تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 939 از 2403 اولاول ... 439839889929935936937938939940941942943949989103914391939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,381 به 9,390 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

پس از مدتی استفاده از پینگ زیر 200 امروز:

پاسخ پشتیبانی: مشکل ایجاد شده و در پی حلش هستیم
    اندیشه4

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دقیقا من هم الان اومدم تاپیک ببینم چه طوره وضعیت
    چون منم پینگم رفته بالا
    خط 4
    اندیشه
    adsl پارس آنلاین هم دارم اون هم پینگش بالاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_totally's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

متاسفانه همین شرکت ها دارند به تدریج برای مصرف کننده دردسر ساز میشند؛ چون دارند به نوعی با رانت خواری و نفوذ سنتی که در دستگاه های دولتی استان دارند، مانع افزایش نفوذ خدمات شرکت های رقیب میشند، و این در نهایت منجر به انحصار میشه. اون وقت اکثر شرکت ها از بازار گیلان می کشند بیرون یا روی آن سرمایه گزاری ویژه ایی نمی کنند، و اون چند شرکت محدود به اصطلاح انحصار گر هم با یک توافق ساده، به جای رقابت با هم، سهم بازار رو بین خودشون تقسیم می کنند، و کاهش قیمت ها و افزایش سرویس دهی خودشان را با هماهنگی هم انجام میدند.

این رویه خوبی نیست، چون متاسفانه شرکت های ما جنبه و ظرفیت اینکه از یک حد مشخصی بهشون بها داده بشه رو ندارند، و همین که احساس کنند به هر دلیلی (رانت یا ضعف شرکت های رقیب) شرکت های رقیب نمی تونند بهشون برسند، شروع می کنند به بی توجه به مشتری و کاهش خدمات ارائه شده به مشتری؛ در واقع با افزایش نفوذشان، به جای اینکه مسئولیت پذیری شان نسبت به مشتری بیشتر بشه، کمتر میشه.

در همچین شرایطی، نباید اجازه داد که هیچ شرکتی با فاصله زیادی بالاتر از سایر شرکت ها قرار بگیره، چون در این صورت، دودش قبل از همه به چشم مشتری میره!
    نه بابا رانت کجا بود ؟ هرکی بهتر کار کنه مردم میرن سمت همون شرکت
    من لاهیجان رو مثال زدم چون تو لاهیجان الان 5 تا شرکت دارن سرویس اینترنت پرسرعت ارائه می دن
    قدیمی و جدید همه هستن
    اما هرکدوم مشتری های خودشون رو دارن. مردم هم اول براشون قیمت مهمه بعدش هم سرعت و پشتیبانی
    هرکدوم که بهتر باشه میرن سمت اون
    اندیشه تو شهرستانهای گیلان خیلی خوب کار کرده و با پهنای باند بالایی که داده جای بقیه رو پر کرده
    به نظر من همون ضعف شرکتهای رقیب دلیل بهتریه برای این جریان

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من لاهیجان رو مثال زدم چون تو لاهیجان الان 5 تا شرکت دارن سرویس اینترنت پرسرعت ارائه می دن
    قدیمی و جدید همه هستن
    اما هرکدوم مشتری های خودشون رو دارن. مردم هم اول براشون قیمت مهمه بعدش هم سرعت و پشتیبانی
    هرکدوم که بهتر باشه میرن سمت اون
    اندیشه تو شهرستانهای گیلان خیلی خوب کار کرده و با پهنای باند بالایی که داده جای بقیه رو پر کرده
    به نظر من همون ضعف شرکتهای رقیب دلیل بهتریه برای این جریان

دقیقا رانت وجود داره چون تو بعضی استان ها شرکت های خاصی مدتهاست به تنهایی فعالیت میکنن و مدت هاست با قیمت های بسیار بیشتر از تهران سرویس ارایه میدن همون طوری که در گذشته اندیشه این کار و در رشت انجام میداد و قیمتاش حدودا دو برابر تهران بود اما با ایجاد رقابت بین اندیشه و یه شرکت تهرانی دیدن همه که چقدر قمت ها شکسته شد و این شکسته شدن قیمت هابسیار بیشتر از میزان ارزان شدن اینترنت در کشور بود. و این و فقط مدیون رقابتی هستیم که بین این دو شرکت ایجاد شده. البته امیدوارم به تعداد شرکت های قدرتمند تو رشت اضافه بشه تا این رقابت ها هم بیشتر شه تا هم کیفیت بالا بره و هم قیمت ها پایین بیاد. البته فکر نکنم دیگه قیمت ها کمتر شه. چون الآن قیمت ها تو رشت تقربا به کمترین مقدار رسیده.اما کیفیت هنوز به حد مطلوب نرسیده.
    Last edited by soosmar_asl; 19-04-2011 at 12:12.

5. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vahid182's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دقیقا رانت وجود داره چون تو بعضی استان ها شرکت های خاصی مدتهاست به تنهایی فعالیت میکنن و مدت هاست با قیمت های بسیار بیشتر از تهران سرویس ارایه میدن همون طوری که در گذشته اندیشه این کار و در رشت انجام میداد و قیمتاش حدودا دو برابر تهران بود اما با ایجاد رقابت بین اندیشه و یه شرکت تهرانی دیدن همه که چقدر قمت ها شکسته شد و این شکسته شدن قیمت هابسیار بیشتر از میزان ارزان شدن اینترنت در کشور بود. و این و فقط مدیون رقابتی هستیم که بین این دو شرکت ایجاد شده. البته امیدوارم به تعداد شرکت های قدرتمند تو رشت اضافه بشه تا این رقابت ها هم بیشتر شه تا هم کیفیت بالا بره و هم قیمت ها پایین بیاد. البته فکر نکنم دیگه قیمت ها کمتر شه. چون الآن قیمت ها تو رشت تقربا به کمترین مقدار رسیده.اما کیفیت هنوز به حد مطلوب نرسیده.
    سلام دوست عزیز
    خواستم این موضوع رو هم یادآوری کنم که واقعا چقدر یه شرکت خصوصی می تونه کیفیت رو بالا ببره
    الان به نظر شما کیفیت سرویسهای پارس انلاین بهتر از اندیشه هست اما فکر می کنید اگه تعداد یوزرهای
    پارس به اندیشه برسه باز هم کیفیت همینطوری باقی می مونه؟ هر شرکت خصوصی برای پهنای باند دریافتی
    تجهیزات مخابراتی اجاره پورت و هزار چیز دیگه باید پول بده همیشه هم محدودیتهای زیادی جلوشون میذارن
    یعنی شرکت همیشه توی تکاپو بین مخارج و مشکلاتیه که خارج از دید کاربره و به نظر من از نظر کیفیت همشون
    یه سقفی دارن و اگه بخوان بالاتر از اون برن خیلی چیزا باید عوض بشه که بخش زیادیش خارج از شرکته.
    اما مقایسه شرکتها زمانی معنی واقعیشو پیدا می کنه که تعداد یوزرهای دو شرکت نزدیک باشه.
    حتی در مورد پشتیبانی تلفنی و حضوری هم که انتقاد زیادی به اندیشه می شه همین موضوع رو می شه گفت
    البته می تونین بگین که نباید این تعداد یوزر می گرفت. شاید حق با شماست اما کدوم شرکت حداقل ایرانی رو سراغ داربن
    که پورت داشته باشه و به یوزر بگه نه.
    اما با نفس رقابت موافقم، بازار تک قطبی همیشه به ضرر کاربر نهایی تموم می شه. رقابت بیشتر، کیفیت خدمات بالاتر
    و هزینه کمتر برای کاربر نهایی داره. اما به نظرم باید یه سقفی برای انتظاراتمون با ((شرایط فعلی)) قائل باشیم.

مثلا اینارو ببین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
    Last edited by vahid182; 19-04-2011 at 13:40.

7. 4 کاربر از vahid182 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    خواستم این موضوع رو هم یادآوری کنم که واقعا چقدر یه شرکت خصوصی می تونه کیفیت رو بالا ببره
    الان به نظر شما کیفیت سرویسهای پارس انلاین بهتر از اندیشه هست اما فکر می کنید اگه تعداد یوزرهای
    پارس به اندیشه برسه باز هم کیفیت همینطوری باقی می مونه؟ هر شرکت خصوصی برای پهنای باند دریافتی
    تجهیزات مخابراتی اجاره پورت و هزار چیز دیگه باید پول بده همیشه هم محدودیتهای زیادی جلوشون میذارن
    یعنی شرکت همیشه توی تکاپو بین مخارج و مشکلاتیه که خارج از دید کاربره و به نظر من از نظر کیفیت همشون
    یه سقفی دارن و اگه بخوان بالاتر از اون برن خیلی چیزا باید عوض بشه که بخش زیادیش خارج از شرکته.
    اما مقایسه شرکتها زمانی معنی واقعیشو پیدا می کنه که تعداد یوزرهای دو شرکت نزدیک باشه.
    حتی در مورد پشتیبانی تلفنی و حضوری هم که انتقاد زیادی به اندیشه می شه همین موضوع رو می شه گفت
    البته می تونین بگین که نباید این تعداد یوزر می گرفت. شاید حق با شماست اما کدوم شرکت حداقل ایرانی رو سراغ داربن
    که پورت داشته باشه و به یوزر بگه نه.
    اما با نفس رقابت موافقم، بازار تک قطبی همیشه به ضرر کاربر نهایی تموم می شه. رقابت بیشتر، کیفیت خدمات بالاتر
    و هزینه کمتر برای کاربر نهایی داره. اما به نظرم باید یه سقفی برای انتظاراتمون با ((شرایط فعلی)) قائل باشیم.
    کاملا با بد بودن وضعیت کاری برای آی اس پی ها موافقم اما باز هم به نظر من به اون سقفی که شما ذکر کردید هنوز نرسیده! همه میدونن که اندیشه و شاتل و پارس آنلان وضع مالیه خیلی خوبی دارن و به نظر من خیلی خیلی بیشتر از اینا ازشون انتظار میره! هیچ وقت یادم نمیره که قبل امدن شاتل چه مبالغ عجیبی و بابت سرویس هامون به اندیشه میدادیم. یادتون هست؟ کلا این سه شرکت وضع مالی عالی ای دارن و هیچ بهونه ای تو این زمینه نمی تونن بیارن! و به جای آوردن بهانه باید انتظاراتشون و از این سود های کلان کمتر کنن! شک نکنید اینجوری خیلی خیلی اوضاع بهتر میشه! شک نکنین!
    Last edited by soosmar_asl; 19-04-2011 at 13:37.

9. 2 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

قدیمی و جدید همه هستن
    اتفاقا رانت خواری هست، اون هم از نوع عجیب و غریبش! بخصوص وقتی که جایی مخابرات محدودیت پهنای باند داشته باشه، این رانت هست که مشخص میکنه به هر شرکت چقدر برسه؛ این هست که می بینید در فلان منطقه، 5 تا شرکت دارند با کمبود پهنای باند مبارزه می کنند، و به مخابرات التماس می کنند، ولی یک شرکت دیگه داره همینطوری پهنای باند میگیره، و عین خیالش هم نیست!
    فعالیت در بعضی بازارهای کوچیک، برای بعضی شرکت های بزرگ، همراه با ریسک بالایی هست، حالا کافیه شما به عنوان یک رقیب، با استفاده از رانتی که دارید، اون محیط رو برای اون شرکت ها نا امن تر کنید، تا کلا اون شرکت قید فعالیت در اون بازار رو بزنه، و نیروی خودش رو در جاهای دیگه متمرکز کنه.

پارس به اندیشه برسه باز هم کیفیت همینطوری باقی می مونه؟
    البته من از سرویس پارس استفاده نمی کنم، ولی باید این نکته رو هم در نظر بگیرید که از نظر خدمات دهی، وضع پارس آنلاین با اندیشه سبز خیلی فرق میکنه؛ اندیشه در مقایسه با پارس، یک شرکت کوچیک محسوب میشه که داره در یک حوزه محدود (استان گیلان) فعالیت میکنه، در حالی که پارس آنلاین داره در سطح کشور با رقبا رقابت میکنه، و در هر استانی رقیبانی مثل اندیشه داره.

هر شرکت خصوصی برای پهنای باند دریافتی
    یعنی شرکت همیشه توی تکاپو بین مخارج و مشکلاتیه که خارج از دید کاربره
    بله، و دقیقا همین جا ست که بحث رانت مطرح میشه؛ امکانات محدود مخابرات برای همه این شرکت ها به طور یکسان عرضه نمیشه، بعضی ها که در مخابرات استان برای خودشان حق آب و گل قائل هستند، با دردسر کمتری نسبت به دیگرانی که از خارج از استان پیگیر مشکلات هستند، خدمات دریافت می کنند.

به نظر من از نظر کیفیت همشون
    هنوز خیلی چیزها هست که اینها خودشون باید درست کنند. شرکتی اگر واقعا در سرویس دهی مناسب کوشا باشه، خدمات صادقانه ارائه کنه، در برابر مشکلات با کاربر شفاف باشه، خدمات پشتیبانی خوبی ارائه کنه، کسی ازش خرده نمیگیره. مسئله اینه که این شرکت های محترم هم غر می زنند، و هم پول پارو می کنند! از یک طرف چنان صحبت می کنند، که انگار بازار ISP ها در ایران هیچی توش نیست، و این بندگان خدا به خاطر رضای خدا دارند از جیب مایه میذارند که به خلق الله سرویس اینترنت بدند، و مثلا کار فرهنگی کنند، و همه کمبودها رو هم به گردن مخابرات و شرکت زیر ساخت میاندازند، از طرف دیگه، می بینیم که برای افزایش خدمات، جلب مشتری بیشتر، دارند یقه چاک میدند، و پول بیشتر پارو می کنند!
    هیچکدوم از این شرکت ها عاشق چشم و ابروی من و شما نیستند، و اگر براشون صرفه اقتصادی نداشته باشه، یک روز هم در این بازار فعالیت نمی کنند. حالا که هستند و دارند فعالیت می کنند، و براشون هم سود بالایی داره، باید یاد بگیرند که اگر خدمات خوب و مشتری پسند ارائه کنند، سودشون بیشتر هم میشه، و یک بازی برد-برد با مشتری انجام میدند. متاسفانه آقایون به حالت برد-برد عادت ندارند، و اکثرا دنبال برد خودشون و سر کیسه کردن مشتری هستند.

هر زمانی شرکتی مدعی شد که فعالیت در بازار اینترنت ایران فوق العاده سخت هست و سوددهی نداره، باید ازش بپرسید، اگر سود نداره، یا ارزش نداره؛ چرا اینقدر براش حرص می زنید؟! اگر این کار سود نداره، چرا مثلا سرمایه تون رو در ساختمان سازی یا واردات داخل نمی کنید؟ اگر گفتند به خاطر خدمت به مردم و گسترش فرهنگ مردم و از این چیزها، بدونید که دارند حرف مفت می زنند!

باید بهشون گفت، تو که داری سود میکنی، کمتر نق بزن، شفاف تر با مشتری برخورد کن، و سعی نکن از خدماتی که به مشتری میدی، بزنی، تا مثلا حاشیه سودتر رو بالاتر ببری. شرکتی که نمیتونه خدمات مناسب ارائه کنه، و در عین حال با تبلیغات گسترده مشتری جذب میکنه و مجبور میشه برای خدمات به این حجم مشتری، سطح خدماتش را کاهش بده؛ غلط میکنه که مشتری جدید جلب میکنه! اگر فضا کامل رقابتی بشه، مشتری دستش بازه، تا یک شرکت کوتاهی کنه، مشتری میره سراغ شرکت دیگه. اما وقتی رانت خواری باشه، چندتا شرکت با خدمات ضعیف بازار رو در دست میگیرند، مشتری هم مجبوره که مدارا کنه، چون دستش جایی بند نیست.

11. 3 کاربر از VDeveloper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دوستان وضعیت adsl شما چه طوره ؟
    من تازه نامحدود ask رو گرفتم که واقعا اسفباره
    پارس آنلاین هم از ساعت 1-2 ظهر تا شب پینگ تایم فجیعی داره
    خط 4 هستم
    یه اطلاعی از وضعیت خودتون بدید ممنون می شم

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ایفیضاح !

ما بدجور محتاج پینگیم!خدا بگم چیکارشون کنه ،آخه یکی نیست بگه سیستم که داره کار میکنه چرا هی انگولکش میکنید ،گند میزنید به زندگی مردم
    اندیشه خطهای دیگه مشکل پینگ ندارید؟
    Last edited by foa.neh; 20-04-2011 at 21:13.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

چه شانسی دارم من... پورتم خراب بود چراغ adsl روشن نمیشد
    آخه از بین این همه کاربر اندیشه من باید پورتم اینطوری میشد؟؟؟؟
    حالا باید تا شنبه صبر کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •