تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 938 از 1759 اولاول ... 43883888892893493593693793893994094194294898810381438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,371 به 9,380 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

خوب اگه مثل من از ایسوس راضی ای یه Am6004g بگیر بین 75 تا 80. یا wl600g که باید بین 90 تا 100 باشه. من 3 ساله این رو دارم و خیلی هم راضی ام.

این هم Review هام:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هم هوس کری از Asus بزنی بیرون ، Linksys-120N رو هم دوستان دارن و ازش بسیار راضی اند که بین 70 تا 80 هستش.
    ممنون . مدلهای wl600 , 604 چه تفاوتی با هم دارن ؟
    برای من راحت نصب شدن و راحت کانکت شدن مهمه و بردشم فقط در حد خود خونه .
    دفترچ هفارسی برای نصب دارن ؟ یا توی نت پیدا میشه ؟
    کدومش برای من بهتر میدونید ؟

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من دو سه روزه با اینترنت مشکل دارم . وقتی وصل میشم بعد یه ربع کار کردن دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و باید دوباره وصل بشم. بعضی وقت هام که میخوام از v p n استفاده کنم همین طور میشه و دریافت و ارسالی صورت نمیگیره تا وقتی v p n رو قطع کنم و دوباره کانک بشم
    لطفا کمک کنید
    xp p3

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

1- خوشحالم که کارتون جور شد . ..
    2- شما همین الآن هم دارین. همین طور که سیستم ها با مودم تو شبکه هستن. در Start روی Network کلیک کنید. لیست تمام سیستم هاتون که به مودم وصله رو خواهید دید. حتی اگه با موبالتون هم به مودم وثل شید ،دراین لیست میآد. حالا با کلیک رو هر سیستم ، می تونید پرینترها و قسمت هایی از هارد اون سیستم که خودش اجازه داده در شبکه قرار بگیرن رو ببینید.

حتما تا حالا فولدرهای Public Picture یا Public Documents رو تو منوی استارت دیدین. بطور پیش فرض هر فایلی که تو ابن فولدرها باشه از دید سایر سیستم هت قابل دیدنه.
    ضمنا تو تمام پنجره های My Computer ، گزینه ی Share With وحود داره که میتونید تنظیم اون مشخص کنید که میخواید این فولدر هم در شبکه به اشتراک گذاشته بشه.
    تو نتورک لپتاپ فقط يک Media Device به نام پي سيه هست که وقتي بازش ميکنم مديا پلير باز ميشه که اطلاعاتي از پي سي هم توش نيست.

اونور تو پي سي هم البته يک کامپيوتر به اسم DELL-PC که مال لپتاپ باشه هست که بازش ميکنم ارور ميده.

ارور رو بهمراه عکس از نتورک دو کامپيوتر ضميمه هستن.

بازهم واقعا ممنون.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

13 مشکل با atuo connect

سلام
    من یه مودم دیلینک 2520 دارم. اول با کانکشن وصل می شدم و هیچ مشکلی نداشتم.بعد فهمیدم میشه کاری کرد که بدون استفاده از کانکشن به طور اتوماتیک connect شد . این کار رو کردم.حالا اتوماتیک connect می شم ولی بعضی نرم افزار ها مثل internet explorer و game ranger که برای بازی آنلاین هست log in نمی شن.
    آیا باید تنظیمات خاصی روی اونا انجام بدم؟
    لطفا راهنمایی کنید.

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

بله همین کارا میکردم
    خاموش روشنم میکردم ولی باز نمیشد
    رو لپتاپ win7 دارم
    تو قسمت network لپتاپ یه تصویر کشیده از کامپیوتر به مودم و از مودم به اینترنت
    اوایل که از کامیوتر به مودم یه علامت زرد رنگ هشدار

و از مودم به اینرنت هم یه ضربدر قرمز

ولی الان که IP را اتو کردم دیگه این علامتها نیست و به نظر میرسه همه چی درست باشه
    بعد از اینکه کابل LAN را میزدم تو قسمت network مودمما میشناختش البته اون اوایل ایراد میگرفت که IP مشابه یک کامپیوتر دیگه ولی الان دیگه این ایراد را هم نمیگیره
    خوبه ، اون موقعه مودم با IP های دستی مشکل داشته ولی الآن خود مودم به سیستم ها IP میده. واسه تست شما تو start و تو قسمت Run تایپ کن cmd . بعد تو صفحه ی داس بزن ping 192.168.1.1 باید همچین نتایجی بیآد.

اگه ok بود ، دوباره طبق راهنما یه PPPoE بساز.
    راستی تنظیمات رو برای مودم با یه سیستم انجام بده. یعد سیستمی که میخوای با USB وصلش کنی باید دراویر مودم تو اون نصب شه تا سیستم USB رو بصورت مجازی یه شبکه ببینه.

--------------------------------------

ممنون . مدلهای wl600 , 604 چه تفاوتی با هم دارن ؟
    برای من راحت نصب شدن و راحت کانکت شدن مهمه و بردشم فقط در حد خود خونه .
    دفترچ هفارسی برای نصب دارن ؟ یا توی نت پیدا میشه ؟
    کدومش برای من بهتر میدونید ؟
    همه چی شون مثل همه فقط این فرقشونه که:
    600 دوتا USB هم داره که میتونی با اون پرینتر یا دوتا فلش مموری یا هارد اکسترنال رو در شبکه قرار بدی. من این رو خیلی لازم داشتم. چون یه پرینتر داشتم که میخواستم با هر 5 سیستم خونه بهش دستور بردم که در اینصورت باید سیستمی که printer بهش وصل بود دائم روشن میبود!! اینجوری پرینتر رو وصل کردم به مودم و راحت.

سلام
    من دو سه روزه با اینترنت مشکل دارم . وقتی وصل میشم بعد یه ربع کار کردن دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و باید دوباره وصل بشم. بعضی وقت هام که میخوام از v p n استفاده کنم همین طور میشه و دریافت و ارسالی صورت نمیگیره تا وقتی v p n رو قطع کنم و دوباره کانک بشم
    لطفا کمک کنید
    xp p3
    1- مودمتون چیه؟
    2- این زمانی رخ میده که مثلا چند دقیقه سیستم رو رها میکنید و با ابنترنت کار نمیکنید یا درحال کار یهو قطع میشه؟
    3- وقتی قطع میشی وضعیت چراغ های مودم چطوریه؟

تو نتورک لپتاپ فقط يک Media Device به نام پي سيه هست که وقتي بازش ميکنم مديا پلير باز ميشه که اطلاعاتي از پي سي هم توش نيست.

اونور تو پي سي هم البته يک کامپيوتر به اسم DELL-PC که مال لپتاپ باشه هست که بازش ميکنم ارور ميده.

ارور رو بهمراه عکس از نتورک دو کامپيوتر ضميمه هستن.

بازهم واقعا ممنون.
    باید تنظیمات Advance Sharing رو چوری تنظیم کنید که سیستم ها خودشون رو تو شبکه Hidden نکنن.
    من تنظیمات خودم رو میذارم. ببینید واسه شما هم همین جوریه:

6. 2 کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

من قبلا یه مودم زلتریکس داشتم امروز رفتم یه دی لینک خریدم چون با قبلی خیلی مشکل داشتم
    وقتی دی لینکو نصب کردم و اومدم از روی اتو ران سی دی داریورشو نصب کنم تو یکی از مراحل نصب ازم یوزر وپسورد میخواست منم همون یوزر وپسورد کانکشنو زدم ولی بعداز طی مراحلی بهم گفت که با این یوزر پسورد نمیتونه وصل بشه و تنظیماتو انجام بده حتی با یوزر ادمین هم همین مشکلو دارم
    بعد زنگ زدم پشتیبانی (صبانت)تا بطور دستی از 192.168.1.1کانفیگ کنم وقتی مراحلو انجام دادم وسیو وریبوتو زدم یه مشکل پیدا شد که هرکاری کردم رفع نشده local area connection ارور میده میگه limit or no connectivity مودمو چند بار خاموش روشن کردم ریست هم کردم ولی درست نشدولی با این حال راحت به اینترنت متصل میشم با مودو زولتریکس امتحان کردم هیچ مشکلی نبود الا با همین دی لینک وصلم کانکشنم bridg هستش
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    Last edited by silhouette; 02-09-2010 at 21:24.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

من قبلا یه مودم زلتریکس داشتم امروز رفتم یه دی لینک خریدم چون با قبلی خیلی مشکل داشتم
    وقتی دی لینکو نصب کردم و اومدم از روی اتو ران سی دی داریورشو نصب کنم تو یکی از مراحل نصب ازم یوزر وپسورد میخواست منم همون یوزر وپسورد کانکشنو زدم ولی بعداز طی مراحلی بهم گفت که با این یوزر پسورد نمیتونه وصل بشه و تنظیماتو انجام بده حتی با یوزر ادمین هم همین مشکلو دارم
    بعد زنگ زدم پشتیبانی (صبانت)تا بطور دستی از 192.168.1.1کانفیگ کنم وقتی مراحلو انجام دادم وسیو وریبوتو زدم یه مشکل پیدا شد که هرکاری کردم رفع نشده local area connection ارور میده میگه limit or no connectivity مودمو چند بار خاموش روشن کردم ریست هم کردم ولی درست نشدولی با این حال راحت به اینترنت متصل میشم با مودو زولتریکس امتحان کردم هیچ مشکلی نبود الا با همین دی لینک وصلم کانکشنم bridg هستش
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    شرمنده دوست عزیز ، من آخر نفهمیدم الآن مشکل چیه؟ میخواید PPPoE تنظیم کنید یا مشکل دیگه ای دارید؟
    مدل D-Link و وبندوزتون رو هم بگید.

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

1- مودمتون چیه؟
    2- این زمانی رخ میده که مثلا چند دقیقه سیستم رو رها میکنید و با ابنترنت کار نمیکنید یا درحال کار یهو قطع میشه؟
    3- وقتی قطع میشی وضعیت چراغ های مودم چطوریه؟
    1.datasheen
    2.قطع نمیشه یعنی ارتباط discon نمیشه ولی هیچی را باز نمیکنه به اصطلاح دریافت و ارسال ندارم
    3.چراغ ها مشکلی ندارند
    اینم را بگم من سه چهر ماه با این سرویس و مودم کار کردم مشکلی نداشته الان 2 روزه اینجوریه. البته فکر کنم مشکل از v-p-n است چون تا کانک میشه دیگه هیچ وبی رو باز نمیکنه تا اینکه اینترنت را قطع کنم و دوباره وصل شم

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

1.datasheen
    2.قطع نمیشه یعنی ارتباط discon نمیشه ولی هیچی را باز نمیکنه به اصطلاح دریافت و ارسال ندارم
    3.چراغ ها مشکلی ندارند
    اینم را بگم من سه چهر ماه با این سرویس و مودم کار کردم مشکلی نداشته الان 2 روزه اینجوریه. البته فکر کنم مشکل از v-p-n است چون تا کانک میشه دیگه هیچ وبی رو باز نمیکنه تا اینکه اینترنت را قطع کنم و دوباره وصل شم
    فکر کنم امواج روز قدسه. ایشالله تا شنبه درست میشه.

خیلی از دوستان این یکی دو روزه مشکل داشتن و زنگ زدن ISP ها. جالبه که همشون میگن تا یکی - دو روز دیگه مشکلمون حل میشه. نمی دونیم چه مشکلیه که همه ی ISP ها دچارش شدن!!!!!!!!

11. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فکر نکنم ربطی به این ماجرا داشته باشه
    البته من مشکلم با v p n است.
    شما هم این مشکل رو دارید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •