پس از مدتی استفاده از پینگ زیر 200 امروز:
پاسخ پشتیبانی: مشکل ایجاد شده و در پی حلش هستیم
اندیشه4
با احترام
تیم مدیریت انجمن
پس از مدتی استفاده از پینگ زیر 200 امروز:
پاسخ پشتیبانی: مشکل ایجاد شده و در پی حلش هستیم
اندیشه4
دقیقا من هم الان اومدم تاپیک ببینم چه طوره وضعیت
چون منم پینگم رفته بالا
خط 4
اندیشه
adsl پارس آنلاین هم دارم اون هم پینگش بالاست
نه بابا رانت کجا بود ؟ هرکی بهتر کار کنه مردم میرن سمت همون شرکت
من لاهیجان رو مثال زدم چون تو لاهیجان الان 5 تا شرکت دارن سرویس اینترنت پرسرعت ارائه می دن
قدیمی و جدید همه هستن
اما هرکدوم مشتری های خودشون رو دارن. مردم هم اول براشون قیمت مهمه بعدش هم سرعت و پشتیبانی
هرکدوم که بهتر باشه میرن سمت اون
اندیشه تو شهرستانهای گیلان خیلی خوب کار کرده و با پهنای باند بالایی که داده جای بقیه رو پر کرده
به نظر من همون ضعف شرکتهای رقیب دلیل بهتریه برای این جریان
دقیقا رانت وجود داره چون تو بعضی استان ها شرکت های خاصی مدتهاست به تنهایی فعالیت میکنن و مدت هاست با قیمت های بسیار بیشتر از تهران سرویس ارایه میدن همون طوری که در گذشته اندیشه این کار و در رشت انجام میداد و قیمتاش حدودا دو برابر تهران بود اما با ایجاد رقابت بین اندیشه و یه شرکت تهرانی دیدن همه که چقدر قمت ها شکسته شد و این شکسته شدن قیمت هابسیار بیشتر از میزان ارزان شدن اینترنت در کشور بود. و این و فقط مدیون رقابتی هستیم که بین این دو شرکت ایجاد شده. البته امیدوارم به تعداد شرکت های قدرتمند تو رشت اضافه بشه تا این رقابت ها هم بیشتر شه تا هم کیفیت بالا بره و هم قیمت ها پایین بیاد. البته فکر نکنم دیگه قیمت ها کمتر شه. چون الآن قیمت ها تو رشت تقربا به کمترین مقدار رسیده.اما کیفیت هنوز به حد مطلوب نرسیده.
Last edited by soosmar_asl; 19-04-2011 at 12:12.
سلام دوست عزیز
خواستم این موضوع رو هم یادآوری کنم که واقعا چقدر یه شرکت خصوصی می تونه کیفیت رو بالا ببره
الان به نظر شما کیفیت سرویسهای پارس انلاین بهتر از اندیشه هست اما فکر می کنید اگه تعداد یوزرهای
پارس به اندیشه برسه باز هم کیفیت همینطوری باقی می مونه؟ هر شرکت خصوصی برای پهنای باند دریافتی
تجهیزات مخابراتی اجاره پورت و هزار چیز دیگه باید پول بده همیشه هم محدودیتهای زیادی جلوشون میذارن
یعنی شرکت همیشه توی تکاپو بین مخارج و مشکلاتیه که خارج از دید کاربره و به نظر من از نظر کیفیت همشون
یه سقفی دارن و اگه بخوان بالاتر از اون برن خیلی چیزا باید عوض بشه که بخش زیادیش خارج از شرکته.
اما مقایسه شرکتها زمانی معنی واقعیشو پیدا می کنه که تعداد یوزرهای دو شرکت نزدیک باشه.
حتی در مورد پشتیبانی تلفنی و حضوری هم که انتقاد زیادی به اندیشه می شه همین موضوع رو می شه گفت
البته می تونین بگین که نباید این تعداد یوزر می گرفت. شاید حق با شماست اما کدوم شرکت حداقل ایرانی رو سراغ داربن
که پورت داشته باشه و به یوزر بگه نه.
اما با نفس رقابت موافقم، بازار تک قطبی همیشه به ضرر کاربر نهایی تموم می شه. رقابت بیشتر، کیفیت خدمات بالاتر
و هزینه کمتر برای کاربر نهایی داره. اما به نظرم باید یه سقفی برای انتظاراتمون با ((شرایط فعلی)) قائل باشیم.
مثلا اینارو ببین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو خود حدیث مفصل بخوان از این مجملکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahid182; 19-04-2011 at 13:40.
کاملا با بد بودن وضعیت کاری برای آی اس پی ها موافقم اما باز هم به نظر من به اون سقفی که شما ذکر کردید هنوز نرسیده! همه میدونن که اندیشه و شاتل و پارس آنلان وضع مالیه خیلی خوبی دارن و به نظر من خیلی خیلی بیشتر از اینا ازشون انتظار میره! هیچ وقت یادم نمیره که قبل امدن شاتل چه مبالغ عجیبی و بابت سرویس هامون به اندیشه میدادیم. یادتون هست؟ کلا این سه شرکت وضع مالی عالی ای دارن و هیچ بهونه ای تو این زمینه نمی تونن بیارن! و به جای آوردن بهانه باید انتظاراتشون و از این سود های کلان کمتر کنن! شک نکنید اینجوری خیلی خیلی اوضاع بهتر میشه! شک نکنین!
Last edited by soosmar_asl; 19-04-2011 at 13:37.
اتفاقا رانت خواری هست، اون هم از نوع عجیب و غریبش! بخصوص وقتی که جایی مخابرات محدودیت پهنای باند داشته باشه، این رانت هست که مشخص میکنه به هر شرکت چقدر برسه؛ این هست که می بینید در فلان منطقه، 5 تا شرکت دارند با کمبود پهنای باند مبارزه می کنند، و به مخابرات التماس می کنند، ولی یک شرکت دیگه داره همینطوری پهنای باند میگیره، و عین خیالش هم نیست!نه بابا رانت کجا بود ؟ هرکی بهتر کار کنه مردم میرن سمت همون شرکت
من لاهیجان رو مثال زدم چون تو لاهیجان الان 5 تا شرکت دارن سرویس اینترنت پرسرعت ارائه می دن
قدیمی و جدید همه هستن
فعالیت در بعضی بازارهای کوچیک، برای بعضی شرکت های بزرگ، همراه با ریسک بالایی هست، حالا کافیه شما به عنوان یک رقیب، با استفاده از رانتی که دارید، اون محیط رو برای اون شرکت ها نا امن تر کنید، تا کلا اون شرکت قید فعالیت در اون بازار رو بزنه، و نیروی خودش رو در جاهای دیگه متمرکز کنه.
البته من از سرویس پارس استفاده نمی کنم، ولی باید این نکته رو هم در نظر بگیرید که از نظر خدمات دهی، وضع پارس آنلاین با اندیشه سبز خیلی فرق میکنه؛ اندیشه در مقایسه با پارس، یک شرکت کوچیک محسوب میشه که داره در یک حوزه محدود (استان گیلان) فعالیت میکنه، در حالی که پارس آنلاین داره در سطح کشور با رقبا رقابت میکنه، و در هر استانی رقیبانی مثل اندیشه داره.خواستم این موضوع رو هم یادآوری کنم که واقعا چقدر یه شرکت خصوصی می تونه کیفیت رو بالا ببره
الان به نظر شما کیفیت سرویسهای پارس انلاین بهتر از اندیشه هست اما فکر می کنید اگه تعداد یوزرهای
پارس به اندیشه برسه باز هم کیفیت همینطوری باقی می مونه؟
بله، و دقیقا همین جا ست که بحث رانت مطرح میشه؛ امکانات محدود مخابرات برای همه این شرکت ها به طور یکسان عرضه نمیشه، بعضی ها که در مخابرات استان برای خودشان حق آب و گل قائل هستند، با دردسر کمتری نسبت به دیگرانی که از خارج از استان پیگیر مشکلات هستند، خدمات دریافت می کنند.هر شرکت خصوصی برای پهنای باند دریافتی
تجهیزات مخابراتی اجاره پورت و هزار چیز دیگه باید پول بده همیشه هم محدودیتهای زیادی جلوشون میذارن
یعنی شرکت همیشه توی تکاپو بین مخارج و مشکلاتیه که خارج از دید کاربره
هنوز خیلی چیزها هست که اینها خودشون باید درست کنند. شرکتی اگر واقعا در سرویس دهی مناسب کوشا باشه، خدمات صادقانه ارائه کنه، در برابر مشکلات با کاربر شفاف باشه، خدمات پشتیبانی خوبی ارائه کنه، کسی ازش خرده نمیگیره. مسئله اینه که این شرکت های محترم هم غر می زنند، و هم پول پارو می کنند! از یک طرف چنان صحبت می کنند، که انگار بازار ISP ها در ایران هیچی توش نیست، و این بندگان خدا به خاطر رضای خدا دارند از جیب مایه میذارند که به خلق الله سرویس اینترنت بدند، و مثلا کار فرهنگی کنند، و همه کمبودها رو هم به گردن مخابرات و شرکت زیر ساخت میاندازند، از طرف دیگه، می بینیم که برای افزایش خدمات، جلب مشتری بیشتر، دارند یقه چاک میدند، و پول بیشتر پارو می کنند!به نظر من از نظر کیفیت همشون
یه سقفی دارن و اگه بخوان بالاتر از اون برن خیلی چیزا باید عوض بشه که بخش زیادیش خارج از شرکته.
هیچکدوم از این شرکت ها عاشق چشم و ابروی من و شما نیستند، و اگر براشون صرفه اقتصادی نداشته باشه، یک روز هم در این بازار فعالیت نمی کنند. حالا که هستند و دارند فعالیت می کنند، و براشون هم سود بالایی داره، باید یاد بگیرند که اگر خدمات خوب و مشتری پسند ارائه کنند، سودشون بیشتر هم میشه، و یک بازی برد-برد با مشتری انجام میدند. متاسفانه آقایون به حالت برد-برد عادت ندارند، و اکثرا دنبال برد خودشون و سر کیسه کردن مشتری هستند.
هر زمانی شرکتی مدعی شد که فعالیت در بازار اینترنت ایران فوق العاده سخت هست و سوددهی نداره، باید ازش بپرسید، اگر سود نداره، یا ارزش نداره؛ چرا اینقدر براش حرص می زنید؟! اگر این کار سود نداره، چرا مثلا سرمایه تون رو در ساختمان سازی یا واردات داخل نمی کنید؟ اگر گفتند به خاطر خدمت به مردم و گسترش فرهنگ مردم و از این چیزها، بدونید که دارند حرف مفت می زنند!
باید بهشون گفت، تو که داری سود میکنی، کمتر نق بزن، شفاف تر با مشتری برخورد کن، و سعی نکن از خدماتی که به مشتری میدی، بزنی، تا مثلا حاشیه سودتر رو بالاتر ببری. شرکتی که نمیتونه خدمات مناسب ارائه کنه، و در عین حال با تبلیغات گسترده مشتری جذب میکنه و مجبور میشه برای خدمات به این حجم مشتری، سطح خدماتش را کاهش بده؛ غلط میکنه که مشتری جدید جلب میکنه! اگر فضا کامل رقابتی بشه، مشتری دستش بازه، تا یک شرکت کوتاهی کنه، مشتری میره سراغ شرکت دیگه. اما وقتی رانت خواری باشه، چندتا شرکت با خدمات ضعیف بازار رو در دست میگیرند، مشتری هم مجبوره که مدارا کنه، چون دستش جایی بند نیست.
دوستان وضعیت adsl شما چه طوره ؟
من تازه نامحدود ask رو گرفتم که واقعا اسفباره
پارس آنلاین هم از ساعت 1-2 ظهر تا شب پینگ تایم فجیعی داره
خط 4 هستم
یه اطلاعی از وضعیت خودتون بدید ممنون می شم
ایفیضاح !
ما بدجور محتاج پینگیم!خدا بگم چیکارشون کنه ،آخه یکی نیست بگه سیستم که داره کار میکنه چرا هی انگولکش میکنید ،گند میزنید به زندگی مردم
اندیشه خطهای دیگه مشکل پینگ ندارید؟![]()
Last edited by foa.neh; 20-04-2011 at 21:13.
چه شانسی دارم من...پورتم خراب بود چراغ adsl روشن نمیشد
آخه از بین این همه کاربر اندیشه من باید پورتم اینطوری میشد؟؟؟؟
حالا باید تا شنبه صبر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)