چه مدلیه ؟
اولا مگاپیکسل بالا دلیل بر کیفیت نیست! ثانیا تو زوم بالا معمولا دوربین نمی تونه تو فاصله های نزدیک فوکوس کنه باید روی یک جای دور بر فوکوس کنید![]()
چه مدلیه ؟
اولا مگاپیکسل بالا دلیل بر کیفیت نیست! ثانیا تو زوم بالا معمولا دوربین نمی تونه تو فاصله های نزدیک فوکوس کنه باید روی یک جای دور بر فوکوس کنید![]()
سلام
ببخشید دوستان من یه دوربین دیجیتال نیمه حرفه ای که قیمتش 200تا300 میخواستم که وقتی دنبال گشتم دوربین Fujifilm S4000یاFujifilm S3300 رو پیدا کردم حالا میخواستم بدونم انتخوابم با این شرط که از عکاسی خیلی زیاد خوشم میاد درست بوده یا نه ؟
اگه ممکنه راهنمایی کنین برای خرید دوربینو معایب این دو دوربینو بگین با تشکر
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من یه دوربین عکاسی میخوام واسه مصرف خونگی
بین SONY و CANON موندم چی بخرم
یه مقایسه ای بین Canon PowerShot SX230 HS و Sony Cyber-Shot DSC-WX10 کردم
به نظر میاد sony بهتر باشه ولی یه خورده شک دارم چون Sony W370خریدم اصلا سوژه متحرک نمیشد باهاش گرفت نمیدونم به این اطلاعات میشه اعتماد کرد یا این که تجربه بهتر جواب میده
لطفا راهنمایی کنید
نظرتون راجب (Canon IXUS 310 HS (IXY 31 HS چیه؟ رنکینگش توی سایت dpreview از SX230 بالاتر بود
آقا این Sony Cyber-Shot DSC-HX5 هم به نسبت قیمتش امکاناتش خیلی خوبه
من موندم بین این مدلها چی بگیرم
من میخوام یه دوربین خوب بگیرم که دیگه تا چند سالی راحت باشم تا حدود 400-450
حالا اگه ارزش داشت یکمیم بیشتر
Last edited by ShetabIT; 02-06-2011 at 17:39.
خوب بله میدونم که برا زوم باید از راه دور گرفت .
پاناسونیک مدل fp1
با سلام
منم تو خرید بین دوربین
Canon-Power Shot-SX210 HS
Sony Cyber-Shot DSC-WX10
قیمت اولی 350 و سونی 408 هزارتومان هستش اگه میشه دوستان لطف کنن نظر بدن بخصوص اونائی که از این دوربین دارن.
![]()
Last edited by fnouri; 03-06-2011 at 06:16.
اینجا رو ببینید :
نمونه عکس هایFP1 هست.البته با اندازه اصلی نیست ولی چیزی بهتر از این پیدا نکردم ! اگه یه عکس که به نظرتون خوب نشده بزاریم بهتر میشه نظر داد.شاید انتظار شما زیادیه !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته بعیده تقلبی باشه ! با گارانتی خریدید ؟
راستی ... فرمویر جدیدشم اومده که می تونید آپدیت کنید (البته مسلما با مسولیت خودتون) توی این نسخه Red eye reduction بهتر شده که ممکنه مشکلات دیگه ای رو هم رفع کرده باشند ! اینم لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها
برای بررسی اصلی بودن دوربین کنون لینکی دارین؟
چینی و ژاپنیش مهمه ؟
خودشون برام چک می کنن؟
سلام
با بودجه تقریبا 600 .700 میشه یه slr
با لنز خوب از اونو اب خرید؟
خودم از 550d خوشم اومده
نه بابا این کیفیت رو نداره . پس انداختن !
راستی فریم جدید رو چطور میشه روش نصبید ؟ اون که انگلیش بود کامل نفهمیدم .
دوستان یه لنز خوب برای 550d معرفی کنید
میخوام فعلا همه کاره باشه(تله و واید با هم) اگه محبت کنین و لینک خریدشم تو سایتیا بقیه سایتا بزارین ممنون میشم اخه میخوام بگم از کشور شیطان بزرگ برام بیارنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)