بایداول بریزین روی هارد PC و بعد از طریق PC منتقل کنید به هارد کنسول.
بایداول بریزین روی هارد PC و بعد از طریق PC منتقل کنید به هارد کنسول.
ممنون dlc ریختم ولی ترکیب ها هیچ فرقی نکرد . اگه میشه یه dlc دیگه بده .
سلام دوستان من اگه از دبی برام پلی 3 بیران فرم ورش چنده؟ 3.55 امکان داره باشه؟
کلا فقط همینا بود،اینا DLC های رسمی هستن و ترکیب تیم های لایسنس نشده PES رو درست نمیکنن................
ممکنه ترنسفرهای زمستانی رو به وقتش درست کنن،که از کونامی این کارا بعیده...............
شما اول باید بری توی مولتی من و ورژن بازی روت رو ببینی.............
زیر کاور بازی نوشته!!!!!!!!
یا میتونی فایل Param.sfo که توی پوشه های بازی هستش رو با Notepad باز کنی،توی اونم ورژن بازی رو نوشته................
بعد بری توی اون سایتی که صفحه قبل دادم و با توجه به ورژن بازی آپدیت ها رو دانلود و نصب کنی..............
PLZ Delete
Last edited by Alex Fera; 10-08-2011 at 18:14.
یه چیزی رو که تازه فهمیدم بگم. بازی های اورجینال ps3 روی هیچ بلوری رایتر کار نمیکنه.سونی یه نوع قفل زده روشون.
یه مدت یکی از شرکت ها بلوری رایتری زد که میتونست این قفل ها رو باز کنه ولی سونی ازش شکایت کرد و اون شرکت هم عقب کشید .فکر کنم lite on بود اون شرکت. من خودم uncharted 2 اورجینال رو گزاشتم توی بلوری رم لپ تاپ یکی از دوستام ولی اصلا واکنشی نشون نداد لپ تاپ.
------------------------------------------
اون پچ ها که برای pes 11 هست چه تغییراتی توی بازی میدن؟
بازی رو 3.6+ نمیکنن؟
NEW PS3 SLIM Model (CECH-3001A) Ships
News from TheBanditKing, tells us that the "---- proof" PS3 Slim model revision is now shipping. Sony is attempting to prevent jailbreaking with this new hardware revision, and have fixed a major security flaw found in older PS3 consoles. Also, from TheBanditKing, are several photos, and some confirmations of the changes previously mentioned for the CECH-3001A model.
بله دوست عزیز بازیهای PS3 بلاک شده هستند و توی بلو-ری رم جواب نمیدن....................
فکر کنم یه خورده بازی رو بهینه میکنن و باگ ها رو رفع میکنن،نه 3.6+ نمیکنه به قول شما.................
ممنون.
این پچ ها رو از کجا پیدا کنم؟سایت خاصی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)