درست نشده محمد رضا جانیک روز کامل هم گذشت ... از دوباره واریز کنم ؟ یا اینکه باز هم بمونم ؟
درست نشده محمد رضا جانیک روز کامل هم گذشت ... از دوباره واریز کنم ؟ یا اینکه باز هم بمونم ؟
اره داداش همین ارور رو میده
دوستان به هیچ وجه آنلاین پرداخت نکنید ... همون بهتر که برید بانک ... مثلا خواستن کار همه رو آسون کنن
نظرات سایت های مرتبط رو بخونید ... خیلی ها مشکل دارن
واقعا که
چطوری ایمیل رو وارد کنم تو قسمت تکمیل اطلاعات هیچ جوری نمیشه و خطا میده خسته شدیماصلا نمیشه چیزی تو کادرها نوشت
نکنه چون اشتباهی برای ترم تابستان پولو واریز کردم اینجوری شده البته منوها باز شده![]()
یذره صبر کن امین جان.امروزم روز تعطیله.به احتمال خیلی زیاد تا امشب یا ماکزیمم تا فردا اوکی میشه.پول از حساب شما کسر شده.برای منم دقیقا همین اتفاق افتاده بود.بری پول بریزی 2بار ریختی و دیگه نمیتونی واریزی دومت رو از حلقوم پیام نور بکشی بیرون.تا فردام صبر کن.هم حسابت هم صفحه ی گلستانت رو چک کن بالاخره یکیش اوکی میشه
پریروزم اینجوری میشد واسه من.سایت بخاطر شلوغی بیش از حد ترکیده.شدیدا تاکید میکنم آنلاین پرداخت نکنید که خیلی اذیت میکنه.نمونه اش هم خود من و امین عزیز
اخر که اعمال تغییرات می زنی چه اخطاری میده ؟همه کادرها فعال نیستن فقط بعضی ها فعالا
هیچ کودوم از کادرها فعال نیستن خطا میده باید ادرس پست الکترونیک رو وارد کنید ولی نمیشه جلوی کادر ادرس پست الکترونیک چیزی نوشت
از صبح علاف این مسخره بازی ها شدیم
پیام نور که پیام زور
تنها تغییری که کرده این هست که توی ستون پاسخ بانک یه مورد رو که نوشته بود : خطا در تراکنش حالا تبدیل شده به پاسخ بانک نامشخص !!!
خب خوبه دیگه برای منم نوشته بود پاسخ بانک نامشخص که خودش درست شد.روی نامشخص کلیک کن و توی صفحه ای که باز میشه ببین اوکی میکنه و اگه اوکی نکرد و باز erro0r داد صبر کن تا فردا.مطمئنم درست میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)