دوستان چه وسایلی همراه خودم به اموزشی ببرم؟
دوستان چه وسایلی همراه خودم به اموزشی ببرم؟
صفحه اول !!!!
دوستان بنده بعد از واکسیناسیون مننژیت و دیفتری کزار یادم رفت به پزشک عمومی بگم که 7 سال پیش جراحی اپاندیس داشتم.....ایرادی داره؟![]()
دوستان بنده بعد از واکسیناسیون مننژیت و دیفتری کزار یادم رفت به پزشک عمومی بگم که 7 سال پیش جراحی اپاندیس داشتم.....ایرادی داره؟![]()
بچه ها کسی درمانگاه خوب دندانپزشکی سراغ داره که بیمه ستاد کل نیروهای مسلح رو قبول کنه؟
مرکز 600 دندانپزشکی ارتش
Last edited by S126; 23-07-2012 at 18:51.
دوستان اینو جواب بدید لطفا
طبق قانون جديد هركس حين خدمت فرار كنه به اضافه هر ماه يك ماه اضافه ميخوره .زير 3 ماه 3 ماه اضافه تر. بالاي 6 ماه يك سال اضافه!
ولي طبق قانون قديم هركسي فراري بوده باشه به اندازه مقدرخدمت باقي مونده اش خدمت ميكنه. حتي اگه اعزامي سال 80 باشه!!
اضافه خدمتي سنواتي هم از ورودي تير ماه واسه كساني كه ديركرد داشته باشن حساب ميشه. همون 3 ماه!
برای عصب کشی به نظرت خوب هست برم اونجا؟ میگن تو مراکز دولتی از مواد درجه یک استفاده نمیشه.
آدرسش راستی کجاست؟
سلام دوستان من یک سوال داشتم لطفا جواب بدید
من پدرم 6 ماه پیش جراحی دیسک کمر انجام داده به طوری که یکی از پاهاش بی حسی و می لنگه
نتیجه mri به شکل زیر هتش
من برای معافیت کفالت پدر نیازمند به مراقبت زیر 60 سال اقدام کردم و همه ی کارا رو انجام دادم فقط مونده برم شورای پزشکی من با این که تک پسرم معاف میشم؟
دوستان گفتند باید ثابت کنی پدرت نیازمند مراقبت هست چگونه باید ثابت بشه ؟ ایا مدارک پزشکی جراحی و ام آر آی که قبل و بعد عمل دارم کافیه؟ یا چیز دیگه ای هست؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)