تو فضای ازاد و بیرون از خونه سرچ کن ببین می یاره یا نه
تو فضای ازاد و بیرون از خونه سرچ کن ببین می یاره یا نه
مدیرعامل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شبکه نسل سه و چهار ایرانسل در هفته های آینده در جزایر قشم و کیش راه اندازی خواهد شد
مراسم راهاندازی شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هتل هرمز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با حضور اصحاب رسانه در حال برگزاری است. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قشم،کیش،درگهان راه اندازی شده
تست سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل در بندرعباس، الان مراسم راهاندازی شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هتل هرمز… [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی نیست پاسخ منو بده ؟؟؟؟؟؟؟
سلام من برای اولین بار طرح شبانه گرفتم الان لب تاب وصل هست پینگ هم دارم ولی هیچ سایتی برام باز نمیکنه انگار اصلا متصل نیست به گوشی هرکاری کرذم درست نشد لطفا راهنماییم کنید سه تومن طرحم بدون دانلود پرید
;کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که مشکل از کجا بوده ؟ چون در حد دو دقیقه وصل بودم و سایت را داشت باز میکرد که قطع شد و دیگه هرچی تست کردم وصل نشد.... البته با ping 4.2.2.4 -t پینگ داشتم ولی نه دانلود میکرد نه صفحه ای باز میکرد مشکل ازکجا میتونه باشه طرح که پرید بدون دانلود
یکی نیست پاسخ منو بده ؟؟؟؟؟؟؟
سلام من برای اولین بار طرح شبانه گرفتم الان لب تاب وصل هست پینگ هم دارم ولی هیچ سایتی برام باز نمیکنه انگار اصلا متصل نیست به گوشی هرکاری کرذم درست نشد لطفا راهنماییم کنید سه تومن طرحم بدون دانلود پرید
;کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که مشکل از کجا بوده ؟ چون در حد دو دقیقه وصل بودم و سایت را داشت باز میکرد که قطع شد و دیگه هرچی تست کردم وصل نشد.... البته با ping 4.2.2.4 -t پینگ داشتم ولی نه دانلود میکرد نه صفحه ای باز میکرد مشکل ازکجا میتونه باشه طرح که پرید بدون دانلود
تست سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایرانسل در بندرعباس، الان مراسم راهاندازی شبکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در هتل هرمز… [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه مشکل از طرف گوشی یا تبلت شما باشه
این آموزش تصویری رو نگاه کن کلا مشکلت حل میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت پ ر و ک س ی و پورت مثل تصویر خالی بزار اکثر گوشی و تبلت ها به طور خودکار پ ر و ک س ی و پورت پر هست و به خاطر همین نه سایت باز میشه نه دانلود میشه کرد''''
اگه مشکل از طرف دکل و منطقه شما باشه باید با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید''''
ولی احتمال خیلی زیاد پ ر و ک س ی و پورت شما ست شده و باید طبق آموزش پاکش کنی
اره رو اون هست و یه آنتن گرفتم و بعد سریع رفت. کلا شانس ندارم :| ۳جی ایرانسل چطوره شیراز؟ خوبه؟ چند مگابیت هست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)