تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 938 از 1135 اولاول ... 4388388889289349359369379389399409419429489881038 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,371 به 9,380 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب camaro ltمقدار مجاز حرکت شفت گیربکس چقدره مال این گیربکس 0.75 میلیمتر هست
    با مقداری جستجو، سایتی پیدا کردم که مراحل کامل سرویس و اورهال TH350 را توضیح داده.
    در بخش مقدار خلاصی شافت ورودی، محدود بین 0.15 تا 0.30 را ذکر کرده، که باید با گذاشتن یک آچار در روزنه شافت و تکان دادن به سمت بالا و پایین، مقدار خلاصی اندازه گیری بشه.

برای کم کردن خلاصی بیش از حد نیز استفاده از روش شیم گیری در بلبرینگهای زیر و بالای شافت ورودی گیربکس و یا خود بدنه پمپ توصیه شده که به نظر میرسه شیمهای توصیه شده مخصوص این کار ساخته شده باشه ( ولی من تابحال در فروشگاهای یدکی شورلت ندیدم )

به نظرم جناب استاد محمد با تجربه بسیار خوبی که در بازسازی گیربکس دارن، روش ساده تری برای حل این مشکل داشته باشند.

نکته ای که الان به ذهنم رسید، اینکه تمام محلهای نصب پیچهای پمپ روغن گیربکس که در پوسته قرار داره را چک کنید تا احیانا دچار خوردگی و ترک نشده باشه، چون از مشکلات نسبتا رایج TH350 همین هست که اگر بیش از حد پیچها سفت بشه به مرور زمان رزوه ها خورده شده و احتمال ترک خوردن پوسته گیربکس در این بخشها زیاده.
    گاهی با استفاده از برقو زدن و پیچ سایز بزرگتر مشکل حل میشه که البته تا حدی این کار امکانپذیر هست.

در چندین سایت مختلف اورهال گیربکسهای اتوماتیک آمریکایی، مقدار گشتاور مورد نیاز پیچهای پمپ روغن گیربکس بین 15 تا 20 پوند بر اینچ مربع توصیه شده که احتمالا این تفاوتها بخاطر همین احتمال فرسودگی در محل نصب پیچها در پوسته است.

2. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

برای جرم گیری کارتل :
    چرا کارتل را وقتی که موتور روی خودرو بود باز نکردید ؟

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ممنونم جناب camaro ltحسابی به زحمت افتادید
    امروز توربین اوراق شد خوشبختانه یاتاقان و سایر اجزای آن سالم بودن، در هر صورت یاتاقان نو تهیه میکنم روی استاتور هم آرم GMو شماره حک شده بود برخلاف عکسهایی که در نت دیده بودم طراحی فوق العاده ای داره

فیبر مربوطه

وقتی توربین رو ی گیربکس سوار بود با دست میچرخاندم انگار قطعه ای شکسته و داخل توربین افتاده این صدا در واقع صدای پرها هستش که بدون استثنا حدود 2 میلیمتر جای حرکت دارن که در تصویر زیر مشاهده میکنید

روی شفت قسمت جلویی حدود 0.3 لاغر شده و داخل شفت هم قسمت انتهایی خط افتاده این طور به نظر میاد باید تعویض بشه

در این نوع توربین کلاچ ندیدم اما داخل استاتور هزار خار مادگی فقط به یک سمت میچرخه که باید مقدار بهش فشار آورد تا بچرخه خواستم استاتور را اوراق کنم اما خار بخصوصی داره باید روش کار کنم
    این هم یاتاقان استاتور

Last edited by kcnc; 31-07-2016 at 14:49.

5. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا دم شما گرم

اون قطعه یاتاقان سوزنی هست جالبه در این مدت زیاد سائیده نشده البته اگر کامل سائیده بشه هم روغن گیربکس حرارتش بالا میره هم هنگام حرکت لرزش در گیربکس بوجود میاد کلا توربین ها شماره بندی دارن برای 6 سیلندر و 8 سیلندر فرق دارن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا یه سوال وقتی هزار خار استاتور را میچرخونی ایا سمت عقربه ساعت میچرخه یا مخالف عقربه ساعت میچرخه ؟

البته باید به یک جهت اون هم موافق عقربه ساعت راحت و ازاد بچرخه نباید گیری داشته باشه ,و اگر هم در جه مخالف عقربه ساعت بچرخه خیلی به سختی میچرخه توربین ماشین شما نوع کلاچ یکطرفه نامیده میشه در واقع این مجموعه استاتور را .. استاتور رولر کلاچ میگن

قسمت گلویی یا توپی سر توربین هم میتونید با همون ابزار درجه ایندیکاتور مقدار خوردگی یا گشاد شدن را اندازه بگیرید

اگر تونستید بعد از جمع کردن توربین با ابزار خاص نشتی هم بررسی کنید معمولا مقداری فشار هوا 80 psi وارد توربین میکنن و توربین را در اب قرار میدن نشتی را بررسی میکنن

7. 3 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام خدمت اقایون امریکایی باز و امریکایی سوار

همینطور که داشتم تو خیابون قدم میزدم این رو دیدم :

مالکش حاضره مفت بفروشه ( تو باغ نیست
    هر کی میخواد بیاد پی وی
    BLAZER CHALET

Last edited by parviz shirban; 31-07-2016 at 23:55.

9. 2 کاربر از parviz shirban بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

استاتور اوراق شد کلاچ با چهار تا خار در داخل استاتور فیکس شده مقداری بغل خارها که آلومینیمی هست لبه زده و روی درب کلاچ هم رد پین های کلاچ که 8 عدد هستش افتاده نمی دونم این میتونه ایراد باشه یا نه
    پشت پین های کلاچ قطعه ای به شکل wv هست که حکم فنر را داره که پین هارا به سمت عقب و جلو هدایت میکنه بعضی هاشون سفت و طولشون زیاد بود و بعضیهاشون کوتاه و نسبت به اون یکی ها ضعیف
    در ضمن کلاچ فقط سمت موافق عقربه ساعت حرکت میکنه.

Last edited by kcnc; 01-08-2016 at 13:06.

11. 5 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه armindevile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در عکسی که گذاشتید اون کلاچ استاتر که دارای 8 تا پین هست پشت اونها 8 تا فنر هست اون فنر ها حکم اصلی را در توربین بازی میکنن یعنی اون فنرها کارشون اینکه وقتی شما شیفتر را در حالت d یا غیره قرار میدی چون که میل شفت ورودی گیربکس به اینر ریس یا همون هزار خاری توربین متصله بخاطر درگیرشدن یه لغزش ایجاد میشه و اون فنر ها جلوگیری از لغزش میکنن و اگر اون فنر ها ضعیف یا شکسته باشن ماشین قدرت و شتاب در حرکت نداره ماشین جون نداره البته یکی از علائم این هست و دیگری صفحات گیربکس ضعیف شده باشن =

......

شما فرمودید =
    استاتور اوراق شد کلاچ با چهار تا خار در داخل استاتور فیکس شده مقداری بغل خارها که آلومینیمی هست لبه زده و روی درب کلاچ هم رد پین های کلاچ که 8 عدد هستش افتاده نمی دونم این میتونه ایراد باشه یا نه

علت ایجاد این خط افتادن ولبه کردن به احتمال زیاد لغزش در استاتر توربین ایجاد شده و حرکت استاتور در جهت مخالف عقربه ساعت بیش تر از حد بوده و باعث این ایرادات شده و یکی دیگه از علائم سائیده شدن یاتاقان سوزنی و که قطعات روی هم میوفته از تنظیم خارج شده
    اگه در این قسمت توربین بی رینگ ریس خط افتاده باشه توربین صدا میده بررسی کن صدا دادن توربین بیشتر در حالتی که=
    ترمز گرفتیدو شیفتر در حالت D ایجاد میشه
    همچنین شل شدن پیچهای اتصال توربین به فلایول
    یا ترک خوردن فلایول
    ترک خوردن پای لوت تورک کانورتر
    اسیب دیدن قطعات توربین رولر کلاچ - یاتاقان سوزنی -فنر ها =

