هر سایتی باز می کنی ارور bad gatway میده. دیروز اعلام خرابی کردم امروز زنگ زده طرف میگه مشکل از gatway هست انشاله که درست میشه. ان تو روحشون فک کنم باز پول ایپی هارو ندادن بلاک شدن![]()
هر سایتی باز می کنی ارور bad gatway میده. دیروز اعلام خرابی کردم امروز زنگ زده طرف میگه مشکل از gatway هست انشاله که درست میشه. ان تو روحشون فک کنم باز پول ایپی هارو ندادن بلاک شدن![]()
درود خدمت دوست گلم سعید گل
بله برادر برای من گوگل باز میشه جیمیل باز میشه ولی سایت تی وی سنتر هم باز شد ولی پرا-کسی 443 کانکت میشه ولی سایتها رو قیلتر میده.
سرعت یک مگ اگه با 32 کانکشن دانلود کنید 120 میده ولی من خود 512 دارم که 62.5 میده با 32 کانکشن.البته فکر کنم شما برای یک مگ باید بیشتر از 32 کانکشن دانلود کنی تا فول دانلود کنه.
بچه ها من که سرعت 512 دارم سرعت 16 کانکشنم موقع دانلود در روز به 48 تا 60 میرسه.خودتون ببینید سرعت تک کانکشن چنده دیگه بعد متوجه میشید اینترنت یک به هشت هست یا یک به صد.
این هم تعطیل شد و بزودی فیلتر میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت: الان درست شد هیچی![]()
Last edited by italodance; 17-09-2013 at 08:05.
بهترين دي ا ن اسي كه ميشه ست كرد چيه الان ؟ ميشه همه ي دي ان اس ها رو بگيد من دوباره برگشتم از آسياشت به مخابرات 512
دوست گلم دی ان اس همش افسانه است
يعني تو باز كردن پيج هيچ تاثيري نميتونه داشته باشه دوست عزيز ؟ شد ماهي 24 تومن ! ولي شركتي زمين تا زيرزمين با مخابرات فرق ميكنه آزادتره اما خيلي گرونه لعنتي.
فيس بوق براي مخابرات رفع هيتلر نشده ؟ براي شركتي ها شده كه
نه هیچ تاثیری نمیذاره اینها همش بهانه است
تا 1 سال پیش که میگفتند مودمتون داغ شده خاموش کن تا 10 دقیقه بعد روشن کن یا ریست و کانفیگ کن
حالا مد شده میگند DNS
بله دقيقا همينطوره . خودمم ميدونستم افسانه است ميخواستم ببينم ميتونم خودمو يطوري گول بزنم :(
ان وره دنیا داره روی سرعت ترابیت در ثانیه هم اکنون داره کار میکنه اینجا هنوز تو داغی مودم و.....موندند
بابا گذشت چقدر عقب موندگی
من مودمم 2 سال تموم الان روشن هست و 24/7 کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره هر چی بگند مشکل از خودشون هست نه من
مشکلات سرعت و پینگ و تایم اوت و TTL و نویز مرکز مخابراتی و...همگی از اونهاست
Last edited by italodance; 17-09-2013 at 08:49.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)