بابا اینا هم زحمت کشین با این رایگان کردنشون....
این که ر...............د
با این سرعت!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بابا اینا هم زحمت کشین با این رایگان کردنشون....
این که ر...............د
با این سرعت!!!
اگه همون موقع (1 شب) بيدارين يه زنگ بزنين 23089 مشكل رو بگين پيگيري ميكنن چون من شاتل رو دزد نديدم تا حالا.
خیالت راحت، این شرکتها 1 قرون هم نمیتونی ازشون بخوری، اگه شده با مامور هم میان در خونه پول اضافه ترافیک مصرف شده رو ازت میگیرن، یه دوستی دارم بخاطر 55 هزار تومن بدهی به یه شرکت، ممنوع الخروج شده بود، بیچاره یادش رفته بود بدهی داره، رفت 55 تومن رو داد پاسشو اوکی کردن!
نه اتفاقا سرعت شبانه شاتل کاری به این نداره که یه نفر داره دانلود میکنه یا 1 میلیون. خدا رو شکر هرچی کاربر زیاد میشه پهنای باند رو هم زیاد میکنن که افت سرعت پیدا نشه. اگه مشکلی هست باید تماس بگیری پشتیبانی برات درستش کنن..
چرا نمیشه دوست عزیز؟ پس ما چطوری شبی 1200-1300 مگ دانلود داریم؟ با پشتیبانی تماس بگیر مشکلتو حل کنن.
ُسرعتتون دیشب چه طوری بود ؟ من سرعتم توپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپ
بین 50 تا 130 میچرخید. حتی یه 20 دقیقه بالای 100 ثابت شده بود. خلاصه کلی حال کردم.
بعضی کسایی که میگن سرعت شبا کمه احتمالا چند تا فایل با هم دانلود میکنند بعد فکر میکنن سرعت هر کدوم باید همون 65 باشه... چون من نمونشو دیدم میگم اما خوب معلومه سرعتتون بین اون چند تا فایل تقسیم میشه. اگر این نیست مشکل دیگه ای نیست من که تا حالا هر شب جز 2 شب اول هر شب بالای 1100 مگ دانلود میکنم. دیشب هم 1314 مگ دانلود کردم با اینکه eco 128 هستم. امیدوارم مشکل شما هم حل بشه .
من با 256 توی اهواز بین 60 تا 85 در منزل کانکت میشم
ولی شب ها ساعت 2 تا 3 کند میشه ... بچه های اهوازی این مشکل رو دارید ؟
من با 128 با این سرعتی که گفتی دانلود میکنم...![]()
کسی دقیق نمیدونه جریان این کارت طلایی چیه؟
فقط یکبار تخفیف 10 درصد میده یا برای همیشه میده؟
اگه یکبار بده که همون 10 هزار تومن هم نمیشه
ممنون
ببین شما
خودت نمیتونی کارت طلایی رو استفاده کنی
اما میتونی بدی به دوستت و اون برای بار اول 10 تومن تخفیف بگیره.
ضمنا سرعته من دیشب گند بود 19-30 تا ساعته 5 که ما بیدار بودیم.
دوست عزیز یه بار راجع به کارت طلایی تو این تاپیک بحث شده ...اگه یکم بگردی میتونی جواب سوالاتتو بگیری....
چرا من میدونم
فقط یک بار تخفیف میدن
خوب نشه! مگه چیه؟![]()
هم اکنون 88 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 88 مهمان)