تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 938 از 1421 اولاول ... 4388388889289349359369379389399409419429489881038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,371 به 9,380 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

داداش من رضایت از چی واقعا اینترنت زغالی دیگه رضایت نامه میخواد چیکار پس تو کشوری که اینترنت پایین 14 مگ نداره باید چیکار کنن بجای رضایت نامه حتما جون میرم رو میگیرن
    ما نه هلو هستیم نه ابله هر روز ی سیخی میکنن تو این اینترنت
    و اینکه ی دستگاه خراب شده نمیتون درستش کنن یعنی درست نمیشه قیمتش بالای 1 میلیارد هم هست ظاهرا پس کلا باید بیخیال اینترنت بشیم لااقل این زبونی که خدا بهشون داد رو استغفاده نمیکنن ی اطلاع رسانی کنن چه برسه اون عقل که خدا بهشون نداده حالا چطور میخوان خودشون درست کنن نمیدونم خدا رحم کنه
    نمیدونم مثالت برای چی بود!! در هر حال یا باید رو اینترنت مخابرات بمونیم و مجبورشون کنیم سرویسو درست کنن یا بریم از شرکتای دیگه سرویس بگیریم!
    من یکی که ترجیه میدم اینترنتو بزارم کنار سمت شرکتای دیگه نرم!

چند بار هم توی این تاپیک گفتم اگه ناراضی هستین حتما به سازمان مقررات شکایت بنویسین چون اینا مجبور هستن بهشون جواب بدن

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

داداش من رضایت از چی واقعا اینترنت زغالی دیگه رضایت نامه میخواد چیکار پس تو کشوری که اینترنت پایین 14 مگ نداره باید چیکار کنن بجای رضایت نامه حتما جون میرم رو میگیرن
    و اینکه ی دستگاه خراب شده نمیتون درستش کنن یعنی درست نمیشه قیمتش بالای 1 میلیارد هم هست ظاهرا پس کلا باید بیخیال اینترنت بشیم لااقل این زبونی که خدا بهشون داد رو استغفاده نمیکنن ی اطلاع رسانی کنن چه برسه اون عقل که خدا بهشون نداده حالا چطور میخوان خودشون درست کنن نمیدونم خدا رحم کنه
    ساده ای یا
    کدوم دستگاه
    چطور سرعت 256 فیکس 32
    512 هم 55
    و............
    محودها رو هم بردن بالا تا حجما زودتر تموم شه
    اون وقت سر 128 خراب شده
    همش سیاستشونه
    اتفاقا این چند روزی دوباره گوکل به زور باز میشد احتمال میدادم سرعت 128 نفله کنن

3. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

دوستان، من خواهش میکنم،التماس میکنم،به پاتون میفتم،دستم به دامنتان کمکم کنید جون زنو بچه هاتون کمی در مورد کیفیت اینترنت به خصوص وضعیت پینگ و قطعی بقیه شرکتا هم صحبت کنین اگه اطلاع دارین به من بگین .
    داداش tik2tak وضعیت پینگ و قطعی های شاتل چطوریه الان؟
    دوست عزیز endoftimeشما گفتی وضعیت پینگ شاتل خوبه،دقیقا چطوریه؟ تایم اوت چقدر داره؟میشه باش آنلاین بازی کرد؟
    با تشکر خیلی خیلی زیاددددددد
    من اطلاعی از وضعیت پینگ سرور بازی ندارم ولی امروز نمایندگی شاتل بودم جلوم پینگ 8 و گوگل گرفت که جفتش بالای 300 بود البته تایم اوت نداشت
    سرویس های زیر 4 مگ شاتل به صرفه نیست چون محدودیت دانلود رایگان با قوانین عجیب غریبی داره و این محدودیت فعلا به 4 مگ و بالاتر اعمال نشده.
    نمایندگی های وب هم رفتم خیلی لطف کنم به طرف می تونم بگم با گاو برابری میکرد.اطلاعاتش بوق بود تست سرعت از پیسی دانلود گرفتیم 300 بود ولی مشکلش زمان کم دانلود رایگانه.نمایندگی آسیاتک هم رفتم برخلاف انتظار وضعیت تست پینگشون بهتر از شاتل بود.حالا شمام مسه من یه چرخی بزن بهترین تصمیم بگیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه endoftime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    SHAHI

پيش فرض

پست تکراری - حذف شود
    Last edited by endoftime; 04-09-2013 at 22:11.

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

ساده ای یا
    کدوم دستگاه
    چطور سرعت 256 فیکس 32
    512 هم 55
    و............
    محودها رو هم بردن بالا تا حجما زودتر تموم شه
    اون وقت سر 128 خراب شده
    همش سیاستشونه
    اتفاقا این چند روزی دوباره گوکل به زور باز میشد احتمال میدادم سرعت 128 نفله کنن
    256 من سرعتش 32 بود البته ی روز اول بعد شد 5

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

الان دو روزه پینگ من تو بازی world of tanks بین 150 - 160 - 170 میچرخه بدون تایم اوت. کلا دو روزه پینگ مخابرات عالی شده، امیدوارم همینطور بمونه
    Last edited by [WaRhEaD]; 04-09-2013 at 22:29.

