سلام پایان جان
شرمنده که دیر اومدم تا ازت سئوال کنم . این چند وقت زیاد سر حال نیستم .
اول از همه تشکر به خاطر لطفی که به من داری من نمیدونم چه جوری باید ازت تشکر کنم.
والا قصد نداشتم سئوال کنم گفتم میای و با هم حضوری گپ می زنیم اما چون دیدم گفته بودی دوست داری من ازت سئوال کنم من هم اطاعت امر کردم و خدمت رسیدم.
اینم از سئوالات من
1-یه دیالوگ از یه فیلم سینمایی که یادت مونده و خوشت اومده رو واسمون بنویس؟
2-یه سکانس از یه فیلم که خیلی دوستش داری رو هم بگو ؟
3-فرض کن بهت میگن باید یه نفر بیگناه رو بکشی تا 1 میلیون آدم بی گناه دیگه نجات پیدا کنن . این کارو میکنی ؟چیکار میکنی ؟
4-حالا یه فرض دیگه می کنیم . سوار ماشینت هستی و خیلی هم عجله داری بعد یه دفعه ای می زنی به یکی از ماشین هایی که تو یکی از کوچه ها پارک شده . هیشکی هم نیست که تو رو ببینه . با علم به اینکه عجله داری و مقصر هم هستی یادداشت عذرخواهی به همراه شماره تلفن و مشخصاتت رو رو ماشین یارو می زاری یا نه میزاری می ری؟
5-از نیچه تا حالا چیزی خوندی ؟اگه خوندی - درباره " مرگ خدا " که نیچه مطرح می کنه نظرت چیه ؟
6-نظرت رو راجع به این آدما بگو
منصور حلاج
نیکولای سارکوزی
ال گور
گوردون براون
بایزید بسطامی
فروید
یونگ
7- روزنامه می خونی ؟ اگه جوابت مثبته چه روزنامه هایی می خونی ؟ اصلا بزار سئوال رو کلی تر بپرسم اسم جرایدی که می خونی رو هم بگو؟
8-تا حالا به نظرت تو صندلی نشین هایی که پست هاشون رو خوندی کی بهتر از بقیه جواب داده ؟
9-نظرت درباره این جمله :" هیچ چیز در دنیا بهتر از "عقل" تقسیم نشده است ، چون هرکسی فکر میکند بیشتر از بقیه دارد . " به نظرت این درسته؟
10-به این افراد زیر اگه بخای کتاب هدیه بدی چه کتابی رو انتخاب می کنی واسه هدیه دادن
الف- به دوست روانشناست
ب- به دوست نویسنده ات
ج- به دوستی که به شعر علاقه فراوان داره
د-به بهترین دوستت
خب پیمونه ی سئوالای من پر شد . دوست داشتم فرصت بیشتری بود و بیشتر سئوال می پرسیدم . سعی کردم سئوال دینی نپرسم چون تو صفحات قبل با یه نگاه گذرایی که کردم دیدم اکثرا ازت سئوال دینی کردند .
راستی داداش چرا این قدر تو انجمن فیلم کم میای؟ سعی کن بیشتر به ما سر بزنی خوشحال میشیم .
مرسی از حوصله ای که به خرج می دی . امیدوارم صندلی نشینی بهت خوش گذشته باشه .