تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 938 از 3347 اولاول ... 438838888928934935936937938939940941942948988103814381938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,371 به 9,380 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ای بابا این ایرانسلم مارو سرکار گذاشته! اعلام کردن که بهبهان 3G شده ولی هنوز خبری نیست و فقط 3G رایتل رو پیدا میکنه
    تو فضای ازاد و بیرون از خونه سرچ کن ببین می یاره یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مدیرعامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شبکه نسل سه و چهار ایرانسل در هفته های آینده در جزایر قشم و کیش راه اندازی خواهد شد

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

در قشم،کیش،درگهان راه اندازی شده

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

یکی نیست پاسخ منو بده ؟؟؟؟؟؟؟

سلام من برای اولین بار طرح شبانه گرفتم الان لب تاب وصل هست پینگ هم دارم ولی هیچ سایتی برام باز نمیکنه انگار اصلا متصل نیست به گوشی هرکاری کرذم درست نشد لطفا راهنماییم کنید سه تومن طرحم بدون دانلود پرید
    ;کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که مشکل از کجا بوده ؟ چون در حد دو دقیقه وصل بودم و سایت را داشت باز میکرد که قطع شد و دیگه هرچی تست کردم وصل نشد.... البته با ping 4.2.2.4 -t پینگ داشتم ولی نه دانلود میکرد نه صفحه ای باز میکرد مشکل ازکجا میتونه باشه طرح که پرید بدون دانلود

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

سلام من برای اولین بار طرح شبانه گرفتم الان لب تاب وصل هست پینگ هم دارم ولی هیچ سایتی برام باز نمیکنه انگار اصلا متصل نیست به گوشی هرکاری کرذم درست نشد لطفا راهنماییم کنید سه تومن طرحم بدون دانلود پرید
    ;کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که مشکل از کجا بوده ؟ چون در حد دو دقیقه وصل بودم و سایت را داشت باز میکرد که قطع شد و دیگه هرچی تست کردم وصل نشد.... البته با ping 4.2.2.4 -t پینگ داشتم ولی نه دانلود میکرد نه صفحه ای باز میکرد مشکل ازکجا میتونه باشه طرح که پرید بدون دانلود

9. این کاربر از mf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام اگه مشکل از طرف گوشی یا تبلت شما باشه
    این آموزش تصویری رو نگاه کن کلا مشکلت حل میشه:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در قسمت پ ر و ک س ی و پورت مثل تصویر خالی بزار اکثر گوشی و تبلت ها به طور خودکار پ ر و ک س ی و پورت پر هست و به خاطر همین نه سایت باز میشه نه دانلود میشه کرد''''
    اگه مشکل از طرف دکل و منطقه شما باشه باید با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید''''
    ولی احتمال خیلی زیاد پ ر و ک س ی و پورت شما ست شده و باید طبق آموزش پاکش کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

توی نت سرچ کنی هست
    اگر اون صفحه میاد باید بیخیالش بشی
    یه کاری کن
    برو توی تنظیمات - از قسمت network mobile گزینه network mode رو بزن
    ببین اونجا نوع شبکه روی lte/wcdma/gsm هست ؟ چون من بعضی از مدل های سامسونگ رو که دیدم اصلا lte رو توی این قسمت ندارن ! اگر تونستی یه اسکرین شات برام بگیر از این صفحه

در مورد سرعت گسترش . باید بگم که سرعت گسترش 3G فوق العاده بود ! و هر روز که یک منطقه رو میرفتم میدیدم 3G شده
    مثلا در عرض 1 هفته مسیر صدرا رو که میرفتم هروز میدیدم که پوشش 3G جلو تر رفته و بعد از 10 روز از معالی آباد تا صدرا کاملا 3G شد
    الان بیشتر شهر بجز چمران نسل 3 شده
    اما متاسفانه سرعت گسترش نسل 4 افتضاح هست. من که بعد از این همه مدت تغییری حس نکردم !
    خیلی خیلی ضعیف هست پوشش 4G
    اره رو اون هست و یه آنتن گرفتم و بعد سریع رفت. کلا شانس ندارم :| ۳جی ایرانسل چطوره شیراز؟ خوبه؟ چند مگابیت هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •