا میکنه ودر نتیجه نیروی به چرخها صورت میگیرد وسرعت بیشتر میشه وقدرت موتور مقداری ثابت مانده است در این موقع شما با یک سربالایی روبرو میشی که ماشین سنگین میشه و یا خودرو انگار درحال یدک کشیدن هست شما هر چقدر پدال گاز را فشار میدی اما خودرو قدرت یا نیری کافی ندارد علت =

1. اگر موتور سالم وتمام سیلندرها وپمپ بنزین وبرق درست عمل میکنه ممکنه در این چند سا موتور تایم رد کرده و سوپاپ ها از تنظیم خارج شده
    2.دور کیلومتر شمار وrmp چک کنی که اگر rpm بالا باشد پس سوپاپهای هیدرولیکی در باند گیربکیس احتمالا چسبیده ومطمئن باشی که موتور قدرت کافی را انجام میده کیلومتر شما بازی نمیکنه و تا اخر دور موتور بالاست
    اگر موتور سالم و نیروی کافی به چرخها انتقال پیدا نمیکنه علت=

1. با دقت گوش کن انتقال دنده ها از دنده3به 2 ویا 1 در سربالایی صورت میگیره

2. اگر دنده ها معکوس نداد ممکنه =
    یا روغن گیربکس کم هست باتوجه به اینکه میگی تیوب گیج روغن خرابه
    یا فیلتر کثیف شده

روغن کیفیت نداره وخاضیت خودش را از دست داده فشار کافی نداره
    یا سوپاپ های دنده دستی باند گیربکس عمل نمیکنه
    ودنده در درایو مونده

اگر انتقال دنده ها درست است ولی نیروی کافی چرخها نداره علت=

1. یا توربین ضعیف شده که احتمالش کمه چون در جاده مستقیم میگی تا 170 تا پرمیکنه شتابش خوبه
    2. یا لغزش صورت میگیره در کلاج یک طرفه در هزارخاری استاتور که به میل شفت ورودی متصل هست ودرست نیرو انتقال صورت نمیگیرد وتا نیروی بیشتر انجام شود
    مثلا اگر خار یکی از
    robs یا لیفتر ها از جا در بیاد موتور مشین لرزش داره باید کل سرسیلندر با بازکنی لیفتر را عوض کنی بعد اسبکها را دوباره تنظیم کنی =
    گاورنر گیربکس ماشینت هم به دوست مکانیک بگو باز کنه بررسی کنه ببین قسمت دریچه که انتقال روغن وظیف داره کثیف نشده یا چرخدندش کچل نکرده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد گاورنر=

1.گاورنر یک کنترل کننده چرخش که به میل شفت خروجی گیربکس متصله

تشکیل شده از فنر میله متحرک یا پیستون وچرخدنده و وزنه ها یا لنگر ها و یک دریچه یا روزنه که ورود وبسته شدن روغن را کنترول میکنه اون فنرها معمولا ضعیف میشه =
    2.زمانی که خودرو در حالت ایستاده است
    چون نیرو به شفت ورودی انتقال پیدا نمیکنه( درایوD ) گاورنر وزنه ها وفنرها بسته است یعنی سنگین هست ودریچه ورود روغن هم بسته است

3.وقتی شما دنده را در درایو قرار میدی نیرو به میل شفت خروجی منتقل میشه چرخدنده گاورنر حس میکنه انتقال را در چرخ یا سرعت میل شفت خروجی گیربکس و فنرها با سرعت چرخش میل شفت خروجی گیربکس
    باز میشن

و کمک میکنه برای انتقال دنده ها واون دریچه یا روزنه باز میشه و روغن عبور میکنه وکیوم وگاورنر باهم در یک نقطه شریک هستن وعمل انتقال را انجام میدن وهر چی دور موتور بالا بره گاورنر سریعتر میچرخه وروغن هم سریعتر انتقال پیدا میکنه ایراد ها
    1.
    اگر دنده یک دفعه با دنده بالا پرش کنه گاورنر باز نشده واو فنرها ایراد داره و در باز کردن فنرها ووزنه ها فشار کم هست 2. گرفتگی یا اشغال در اون روزنه ورود روغن

3. چک کن چرخدنده و باز وبسته شدن گاورنر

وکیوم گیربکس سیم سبقت درست نصب بشه وتنظیم بشه یا سوپاپ وکیوم گیر میکنه
    باز وبسته شدن گاورنر =

درمورد کاربراتور مشکلی نداره مگر اینکه مثلا شما ماشین را روشن میکنی بعد در دنده میزاری هر چی گاز میدی ماشین حرکت کافی نداره البته اگر قطعات دیگه ماشین سالم باشه یکی از ایرادات کاربران پاره شده لاستیک پمپ شتاب کاربرات هست شما کاربرات ماشینت درست کار میکنه که در حرکت 170 تا پر میکنی اگر هم شناور کاربرات از تنظیم خارج بشه لاستیک بین کاربرات یع حالت خیس میشه با نگاخ کردن میتونی متوجه بشه
    در این عکس اون میله ای که به صورت عمود از بالا به پائین اهرم گاز وصله اون به پمپ شتاب داخل کاربرات وصل هست =

تاب برداشتن کاربرات هم بررسی کن چون به دلیل سرد و گرم شدن کاربرات معمولا تاب برمیداره =
    لوله ورودی بنزین به کاربرات هم باز کن ممکنه فیلتر داخل اون کثیف شده و یکی نو بخر بنداز

سلام جناب

دوست عزیز توپی توربین را چرا میخواهید ترمیم یا عوض کنید ؟مگه روغن از قسمت توپی نشتی داشته ؟

اگر نشتی روغن از توپی توربین داره میتونی بدی تراشکار همون را ردیفش کنه البته اگر نشتی نداشته عوض نکنی بهتره چون ممکنه تعمیرکار نتونه مثل اون توپی توربین ماشینت براتون بسازه
    یاتاقان سوزنی هم زیاد سائیده نشده چون اگر کامل سائیده بشه روغن گیربکس داغ میکنه وگیربکس در حرکت لرزش داره اگر میخوای بخری باید از خارج از کشور سفارش بدی ولی احتیا جی نیست توربین مشکل حادی نداره
    پمپ روغن گیربکس در عکسی که قبلا گذاشتی مشخص بود دورش چسب زده بودن برای بیرون اوردن پمپ باید از یه چکش لاستیکی استفاده کنی ضربه بزنی همراه میل شفت ورودی گیربکس و فرانت کلاچ به بیرون بکشی =

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    لاستیک دور پمپ روغن هم باید تهیه کنی البته بوش ویا کاسه نمدهای مسیر میل شفت گیربکس کاور پمپ روغن هم عوض کن =

مسیر های عبور جربان روغن در پمپ روغن ومسیر های عبور روغن کیس گیربکس هم بررسی کن

20. 5 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •