فک نکنم تکمیل ظرفیت داشته باشه چون یکی از بچه ها قبول شده اما تو کارنامه زده که قبولی در ترم بهمن .
فک نکنم تکمیل ظرفیت داشته باشه چون یکی از بچه ها قبول شده اما تو کارنامه زده که قبولی در ترم بهمن .
من ارشد نرم افزار قبول شدم شهریه اش چقدره؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام.یکی از دوستام برای ورود به دانشگاه ازاد بدون کنکور ثبت نام کرده.خواستم بدونم نتایج بدون کنکور دانشگاه ازاد کی میاد؟
دوستان منظور از وثیقه در متن زیر چیه؟چک؟سفته؟نقد؟
الف- در صورتی که پذیرفته شده به هر دلیل نتواند اصل مدرک کارشناسی خود را تحویل دهد با ارائه اصل گواهی معتبر فراغت از تحصیل دوره کارشناسی با قید تاریخ فارغ التحصیلی و معدل و سپردن وثیقه برابر دستور العمل ثبت نام می نماید، وثیقه با تحویل اصل مدرک عودت خواهد شد.
از شرایط ثبت نام دانشگاه آزاده
نتایج اومده.قبول هستن ایشون.تو سایت اطلاعیه زدن ک برای ثبت نام باید چیکار کرد.یه اس ام اس هم باید اومده باشه برای من ک اومد
دوستان من ارشد معماری کامپیوتر تهران قبول شدم، شهریه هر ترم ثابت و متغیر چقدر در میاد؟
سلام
کسی می دونه شهریه ثابت و متغیر رشته روانشناسی و کامپیوتر -نرم افزار هر ترم چه قدر هست؟
سلام
کسی می دونه شهریه ثابت و متغیر رشته روانشناسی و کامپیوتر -نرم افزار کارشناسی هر ترم چه قدر هست؟
بدون آزمون ارشد اومده؟
لينك؟
- - - Updated - - -
زمان ما هم چك ميگرفتن هم سفته !
- - - Updated - - -
زمان ما هم چك ميگرفتن هم سفته !
سلام امیدواااااارم جوابمو بدین
من کلا ۲۷ واحد دارم تا درسم تموم بشه و از اونجایی که دانشگاه ما ۷ واحد معرفی به استاد میده من خواستم ۲۰ واحد بگیرم و ۷ تا هم معرفی به استاد
همه چیز خوب بود تا اینکه الان فهمیدم با کاراموزی فقط میشه ۱۶ واحد در ترم داشت...حالا من باید چیکار کنم؟؟؟
اگر کمیسیون موارد خاص تایید کنه میشه ؟ نامه از رییس اموزش چی ؟
سوال دوم : من اصلا نمیتونم ترم بهمن برم دانشگاه...مسایل خانوادگی
من قبلا کاردانی داشتم ولی کارشناسی پیوسته شرکت کردم و الان این مشکلو دارم اگه به هر دلیلی نتونستم حلش کنم میتونم مدرک معادل کارشناسی ناپیوسته بگیرم ؟
همه چارت ناپیوسته رو پاس کردم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)