لطفا سوال منم جواب بديد(944)
لطفا سوال منم جواب بديد(944)
من بازي Trine رو نصب كردم PhysX رو هم از روي dvd نصب كردم تو بازي كه ميرم و فيلم اول بازيو نشون ميده بعد از اينكه لودينگ به انتها ميرسه از بازي مياد بيرون روي دوتا سيستم (يكي ويندوز xp و يكي هم ويندوز ويستا) امتحان كردم... مشكل از كجاست؟ چجوري درستش كنم؟؟؟
فايل كركش رو كسي داره؟
دوست عزیز درایور کارت گرافیکت قدیمی هست
دوست عزیز درایور کارت گرافیکت را به روز کن
من در بازی هایی که برنامه xliv رادارند مشکل قفلی شدن بعد چند دقیقه را دارم
لطفا اگه میشه یکی جواب دهد
دوست عزيز معذرت من فقط كال اف ديوتي شو خوندم فكر كردم 4 رو ميگي ميدوني اخه 4 بيش تر از 5 طرفدار داره حالا مشكلت چي بود يه بار ديگه بگو از دوستان ميپرسم جوابتو ميدم
دوست عزيز لطفا درخواست كركو تو تاپيك كرك مطرح كنيد
دوباره بازييو نصب كن اگه بازم آنتي ويروس ويروس پيدا كرد مطمعن باش كه سي دي يا دي وي دي بازيت مشكل داره ممنون
مشكل ممكنه از ويندوز باشه يه ويندوز عوض كني مشكلت حله البته احتمالا
ممنون.
فکر نمیکنم ربطی به سی دی داشته باشه.نمیدونم چرا فایل ستاپ اصلی رو ویروس میگیره؟؟؟
قبلا نصب کردم اینجوری نبود....![]()
سلام
من بازی mirror's edge رو گرفتم
ماله شرکت مدرنه
بازی کرک نداشت رو dvd
وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم این ارور رو می ده :
یکی از دوستان گفتن کرک دانلود کنم شاید درست شه
درست نشد
کرک رو از اینجا گرفتم :
http://gf.wiretarget.com/mirrors_edge.htm
می شه کمک کنین
من تو کف این بازیم شدید
خوب دوست عزيز وقتي stup اصلي رو به عنوان ويروس شناسايي ميكنه معلومه كه سي دي ويروسيه![]()
ممنون.
فکر نمیکنم ربطی به سی دی داشته باشه.نمیدونم چرا فایل ستاپ اصلی رو ویروس میگیره؟؟؟
قبلا نصب کردم اینجوری نبود....ببخشید، من اصلا تو این جور مسائل وارد نیستم. این تاپیک رو هم اشتباه اومدم و فقط همین صفحه اش رو دیدم. گفتم تجربه ی مشابهی رو هم بگم شاید به درد خورد.خوب دوست عزيز وقتي stup اصلي رو به عنوان ويروس شناسايي ميكنه معلومه كه سي دي ويروسيه
من هم یه بازی داشتم.(از اینای که ایرانی ها توش دست برده بودن.) که سر نصب و اجراش انتی ویروسم بد جوری گیر می داد بهش.
بعد از یه مقدار فضولی فهمیدم کار کرک بازی هست. که به خاطر مدلش انتی ویروسم باهاش مشکل داشت.
من هم سر هر بار اجرا انتی ویروسم رو دیسیبل می کردم.
چند وقت بعد هم کامپیوترم ویروسی شد بد.حالا نمی دونم به این ربطی داشت یا نه. من که سر بازیه کلی حال کردم و می ارزید کامپیوترم ویروسی بشه.
یکی جواب من را بدهد من در بازی هایی که برای سیو گیم به برنامه xliv نیاز دارند مشکل دارم
مثل بازی sdsa street fitgher iv gta iv the club
من در صفحه ی قبل هم نوشتم این مطلب را ولی کسی جواب مرا نداد
شما این سه کار رو بکن:
1-disable کردن unimodem....
2-دانلود آخرین نسخه nvidia phsyx...
3-اگه داخل بازی رفت حتما phsyx بزی رو غیرفعال کن...
اگه کارت راه نیافتاد مشخصات کامل سیستم رو بگذار...
شما اولا باید xlive رو که داخل dvd بازی هست نصب کنی.اگه اینکار رو کردی دقیقا بگو توی پوشه کرکت چندتا فایل وجود داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)