تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 938 از 1137 اولاول ... 4388388889289349359369379389399409419429489881038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,371 به 9,380 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان . من 28 سالمه . مهندسی مکانیک خوندم . 5 ساله که ( از دانشگاه آزاد ) فارغ التحصیل شدم و الان کارمند هستم . اما میخوام تو رشته تجربی کنکور سراسری ( پزشکی - دندانپزشکی ) شرکت کنم !!!
    سال 82 کنکور دادم و مسلما الان شرایط و منابع درسی کنکور با سال 82 فرق کرده و کتابهای کمک آموزشی خیلی بهتر و جدیدتری اومدن .
    میخواستم از دوستان خواهش کنم که منو راهنمایی کنن که واسه کتب درسی مختلف ، در حال حاضر چه کتب کمک آموزشی ای بهتر هستش که بخونم ؟
    با توجه به اینکه مهندسی مکانیک خوندم پایه ریاضی و فیزیک و زبانم خوبه تقریبا . عربی و شیمی متوسط . ادبیات و زبان فارسی هم که مشکلی نداشتم باهاشون ! میمونه زیست و ژنتیک و زمین شناسی که اصلا نگاشون هم نکردم تا حالا !
    فقط دوستان با توجه به اینکه میخوام کنکور تجربی شرکت کنم راهنمایی کنن لطفا .
    با تشکر
    سلام دوست عزيز....واقعا تصميم جالبيه....

الان كتاباي كمك آموزشي 10000000 برابر شده اينجا ممكنه با انتخاباي زيادي روبرو باشيد...
    من خودم رشتم رياضي بود و تازه امسال كنكور دادم....
    ادبيات رو بعيد ميدونم باهاش مشكلي نداشته باشين چون در مقايسه با سال 82 واقعا خــــــــــــــــــــــــ ـــــيلي تفاوت كرده شما بايد مبحثي بخونيد اين درس رو....
    ادبيات شامل لغت.املا.قرابت.آرايه. از قرابت معمولا 8 تا سوال مياد از لغت و املا هر كدام 2 تا از آرايه معمولا 2تا

كتابايي كه من پيشنهاد ميكنم: لغت و املا : كتاب لغت و املاي هامون سبطي نشر دريافت+كتاب الگو
    قرابت:هامون سبطي
    آرايه:راستش رو بخوايد از نظر من يكي از سخترين بخش ها اين مورده كه كتابه مناسبي براي آموزشش من نديدم ولي كتاب همايشه ادبيات هامون سبطي بد توضيح نداده....

براي عربي من نميتونم خيلي كمك كنم چون عربيه خودم تعريفه چنداني نداره
    براي زبان حتما يه كتابه تست بگيريد كه آشنا باشين با سبك سوالا كتاب مبتكران خوبه تستاي كنكور رو آورده+كلي تسته تاليقيه اضافه كه لازم نيست بزنيد

من فكر نميكنم فيزيكي كه شما تو مكانيك ميخونيد اشتراك چنداني با فيزيكه دبيرستان داشته باشه..ولي براي تست كتاب الگو خوبه
    شيمي هم فقط مبتكران رو توصيه ميكنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

lilo man nemtunam bet peygham bedam khunamun gharbe tehrane shahrak ekbatan

داره خودمونی میشه mili47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ?????

پيش فرض

سلام دوست عزيز....واقعا تصميم جالبيه....

الان كتاباي كمك آموزشي 10000000 برابر شده اينجا ممكنه با انتخاباي زيادي روبرو باشيد...
    من خودم رشتم رياضي بود و تازه امسال كنكور دادم....
    ادبيات رو بعيد ميدونم باهاش مشكلي نداشته باشين چون در مقايسه با سال 82 واقعا خــــــــــــــــــــــــ ـــــيلي تفاوت كرده شما بايد مبحثي بخونيد اين درس رو....
    ادبيات شامل لغت.املا.قرابت.آرايه. از قرابت معمولا 8 تا سوال مياد از لغت و املا هر كدام 2 تا از آرايه معمولا 2تا

كتابايي كه من پيشنهاد ميكنم: لغت و املا : كتاب لغت و املاي هامون سبطي نشر دريافت+كتاب الگو
    قرابت:هامون سبطي
    آرايه:راستش رو بخوايد از نظر من يكي از سخترين بخش ها اين مورده كه كتابه مناسبي براي آموزشش من نديدم ولي كتاب همايشه ادبيات هامون سبطي بد توضيح نداده....

براي عربي من نميتونم خيلي كمك كنم چون عربيه خودم تعريفه چنداني نداره
    براي زبان حتما يه كتابه تست بگيريد كه آشنا باشين با سبك سوالا كتاب مبتكران خوبه تستاي كنكور رو آورده+كلي تسته تاليقيه اضافه كه لازم نيست بزنيد

من فكر نميكنم فيزيكي كه شما تو مكانيك ميخونيد اشتراك چنداني با فيزيكه دبيرستان داشته باشه..ولي براي تست كتاب الگو خوبه
    شيمي هم فقط مبتكران رو توصيه ميكنم

دوست عزیز واقعا دمت گرم از جواب کاملت . لطف کردی دادا . به عنوان یه برادر بزرگتر و یه هم رشته ای بهت یه نصیحت میکنم :
    اگر امسال سراسری قبول نشدی ؛ تا وقت داری برو کنکور تجربی بده !!!
    مهندسی هیچی توش نیست . نه پولی ، نه کاری ، نه آینده ای
    مهندسی فنی فقط حمالیه . خصوصا برق و مکانیک که رشته های خشن و خشکی هستن .
    سقف حقوقی هم که بعدا تو کار بهت میدن حول و حوش 1 تومن هستش که تو این دوره زمونه هیچی نیستش .
    به نظر من اشتباه میکنی میری رشته فنی مهندسی . بعدا پشیمون میشی . بعد که رفتی تو کار ، تو ظل آفتاب و کارهای کارگاهی با شرایط کاری کثیف و تفاوت حقوق یه مهندس با یه پزشک ، دندون پزشک و یا حتی یه رادیولوژیست رو دیدی میفهمی که عمرت رو واسه رشته ریاضی هدر دادی . من هم مثل تو اولش خیلی علاقمند بودم به رشته فنی مهندسی ولی بعدا که وارد دانشگاه و بعد بازار کار شدم نه تنها علاقم رو از دست دادم بلکه فهمیدم مسیر رو اشتباه اومدم . جالب اینجاست که اکثر ورودی های این رشته ها همچین احساسی رو پیدا میکنن نهایتا . حالا یکی زودتر یکی دیرتر . تو این مملکت که تمام مهندسی ما کپی پیست از طرحهای خارجیه و هیچ نوآوری و ایده و خلاقیتی نیستش کار مهندسی هیچ ارزشی نداره . کارت میشه نظارت فقط ! مهندس طراح نیستی . مهندس ناظری که این نوع مهندسی به مرور باعث سرخوردگی و عدم رضایت شغلیت خواهد شد . تو تمام سازمان ها و شرکت های دولتی و 80% شرکتهای خصوصی همین وضع رو خواهی دید بعدا . بازم توصیه میکنم تو تصمیمت تجدید نظر کنی و با چند تا مهندس و پزشک مشورت کنی که آیا از وضع کاریشون راضی هستن یا نه . که مسلما مهندسین جوابهای جالبی خواهند داد !
    یه دندونپزشک تو یه روز 3 - 4 برابر حقوق یه مهندس رو درمیاره . نه رئیس داره نه آقا بالاسری .
    تو الان سنت کمه و رو دور کنکور هستی . تا داغ هستی کنکور تجربی رو بده و آیندت رو تامین کن . بعدا به حرف من خواهی رسید برادر . متاسفانه اون موقع کسی نبودش ما رو راهنمایی کنه !
    بازم ممنون از راهنمائیت
    یاحق
    Last edited by mili47; 18-09-2012 at 00:30.

4. این کاربر از mili47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به نظر من دين و زندگي گاج فوق العاده گرون هست!يه جورايي ميشه گفت كه انچنان تغيير بنيان كتاباي درسي نداشتن!من كه اينطور فكر ميكنم!خوندن كتاب قديمي و زدن تست هاي از روي كتاباي قديمي و البته كتاباي درسي جديد رو هم بايد خوند فقط پيش دانشگاهي تغييرش كمي زياد بوده البته هنوز كالبد شكافيش نكردم تا با كتاب قديمي مقايسه كنم اميدوارم تغييرات زيادي نداشته باشه!
    Last edited by نادر1368; 18-09-2012 at 21:09.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز واقعا دمت گرم از جواب کاملت . لطف کردی دادا . به عنوان یه برادر بزرگتر و یه هم رشته ای بهت یه نصیحت میکنم :
    اگر امسال سراسری قبول نشدی ؛ تا وقت داری برو کنکور تجربی بده !!!
    مهندسی هیچی توش نیست . نه پولی ، نه کاری ، نه آینده ای
    مهندسی فنی فقط حمالیه . خصوصا برق و مکانیک که رشته های خشن و خشکی هستن .
    سقف حقوقی هم که بعدا تو کار بهت میدن حول و حوش 1 تومن هستش که تو این دوره زمونه هیچی نیستش .
    به نظر من اشتباه میکنی میری رشته فنی مهندسی . بعدا پشیمون میشی . بعد که رفتی تو کار ، تو ظل آفتاب و کارهای کارگاهی با شرایط کاری کثیف و تفاوت حقوق یه مهندس با یه پزشک ، دندون پزشک و یا حتی یه رادیولوژیست رو دیدی میفهمی که عمرت رو واسه رشته ریاضی هدر دادی . من هم مثل تو اولش خیلی علاقمند بودم به رشته فنی مهندسی ولی بعدا که وارد دانشگاه و بعد بازار کار شدم نه تنها علاقم رو از دست دادم بلکه فهمیدم مسیر رو اشتباه اومدم . جالب اینجاست که اکثر ورودی های این رشته ها همچین احساسی رو پیدا میکنن نهایتا . حالا یکی زودتر یکی دیرتر . تو این مملکت که تمام مهندسی ما کپی پیست از طرحهای خارجیه و هیچ نوآوری و ایده و خلاقیتی نیستش کار مهندسی هیچ ارزشی نداره . کارت میشه نظارت فقط ! مهندس طراح نیستی . مهندس ناظری که این نوع مهندسی به مرور باعث سرخوردگی و عدم رضایت شغلیت خواهد شد . تو تمام سازمان ها و شرکت های دولتی و 80% شرکتهای خصوصی همین وضع رو خواهی دید بعدا . بازم توصیه میکنم تو تصمیمت تجدید نظر کنی و با چند تا مهندس و پزشک مشورت کنی که آیا از وضع کاریشون راضی هستن یا نه . که مسلما مهندسین جوابهای جالبی خواهند داد !
    یه دندونپزشک تو یه روز 3 - 4 برابر حقوق یه مهندس رو درمیاره . نه رئیس داره نه آقا بالاسری .
    تو الان سنت کمه و رو دور کنکور هستی . تا داغ هستی کنکور تجربی رو بده و آیندت رو تامین کن . بعدا به حرف من خواهی رسید برادر . متاسفانه اون موقع کسی نبودش ما رو راهنمایی کنه !
    بازم ممنون از راهنمائیت
    یاحق
    سلام آقا
    مرسي از نصيحتات....

من واقعا بدم مياد از تجربي يني از راهنمايي هميشه از فصله آخرش بدم ميومد تو اول دبيرستان هم همينطور...
    ولي تويه مدت زماني كه ميشه دكتر شد يه مهندس ميتونه دكترا بگيره..نميدونم والا

راستي يه نكته اي

حتما پيشه يه مشاوري چيزي بريد
    اونا بهتر ميتونن راهناييتون كنن.

اگه تهران هستين من ميتونم شماره ي پوردستمالچي رو بهتون بدم (نميدونم ميشناسينش يا نه ولي كارش درسته..الان هركي ليسانس ميگيره شروع ميكنه به مشاوره دادن.....)
    Last edited by lil0; 18-09-2012 at 15:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

بالاخره ما نفهمیدیم دین و زندگی گاج خوبه یا خیلی سبز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه <<DaRk kNiGhT>>'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بالاخره ما نفهمیدیم دین و زندگی گاج خوبه یا خیلی سبز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    هیچکدوم.
    به نظر من نشر الگو از همشون بهتره.

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

هیچکدوم.
    به نظر من نشر الگو از همشون بهتره.
    میشه دلایلتون رو بگید ؟!
    چون من باید یه کتاب بگیرم مونم کدومو بگیرم :-؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دین و زندگی گاج بهتره.
    از کتاب های قدیمی هم استفاده نکنین که خیلی تغیرات داشته هم پیش هم سوم و هم دوم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض دین و زنـــــــــــــدگی کنکـــــــــور...

برای دین و زندگی فقط یه ایات روایات الگو بگیرید گاج نگیرید...دیگه نیازی به کتاب تست نیست چون بعد عید که دور دنیا میگیرید همه تستای سراسری می زنید و براتون تکراری نمی شن.
    من خودم هم جامع الگو و هم ایاتش رو داشتم الکی جامعش کتابو کپی کرده وقتتون رو تلف میکنه البته شاید بگید همگامان اینجوری نیست ولی نیازی نیست.شما کتاب درسی رو چند بار بخونید بعد از روی ایات الگو پیامها و قرابت و اینکه چه سالی از چه مفهومی تو کنکور استفاده شده رو از روش بخونید بعد خود این کتاب تست تالیفی سنجش و ازاد و سراسری رو داره بعد عید هم دور دنیا در4ساعت رو که گرفتید هرچی تست سراسری داخل و خارج رو حداقل 2 بار میزنید!!

از ته ته دلم آرزومند پیروزییتون تو کنکورم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •