کیفیت صدا تعریف متفاوتی از دید هر شخص میتونه داشته باشه.
بر اساس تعریف هر شخص مدل های زیادی هستند که ارزش در برابر قیمت دارند.
شما پولی که میتونید هزینه کنید مشخص کنید تا بشه پیشنهاد داد.
صفحات قبلی تاپیک مطالعه کنید تا حدودی رنج قیمت ها دستت میاد.
کیفیت صدا تعریف متفاوتی از دید هر شخص میتونه داشته باشه.
بر اساس تعریف هر شخص مدل های زیادی هستند که ارزش در برابر قیمت دارند.
شما پولی که میتونید هزینه کنید مشخص کنید تا بشه پیشنهاد داد.
صفحات قبلی تاپیک مطالعه کنید تا حدودی رنج قیمت ها دستت میاد.
قابل توجه دوستانیکه دنبال سیستم خانگی استریو هستند:
فروشگاه راستین یک دست سیستم صوتی استریو شامل آمپلی A-70، سی دی پلیر PD-50 و بلندگوی مانیتور آدیو مدل Bronze BX-6 با سیمهای OFC داشت. با تستی که ازش گرفتم شدیدا شیفته کیفیت صدای این مجموعه شدم. توصیفی که میتونم از صداش داشته باشم بسیار شفاف و دارای بیس نرم و دلنشین بود. با اینکه ولوم صدا پایین بود، لرزش ووفرها رو می شد دید و هوای خروجی پورت حس می شد. آمپ حدود 1200 و جفت بلندگو 2200 بود.
قابل توجه دوستانیکه دنبال سیستم خانگی استریو هستند:
فروشگاه راستین یک دست سیستم صوتی استریو شامل آمپلی A-70، سی دی پلیر PD-50 و بلندگوی مانیتور آدیو مدل Bronze BX-6 با سیمهای OFC داشت. با تستی که ازش گرفتم شدیدا شیفته کیفیت صدای این مجموعه شدم. توصیفی که میتونم از صداش داشته باشم بسیار شفاف و دارای بیس نرم و دلنشین بود. با اینکه ولوم صدا پایین بود، لرزش ووفرها رو می شد دید و هوای خروجی پورت حس می شد. آمپ حدود 1200 و جفت بلندگو 2200 بود.
سلام دوستان
من قصد خرید ای وی ----- پیونیر LX87 رو دارم. اگر ممکنه یک جفت اسپیکر ایستاده برای این مدل رو توصیه کنید به همراه قیمت حدودی ممنون میشم
سلام--
من امپ پایونر دارم-کابل hdmiرابه ورودی ledوصل کردم وخروجی hdmi را به امپ نصب کردم پس چرا صدا از led وارد امپ وباندها نمی شود--درست نصب کردم؟؟؟
باید تی وی و امپ امکان ARCداشته باشن
هر دو در حالت روشن ARC باشن
کابل ورژن 1.4 باشه ARC باشه
فقط یک خروجی تی وی حالت ARC داره
سلام دوستان تو رو خدا یکی کمک کنه
من سریال مورد علاقمو ویخوام تو سینما خانگی سامسونگ نگاه کنم
زیر نویس هست اهنگ پس زمینه فیلم هست ولی صدای دیا لوگ بازیگر ها نیست
یعنی اونا حرف می زنن صدای حرفشون نمیادولی صدای اهنگ فیلم میاد
هر کاری کردم نفهمیدم چه طوری درستش کنم
تورو خدا یکی کمک کند
توی کامپیوتر دیده بودم مشکلی نداشت تو ی دستگاه نمی دونم چرا اینجوره
سلام--
متشکر که جواب دادید--من امپ که جدید خردیدم پایونر923 است وتلوزیون که دارمled lg 42lm58000 است-نمی دانم این حالتی که شما گفتید روی این دستگاه است یا نه؟؟/
نیازی به خرید کابل اپیکال است یا نه؟؟
من یک dvd player هم دارم بهتر نیست کابل hdmi را از دی وی دی پلیر را به led وصل کنم ویک کابل اپتیکال بخرم وصل کنم به خروجی led و ورودی ان را نصب کنم به امپ چون led ام فلش خور است --هم وقتی فلش می زنم به led صدای (فیلم وموسیقی)از led به امپ و بعد باندها منقل شود وهم از فلش led ام استفاده کنم---تا نیازی نباشد یک کابل hdmi 1.4 بخرم--این جوری خوبه؟؟
Last edited by poloton7; 28-08-2014 at 18:46.
سلام
دوستان یک سینمای خانگی معرفی کنید با قدرت بسیار بالا میخوام . دیسک بلوری رو پشتیبانی کنه . قیمت تا 1.600
میخوام 5 بلند گو و یک ساب ووفر داشته باشه .
میخوام ساب ووفر یعنی خود ساب ووفر در جلو دیده بشه . یعنی وقتی از روبه رو سینمای خانگی رو میبینی خود ساب ووفری که در باکس قرار داره رو از جلو ببینی .
متشکرم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)