قسمت پای لوت توربین هم بررسی کن ترک نخورده باشه =

میل شفت ورودی گیربکس ماشینت هم 27 خار داره هزار خاری توربین هم نگاه کن لبه نکرده باشه کلا با این تفاسیر احتمال زیاد باید عوض بشه

13. 4 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه usa302's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام استاد ارمین
    من امروز ماشینو بردم یه مکانیک که دوستمه کلا تموم مشکلات گیربکسو واسش دونه دونه گفتم
    ایشونم از اول چک کرد
    1 دیلیل بالا اومدن روغن گیربکسم گفته بودم که از هواکش و فولی جای گیج روغنم بالا میاد و دمای خیلی بالایی داره
    جواب:همان طور که خودت گفتی دلیلش کثیف بودن فیلتر روغن گیربکسم بود که روغن ازش به خوبی رد نمیشد و باعث داغ کردن روغن و نهایتن خارج شدن روغن از فولی
    2 گفته بودم که فولیم خرابه و از مقدار دقیق روغن داخل گیربکسم بی خبرم
    جواب:امروز با باز کردن کارتل متوجه شدم روغنش کمه و باید دو لیتری اضافه بشه ولی متاسفانه گیج رو هنوز درست نکردم
    واما3 صدا بله همون صدا من عوضی شنیده بودم و جای اینکه صدا از توربین باشه صدا از تسمه دیتام بود عوض کردم درست شد و صدا کلا از بین رفت
    و اما نهایتن مشکل اخر که یادم رفت امروز بهش بگم اینه که قبلا که گیربکسم این مشکلاتو داشت من در جاده ی کفی 170 تا 180 راحت با ماشینم میرفتم
    ولی با رسیدن به سربالایی و گردنه البته طبیعیه که سرعت و قدرت ماشین کم میشه ولی من واسه جبران این کم اوردن که حداقل سرعتم 120 یا 110 تا باشه پدالو تخته میکردم
    که در این حالت جای اینکه ماشینم از جا کنده شه و شتاب بگیره فقط موتور گاز میخورد یعنی یه کمی بهتر میشد و گیربکس معکوس میداد ولی بازم نتیجه دلخواه نبود یعنی با تخته کردن فقط موتور به شدت گاز میخورد ولی شتاب عالی نمیگرفت
    حالا به نظرتون گیربکس ایراد داره یا کاربرات خودم احساس میکردم سوخت براش نره ولی از یه طرفم شکم به صفحه ها و گیبرکس میرفت
    ممنون از لطف تمام اساتید بزرگوار

15. 3 کاربر از usa302 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.
    امروز کاربرات نوا رو از سر کنجکاوی و تمیز کاری برای بار اول باز کردم و بعد از تمیز کردن و نصب کردن دیگه ماشین روشن نشد.

اگه ممکنه چندتا عکس از کاربراتور هنگامی که رو ماشین نصب هست بذارید.و اگه میشه قطعات کاربراتور نوا هم معرفی کنید.

17. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

جنابcamaro lt در پست قبلی نکته ای نظرم را به خودش جلب کرد که در تصویر مشاهده می کنید اکثر پیچهای پمپ بازه و تنها یک پیچ بسته است با این شرایط داره مقدار خلاصی را اندازه گیری میکنه

نکته دوم مقدار گشتاور پیچهای پمپ قسمت بیرونی و داخلی یکی هست یا با هم فرق دارند با تشکر فراوان.

Last edited by kcnc; 02-08-2016 at 06:21.

19. 4 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •