علی خواب موندی .
ملک اومد و رفت .
سراغ تو رو هم اتفاقا گرفت
حرف ما رو که حالیش نمیشد. منتظر تو بودیم لااقل خودت میومدی میذاشتیش لا منگنه.
علی خواب موندی .
ملک اومد و رفت .
سراغ تو رو هم اتفاقا گرفت
حرف ما رو که حالیش نمیشد. منتظر تو بودیم لااقل خودت میومدی میذاشتیش لا منگنه.
امید خان خودت را خسته نکن
اون اقا این طرح را هیچ وقت اجرا نمیکنه
دلیل اش هم اینه که تعداد طلایی و نقره و ... خیلی خیلی کمتر از تعدادی هست که طرح های 128 و... را دارن و اینجوری حجم کمتری به صورت رایگان براشون مصرف میشه
طرح سرعت دانلود یکسان برای همه مانند بی عدالتی است.
این شعار ماست
هر چند دقیقه یک بار تو تاپیک پست بگذار نکنه یک موقع از سرعتت کم بشه
دوستان بجای ما. باور کن تا حالا بارها با خودو عهد کردم که دیگه اصلا تو این تاپیک نیام. خسته شدم. دوستان همه حرفها رو گفتن. آقا یک نفر اعلام آمادگی کنه که بشه نماینده . بعد همه ب هش پیام خصوصی (پخ) بدیم. دسته بندی کنه و بپرسه . یک نفر دیگم بشه معاونش که اگر غیبت کرد یا مشکلی داشت اون وظایفو بعهده بگیره. اگر موافقین به پستم "تشکر" بدیید. کسی هم که داوطلب نمایندگیه بچه ها بهش "تشکر" بدن. بیشترین "تشکر" بشه نماینده اصلی و نفر دوم (در آمار تشکر) بشه معاون. مو قع اومدن مهندس هم "هیچ کس" پست نده لطفا. موافقین با تشکر اعلام و شروع کنید لطفا. پیشاپیش از همکاری همه سپاسگذارم.
Last edited by AliTavakoli7; 12-12-2013 at 14:12. دليل: برجسته کردن مطالب مهم برای سهولت در خواندن. ویرایش دستوری.
امید عزیز من از 90 راضی نیستم. من 256 خودمو میخام. یک طلایی.
دهنت سرویس علی
البته که منم همین رو میگم . ولی بعضی از دوستان توقع های بیجا دارند . با چندرغاز پول میخوان سرعت بالا داشته باشن . حتی حاضرند از سرعت ما کم بشه چون سرعت اونا خوب بشه .
دیشب نبودیم و جناب م.ج اومده بودن
تمام پستها رو خوندم اما جواب قانع کننده ایی ندیدم (نبود)
دیشب کلا 976 دانلود داشتم با طرح طلایی
و اما در مورد این که یکی از دوستان گفتن از هر طرحی یه درصدی از سرعتش کم کنن
سوالم اینجاست چرا باید کم کنن ناسلامتی بخاطر هر ماه هر گیگ ازمون پول گرفتن
ما که از حق خودمون نمیگذریم طبق قرارداد عمل کنن
Last edited by AppData; 12-12-2013 at 08:21.
وزیر ارتباطات به عضویت زیگور، کلوب، تبیان، و آپارات درآمد
به دنبال اعلام عضویت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در شبکههای اجتماعی جزئیات این خبر و آدرس صفحات رسمی متعلق به وزیر در این شبکهها منتشر شد.
محمود واعظی در تعدادی شبکه اجتماعی شامل زیگور، کلوب، تبیان، و آپارات دارای صفحه است.
آدرس صفحات وزیر ارتباطات در شبکه اجتماعی «زیگور» که شامل شبکه ویدئویی «تماشخانه»، شبکه اجتماعی «مای پردیس» و شبکه صوتی «آواکده» میشود در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده و دسترسی است.
همچنین صفحه واعظی در شبکه اجتماعی «کلوب» به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در شبکه اجتماعی «تبیان» به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در شبکه ویدیوئی- اجتماعی «آپارات» به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دسترسی و
مشاهده است.
میتونید برید سئوالاتتون رو بپرسید
ما كه برنزي داريم شبي 1.5 گيگ دان ميكنيم. ما كه نسبتا راضي هستيم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)