تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 939 از 1126 اولاول ... 4398398899299359369379389399409419429439499891039 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,381 به 9,390 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلا. کولپد دارم ولی باز هم داغ میکنه و خاموش میشه. سی پی یو اصلا درگیر نیست. گاهی با سه درصد کارکرد هم دماش بالاست. ویروس هم ندارم. مطمئنم. فن هم خوب کار میکنه و هوای داغ رو بیرون میده.بازش کردم دیدم سالمه و کار میکنه. من چند وقت پیش لپ تاپمو بازش کردم و تمیزش کردم. خمیر cpu چقد هزینه داره؟؟؟ هیت سینک چیه؟؟؟ ممنون اگه جواب بدین.
    سلام مجدد.

همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست (کلیک کنید) گرمای CPU و یا GPU لپتاپ با استفاده از یک یا چند پایپ به صفحات نازک فلزی مسی (همان HeatSink) منتقل میشود و فنی که در کنار آن نصب شده گرمای آنرا به بیرون منتقل میکند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعویض خمیر سیلیکون با انواع مرغوب (از هزینه و مدلهای آن اطلاعی ندارم) و همچنین اطمینان از محکم پیچ شدن قطعه ای که روی CPU و یا GPU قرار گرفته و پایپها به آن چسبیده ممکن هست در کاهش دما موثر باشد .

راهنمایی های گفته شده بصورت کلی هست و برای هر مدل شاید مسائل دیگری هم وجود داشته باشد . توصیه میکنم بفرستید نمایندگی های مجاز تا اگر اشکالی داشت برطرف کنند.

آیا روي Power Saver تنظیم و تست کردید ؟

2. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام مجدد.

همانطوریکه در عکس زیر مشخص هست (کلیک کنید) گرمای CPU و یا GPU لپتاپ با استفاده از یک یا چند پایپ به صفحات نازک فلزی مسی (همان HeatSink) منتقل میشود و فنی که در کنار آن نصب شده گرمای آنرا به بیرون منتقل میکند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعویض خمیر سیلیکون با انواع مرغوب (از هزینه و مدلهای آن اطلاعی ندارم) و همچنین اطمینان از محکم پیچ شدن قطعه ای که روی CPU و یا GPU قرار گرفته و پایپها به آن چسبیده ممکن هست در کاهش دما موثر باشد .

راهنمایی های گفته شده بصورت کلی هست و برای هر مدل شاید مسائل دیگری هم وجود داشته باشد . توصیه میکنم بفرستید نمایندگی های مجاز تا اگر اشکالی داشت برطرف کنند.

آیا روي Power Saver تنظیم و تست کردید ؟
    آره. کلا روی Power Saver تنظیم میکنم. جالب اینجاست که تا چند وقت پیش کال آف دیوتی و امثالهم رو راحت میکشید اما الان با گوگل کروم هم داغ میشه. وسط اویل 4 خاموش میشه و هزارتا مکافات دیگه. امروز یه پی دی اف و یه ورد و یه پات پلیر باز بود دیدم صداش دراومد. نمیدونم چشه. برنامه CrystalDiskInfo که میگه همه چی ok ولی hd tune میگه.......

در آغاز فعالیت gambaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

یک عکس از disk managment بدید

احتمال داره فایل سیستم این پارتیشنتون به حالت raw رفته باشه یک چک دیسک روی این پارتیشن انجام بدید درست نشد ببینید با لینوکس لایو یا mini xp میتونید به اطلاعات دسترسی پیدا کنید یا نه نشد بهترین راه ریکاوری پارتیشن مورد نظر است
    با تشکر از جوابتون
    درسته به حالت raw رفته بود با چک دیسک درست شد.
    چی باعث شده اینطور بشه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

با تشکر از جوابتون
    درسته به حالت raw رفته بود با چک دیسک درست شد.
    چی باعث شده اینطور بشه؟

بیشتر ویروس میتونه باشه بعضی اوقات هم بی دلیل است مثلا هنگ ناگهانی سیستم یا بلو اسکرین که باعث ریست ناگهانی سیستم میشود میتواند به فایل سیستم آسیب برساند

همیشه هر دو هفته یک بار حتما رو همه پارتیشن ها چک دیسک رو داشته باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز هارد من به یک مشکلی خورده میخواستم ببینم چطور میتونم برطرفش کنم

درضمن یک هارد دیگه هم دارم که ارور SMART میده و نمیزاره سیستم بالا بیاد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز هارد من به یک مشکلی خورده میخواستم ببینم چطور میتونم برطرفش کنم

درضمن یک هارد دیگه هم دارم که ارور SMART میده و نمیزاره سیستم بالا بیاد
    سلام.

1. در مورد Interface CRC Error در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و ببینید مقدار نوشته شده در ستون Data بیشتر میشود یا خیر .

2. Reallocate Sector Count بطور خلاصه به معنی جایگزین شدن (remap) سکتورهای معیوب با سکتورهای سالم و ذخیره هست و به همین خاطر هست که در تستهایی که اکثر کاربران عادی انجام میدهند (استفاده از HDD Regeneratore و یا LLF کردن) بدسکتوری پیدا نمیشود . آخرین بار کی این مورد را چک کردید ؟ اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی نیست . ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید . اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود (که بنظر در حال زیاد شدن هست) قابل اعتماد نخواهد بود و بایستی تعویض شود.

3. Spin Retry Count هم بدين معني هست كه هارد دیسک به حداكثر rpm تعيين شده نرسيده و در نتيجه براي رسيدن به حداكثر rpm و خارج كردن Head از Head Parking مجدداً سعي و تلاش ميكند . اين میتواند مربوط به:
    Last edited by ata.royalfalcon; 31-01-2015 at 11:28.

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم این تبی که من رنگیش کردم چیه چرا عدد رو زده 21. این 21 سکتور یا 21 فایله در اخر مشکل ایجاد میکنه اگر میکنه چطوری رفعش کنم مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم این تبی که من رنگیش کردم چیه چرا عدد رو زده 21. این 21 سکتور یا 21 فایله در اخر مشکل ایجاد میکنه اگر میکنه چطوری رفعش کنم مرسی
    سلام .

Status فعلاً كه OK هست . البته نميتوان فقط به اين Reportـها اتكا كرد و بايد تستهاي بيشتري روي آن انجام شود آنهم با ابزارهاي خاص (اگر نسبت به سلامتي آن شك داريد) . چون هم ميتواند نشاندهنده وجود مشكل در يك يا چند اجزاء هارد ديسك باشد (Head يا Servo System و ...) و هم نشاندهنده لرزش بيش از حد در حائيكه هارد ديسك در آنجا نصب شده و يا به خاطر منبسط و يا منقبض شدن در اثر تغييرات گرمائي باشد (كه مسئله اي نيست و ميتواند مجدداً كاليبره شود) و ...

بطور خلاصه در مورد اين Attribute يعني Seek Error Rate ميتوان گفت كه در زمان خواندن اطلاعات ، خطائي در هنگام موقعيت يابي و يا پيدا كردن مكاني كه اطلاعات در آنجا ذخيره شده است رخ داده . در مورد هارد ديسكتان ظاهراً 21 بار اين اتفاق افتاده است .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

10

سلام .

Status فعلاً كه OK هست . البته نميتوان فقط به اين Reportـها اتكا كرد و بايد تستهاي بيشتري روي آن انجام شود آنهم با ابزارهاي خاص (اگر نسبت به سلامتي آن شك داريد) . چون هم ميتواند نشاندهنده وجود مشكل در يك يا چند اجزاء هارد ديسك باشد (Head يا Servo System و ...) و هم نشاندهنده لرزش بيش از حد در حائيكه هارد ديسك در آنجا نصب شده و يا به خاطر منبسط و يا منقبض شدن در اثر تغييرات گرمائي باشد (كه مسئله اي نيست و ميتواند مجدداً كاليبره شود) و ...

بطور خلاصه در مورد اين Attribute يعني Seek Error Rate ميتوان گفت كه در زمان خواندن اطلاعات ، خطائي در هنگام موقعيت يابي و يا پيدا كردن مكاني كه اطلاعات در آنجا ذخيره شده است رخ داده . در مورد هارد ديسكتان ظاهراً 21 بار اين اتفاق افتاده است .
    سلام مرسی که جواب دادین این عکس امروزه بهد از اینکه سیستم رو خاموش کردم و خوابیدم اومدم باز روشن کردم دیدم دیگه از اون 21 خبری نیست پس مشکلی نیست موقطی بودی درسته ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مرسی که جواب دادین این عکس امروزه بهد از اینکه سیستم رو خاموش کردم و خوابیدم اومدم باز روشن کردم دیدم دیگه از اون 21 خبری نیست پس مشکلی نیست موقطی بودی درسته ؟

Status مربوط به اين Attribute از اول هم OK بوده . قبلاً هم گفتم كه بر اساس اين Report بطور قطعي نميتوان گفت كه هارد ديسك مشكلي دارد يا خير . ميبايستي تستهاي بيشتر انجام شود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •