سلام دوستان من یه جفت باند کنوود و یه آمپلی 4 کانال بوشمن دارم یه پخش pioneer 8350sd هم داشتم که زدن نامردا،حالا میخوام یه پخش دیگه بگیرم با بودجه220ت چی پیشنهاد میکنید؟!نزدیک به مدل قبلی که داشتم باشه که چه بهتر،مرسی
سلام دوستان من یه جفت باند کنوود و یه آمپلی 4 کانال بوشمن دارم یه پخش pioneer 8350sd هم داشتم که زدن نامردا،حالا میخوام یه پخش دیگه بگیرم با بودجه220ت چی پیشنهاد میکنید؟!نزدیک به مدل قبلی که داشتم باشه که چه بهتر،مرسی
سلام
اگر فقط فلش خور بدون سی دی بخوای شاید بتونی تو این قیمتا یه چیزی پیدا کنی. وگرنه بعید میدونم چیزی گیرت بیاد. رو خرید دست دو فکر کن.
مرسی دوست عزیز.میشه قیمتتونو برام pm کنید..همینطور اگه دستتون تو هرتز هم بازه قیمت hdp4
دوسان با 300 تومن چه پخشی میشه گرفت که کیفیتش خوب باشه؟ باندامم 6993
اگه فلش خور تک بخوای با 200 پایونییر داره! اگه نه واسه فلش و سیدی 240-50 برای 1550 پایونییر با یه خروجی آمپ و 260 برا 2550 با دو خروجی باید بدی!
سلام اقاحمید و محمد جانلطفا منو راهنمایی کنید بد دو راهیی گیر کردم
یککم تحقیق کردم بودجمو تا 550 بالا بردم یه پخش خوب میخوام از مارکای پاییونر کنوود و جی وی سی یا سونی باکیفیت واصلی باشه ( راستش از 7016 کنوود راضیی نیستم جون واقعا با فلاشا ی مختلف سازگاری خوبی نداره ) ترجیحا از پاییونر باشه ولی خودت کیفیتشو دیده باشی یا تضمین کنی بعدا واسه من حتما( دیویدی صوتی رادیو ای ام و اف ام فلاش خور داشته باشه ) چون میخام خورد خورد سیستمو جم کنم در ایینده به اینم توجه کن لطفا از برندای مختلف بهم معرفی کن و حدودییم قیمت بده حتما از بازار چون اینجا هرکی عشقی قیمت میده ( این مدلای پاییونر جطورییه 7450 و 6450 بلوتوسم داره فک کنم البته بلوتوسم داشته باشه خوبتره ولی اگه مدلی مد نظر داری که بهتره بلوتوسم نداشته باشه مهم نیس و 5450 و یه مدل 1469 هم هس که 4 تا باندم همراهشه (به نظرتون بانداش با کیفیتن یا فعلا یه پخش خوب بردارم بعدا بقیهه سیستمو جم کنم ) ودر مقایسه- با 7016 کنوود یا مارکای سونی و..... کدوم بهترن چرا $ راستی این سایت پاییونر شاپ قیمتایی که زده میشه باهمون مبلغ ازشون خرید کرد واینکه من تهران نیستم ایا پخشی ر که میفرستن اصلی یا های کپی ان در کل سایت مطمئنیی هست و باقیمتای بازار فرق داره$ بعد قابلیت نصب کنترل سیمی (اینترفیس) و aux و CAR DJ و 3RCA Pre out و MIXTRAX و تو پاییونرا بعضی مدلا اخرشون BT وبعضی مدلای دیگه SD و بعضیام PRS اینا همه معنی شون چیه
$( از این پسوندا به ترتیب کدوم بهترن) --- ( بین این دوتا مدل کدوم بهتره 5450 و 6450 فرقاشون ومزیتاشون بهترن ) ( از بین اینا کدوم با توجه به مباحث بالا 6450 و 7016 فرقاشون ومزیتاشون بهترن ) و در کل مدلای پیشنهادیتون چیا هستن جون فعلا نمیتونم پیام خصوصی بدم لطفا هردو شما بزرگواران همینجا کامل ودقیق راهنماییم کنید ببخشید طولانی شد
راستش من اصلا سر در نمیارم از وسایل صوتی ماشین ممنونم
![]()
Last edited by poyyesh; 12-02-2013 at 01:46.
سلام دوست عزیز
تا بزرگواران بیان برای راهنمایی من دو تا مطلب عرض کنم
با این بودجه پخش کنوود 8019 که نسخه بلوتوس دار و اصلاح شده 7016 هست و بسیار با کیفیت رو میتونید تهیه کنید.
ضمنا اگر عجله ندارین من دارم یه مطلب درباره راهنمای خرید هد یونیت تهیه میکنم که انشااله تا چمعه پستش میکنم.
Sent from my GT-P7300 using Tapatalk 2
[QUOTE=m.aa;7481684]سلام دوست عزیز
تا بزرگواران بیان برای راهنمایی من دو تا مطلب عرض کنم
با این بودجه پخش کنوود 8019 که نسخه بلوتوس دار و اصلاح شده 7016 هست و بسیار با کیفیت رو میتونید تهیه کنید.
ضمنا اگر عجله ندارین من دارم یه مطلب درباره راهنمای خرید هد یونیت تهیه میکنم که انشااله تا چمعه پستش میکنم.
سلام لطف داری شما نه عجله که نه ولی میخوام یه چیز خوب انتخاب کنم که فردا خاستم بقییه سیستمو جم کنم نگم کاشکی اینو نمیخریدم لطف میکنی قیمت 7016 و 8019 رو بگی این مدل جدید با فلاش که مشکل نداره چن 7016 کفری کرده جندتا از دوستامو شناختی داری راجع بهش کارکردی باهاش تو مقاله تون را جع به برندای دیگه جیزی نوشتین راستی تو این مایه ها از برندای دیگه خبر داری کیفیتو مدلاشون یا در کل پاییونر و کننود بهترن البته الپایین که گرونه هیچی ( خیلی کار توپی میکنی میدونم زحمتشم زیاده خسته نباشی)
شرمنده هر کاری کردم نتونستم پست با لا ر حذف کنم ( چطوری میتونم حذفش کنم ) سلام لطف داری شما نه عجله که نه ولی میخوام یه چیز خوب انتخاب کنم که فردا خاستم بقییه سیستمو جم کنم نگم کاشکی اینو نمیخریدم لطف میکنی قیمت 7016 و 8019 رو بگی این مدل جدید با فلاش که مشکل نداره چن 7016 کفری کرده جندتا از دوستامو شناختی داری راجع بهش کارکردی باهاش تو مقاله تون را جع به برندای دیگه جیزی نوشتین راستی تو این مایه ها از برندای دیگه خبر داری کیفیتو مدلاشون یا در کل پاییونر و کننود بهترن البته الپایین که گرونه هیچی ( خیلی کار توپی میکنی میدونم زحمتشم زیاده خسته نباشی)
سلام.یکی میتونه بگه محل USB کنوود 7016 کجاست؟دیدم نوشته REAR.منظور پشتشه؟USB عوض کردن سخته؟اگر میشه با عکس نشون بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)