8. این کاربر از [WaRhEaD] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آخه واسه چی برای این سرویس 40 تومن پول دادی
    به دلیل اینکه "اصلا به ما چه؟" حذف شود!!
    Last edited by NullCode; 04-09-2013 at 23:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

یک مگ 6 ماهه سرعت دانلودش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من اطلاعی از وضعیت پینگ سرور بازی ندارم ولی امروز نمایندگی شاتل بودم جلوم پینگ 8 و گوگل گرفت که جفتش بالای 300 بود البته تایم اوت نداشت
    سرویس های زیر 4 مگ شاتل به صرفه نیست چون محدودیت دانلود رایگان با قوانین عجیب غریبی داره و این محدودیت فعلا به 4 مگ و بالاتر اعمال نشده.
    نمایندگی های وب هم رفتم خیلی لطف کنم به طرف می تونم بگم با گاو برابری میکرد.اطلاعاتش بوق بود تست سرعت از پیسی دانلود گرفتیم 300 بود ولی مشکلش زمان کم دانلود رایگانه.نمایندگی آسیاتک هم رفتم برخلاف انتظار وضعیت تست پینگشون بهتر از شاتل بود.حالا شمام مسه من یه چرخی بزن بهترین تصمیم بگیر
    والا چیزی که من میخوام بدونم با گشتن تو نمایندگی ها نمیشه فهمید، الان برا من مهمتر از هر چیزی(قیمت،سرعت دانلود،دانلود رایگان،میزان ترافیک و هزارتا کوفتو زهرمار دیگه) وضعیت پینگ سرویس دهنده مهمه،که متاسفانه نمیشه با گشتن تو نمایندگی ها فهمید چون ممکنه خودش از یه سرویس با کفیت تر استفاده کنند و با سرویسی که به مشترک میدن فرق بکنه از طرفی هم بارها به من ثابت شده که از هر شرکت خصوصی نت بگیرم شاید ساعت اول،روز اول یا ماه اول خیلی نت با کیفیتی بدن بعد گند بزنن بهش! به خاطر همین اومدم اینجا سوالمو مطرح کردم تا از بچه های این تاپیک و کسایی که دارن در حال حاضر از این شرکتا نت میگیرن بپرسم چون جواب بچه ها 100% درسته و همون چیزیه که در عمل میبینیم مثل همین تست سرعتی که از سرعتای مختلف میزارن.

داداش من رضایت از چی واقعا اینترنت زغالی دیگه رضایت نامه میخواد چیکار پس تو کشوری که اینترنت پایین 14 مگ نداره باید چیکار کنن بجای رضایت نامه حتما جون مردم رو میگیرن
    کاش میشد از هر کاربر دوبار یا بیشتر تشکر کرد! به خدا حرف دلمو زدی.
    آقا مشکل نرم افزاری دارین؟ قبول!
    دستگاه هاتون خراب شده؟ قبول!
    سرعتا رو واقعی کردین؟ قبول!
    .....؟ بازم قبول!
    خب بی پدرا (شرمنده بازم از این لغت استفاده کردم منظورم خاصصه کساییه که باعث اینکارند) حداقل یه اطلاع رسانی تو سایت که میتونین بکنین و بگین قضیه چیه؟ علتش چی بود و اینکه کی درست میشه؟
    یعنی 122 هزار مشترک adsl اینقدر نیستن که یه اطلاع رسانی ساده یا عذرخواهی!! یا غلط کردیم!!! یا گه خوردیم نامه!!!! تو سایت بزنین؟
    (گرچه الان دیگه خیلی دیره)

الان دو روزه پینگ من تو بازی world of tanks بین 150 - 160 - 170 میچرخه بدون تایم اوت. کلا دو روزه پینگ مخابرات عالی شده، امیدوارم همینطور بمونه
    پینگ منم همین حدوداست ولی تا دلت بخواد تایم اوت دارم میشه بگی چه سرویسی داری و از کدوم شهر؟ با تشکر
    (جالب اینجاست یه روز که پینگ 4.2.2.4 ام خیلی بالا بود زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت که چون سرورشون تو کاناداست! پینگت بالاست.فکر کنم الان به خاطر حرکت زمین و جابه جایی قاره ها اینقدر پینگ کم شده!)
    Last edited by mey123; 04-09-2013 at 23:06.

12. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه [WaRhEaD]'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

پینگ منم همین حدوداست ولی تا دلت بخواد تایم اوت دارم میشه بگی چه سرویسی داری و از کدوم شهر؟ با تشکر
    (جالب اینجاست یه روز که پینگ 4.2.2.4 ام خیلی بالا بود زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت که چون سرورشون تو کاناداست! پینگت بالاست.فکر کنم الان به خاطر حرکت زمین و جابه جایی قاره ها اینقدر پینگ کم شده!)
    خواهش، قائمشهر - سرویس 512 نامحدود.

14. 2 کاربر از [WaRhEaD] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •