چند روز دعوا بود سر رائول باز دوباره سر هانتلار دعوا نندازيد
چند روز دعوا بود سر رائول باز دوباره سر هانتلار دعوا نندازيد
من جفتشون رو می خوام اصلا ! :دي
به من رای بدین این دو تا رو نگه می دارم ! :دي تازه کاکا و ریبری و رونالدو و ویدیچ و اورا رو هم میارم ! :دي :دي
به نظرم ونگر میخواد خودشو چتر کنه
میخوای منچسترو بخرم برات عمو؟رونالدو و ویدیچ و اورا رو هم میارم ! :دي :دي
به عمو پرز میگم بخره
مسی چند؟![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط وسلی !! : دی
سلام:
----------------
خوب دوستان اخبار تازه و جالبی گذاشتن اما من میخوام که کمی ادویه جات و این چیزا بهش اضافه کنم.
---------------
اول از همه این عکس رو میذارم که گویایی همه چیزه
خودتو ناراحت نکن کاپیتان
بمیرم واس اون غرور و تعصبت
اگه اینا یه جو از اون تعصب تورو داشتن الان وضعمون این نبود
تو ناراحت نباش بهت افتخار میکنیم. بهت افتخار میکنیم.
ایول ! فقط من ! : دی
یاد گذشته افتادم که هر سال خبر خرید بازیکن های بزرگ رو روزنامه ها می دادن بعد آخر تابستون تو باشگاه بودن !
دوره کالدرون خیالمون راحت بود که این بابا نمی تونه از این کارا بکنه !
اینبار یه چیز خوشگل و جالب واستون میذارم .
-------------------------
بیو گرا فی کوتاه و جذاب از فلو رنتینو پرز .
=======
اسم :فلورنتیو پرز رودریگز
متولد 8 مارچ سال 1947 در شهر مادرید اسپانیا
فارغ التحصیل از داشنگاه پلو تکنیک شهر مادرید و موفق در تجارت و سیاست و ریاست .
مدیری با کفایت که قبلا عهده دار ریاست ACS و باشگاه رئال مادرید بوده است و فعال در سیاست و از سال 79 به سیاسیون دموکرات اسپانیا ملحق شد.
اولین بار پرز در سال 95 به فکر وارد عرصه رقابت انتخاباتی ریاست باشگاه رئال مادرید شد.
در بار اول با اختلاف 700 رای از حریف خود رامون مندوزا شکست خورد ولی این سرانجام کار پرز در رئال مادرید نبود.
بلکه پرز سال 2000 باز شانس خودشو امتحان کرد و اینبار با وجود افتخارات سانز مدیر باشگاه رئال در سال 2000 و 98 در عرصه رقابتهای اروپایی ولی پرز با تبلیغات گسترده و قابل توجه و قول اوردن فیگو ستاره ان دوران برنده این رقابت بود.
اوردن فیگو از بارسا به رئال شروع سیاستی جدید در رئال رو رقم زد که بعد ها به سیاست زیدانها و پاوونها معروف شد (یادش بخیر).
ساستی که با اوردن زیدان از یوونتوس و بکام از منچستر و اوون از لیورپول و رونالدو از اینتر تیم رئال رو تبدیل به کهکشانیهای معروف کرد.
کهکشانیها لقبی بود و هست و خواهد بود مخصوص رئال
سیاست جدید رئالیها بسیار موفق بود .
تیمی بسیار قوی و توانمند در دفاع و حمله که حریفی برای خود نمی دید و یکی یکی تیمها رو از عرصه خارج میکرد.
و در سال 2001 تیم رئال قهرمان دو جام شد جام اسپانیا و قهرمان لیگ قهرمانان اروپا برای نهمین بار پیاپی و به پر افتخارترین و ثروتمندترین باشگاه جهان تبدیل شد.
اوج قدرت و شکوه دوران فلو پرز به نمایش در امد.
و اینک نوبت به زوال بود
یک اشتباه کوچک ولی مرگبار پرز را از عرش به فرش کشاند و آن چیزی نبود مگر اخراج ویسنته دلبوسکه.
اینجا بود که دوران سیاه پرز شروع شد.
اختلافات درون تیم
رفت و امد مربیان بی کفایت
اخراج بازیکنان قدیمی و با تعصب از جمله فرناندو هیرو -فرناندو مورینتس-کلود ماکلله
همه و همه باعث شد که جو تیم از هم بپاشه
و بازیکنهای جدید نسبت به تیم اون تعصب خاص رو نداشتند و کم کم پایهای قدرت پرز به لرزه در اومد.
دیگه هیچ بازیکنی نتونست جای اونا رو بگیره
اومدن دفاع های همچون وود گیت و غیره در دفاع نتونست کار هیرو رو بکنه
و اومدن بازیکنانی چون گراوسون غیره کار ماکلله رو.
و خرید ستارهای چون روبینهو و باپتیستا هم کاری نکرد
تا اینکه سر انجام در 27 فبریه سال 2006 سلطنت 6 ساله پرز بر رئال پایان یافت و پرز از ریاست کناره گیری کرد.
رامون کالدرون ریس بعدی رئال بود.
کمی تا قسمتی او هم ادامه دهنده راه پرز بود.
و حالا دیگر سیاست پرز برای رئال گویا جاودانه شده.
کالدرون بازیکنهای بزرگی رو خریداری کرد از جمله(کاناوارو-نیستلروی-دیارا و غیره) و مربی بزرگی چون کاپلو رو به رئال اورد و باعث شد که سال 2007 و به دنبال ان سال 2008 رئال قهرمان اسپانیا شود.
سال 2008-2009 زوال کار کالدرون بود.
کالدرون اشتباه مرگبار پرز را تکرار کرد
کاپلو اخراج
گرچه فصل قبلش اخراجش کردند ولی خوب سال 2008 هم قهرمانی رئال کاملا معلوم بود که همش بر میگرده به بنیان کاری که کاپلو طراح اون بود و شوستر نقشی نداشت.
رفتن روبینهو دومین مشکل و خریدهای بسیار مضحک سومین مشکل باعث شد کالدرون هم چندان دوام نیاره و اخراج.
و حال دوباره پرز توفان به پا کرده.
وعده خرید بازیکنهای چون کاکا -ریبری-رونالدو رو سر داده .
و میدانیم او وقتی بگوید فلانی را میخواهم نه نمیگوید.
منتظر میمانیم تا ببینمی چی میشود.
و 2010 و رئال مادرید و پرز
عالی بود احمد جون!! در واقع بیوگرافی تیم رئال بود
ممنون!
هیچ بازی کنی رو نمی شه جایگزین یک بازی کن کرد ! به نظر من باید شیوه ی بازی رو عوض کرد که مثلا تکیه فقز روی هافبک دفاعی نباشه ! مثلا جند تا هاف بک دفاعی خوب داریم ؟؟؟
چاکرم رضا جان وظیفس
ممنون که اینجا فعالی
اینم یه وبلاگ باحال که خبرهای فلو پرز رو که روز به روز چیکار میکنه رو گذاشته و میذاره
کسی اگه علاقه منده نیگاه بندازه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)