من تماس گرفتم گفت فعلا محدودیت هست تا مشکل پهنای باند درست شه
گفت نمی تونم قول بدم برای کی درست میشه
شما خودت اینکارو کردی?
من تماس گرفتم گفت فعلا محدودیت هست تا مشکل پهنای باند درست شه
گفت نمی تونم قول بدم برای کی درست میشه
شما خودت اینکارو کردی?
من امروز زنگ زدم خطمو گذاشتن رو 6 مگ فردا امتحان میکنم میگم. مشکل پهنای باند نیست اینا همش بهونست داداش گلم. یا عمدی هست یا غیر عمد اگه عمدی نباشه احتمال میدم از آزاد بودن خط باشه. شما تماس بگیر بگو خطتو ببندن مشکل که نداره هیچ خطت ثبات پیدا میکنه پینگ کاهش پیدا میکنه به هر حال خوبه ضرر نداره.
شما سرویست چیه شبا سرعتت چقدره؟؟
من شهابم قبلا روی 10 مگ بود خطم
الان تا ساعت 6 بعدظهر خطم روی 10 مگه بعد اون میاد روی 6 مگ
زنگ زدم میگه ساعت 6 به بعد شلوغ میشه برای همین خطتتون کشش 10 مگ نداره
الان بستش روی 6 مگ هر کاریم کردم نبستش روی 10 گفت قطع میشه
سرعت دانلودم در ساعات رایگان از سرور داخل و خارجی روی 250 ست
حالا شما امشب تست کن ببین اوکی میشه?
رنج ای پی ات چیه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نه باو دقیقا مشکل همین پهنای باند هست!
دلیلش هم این هست که برای اینکه سود بیشتری بکنن بدون توجه به پهنای باند فروش میکنن.
در نتیجه با افزایش تدریجی تعداد کاربران و از طرف دیگه ثابت بودن پهنای باند در نهایت به مشکل برخورد میکنن.
و خودشون هم از قبل کاملا این رو میدونن ولی چه کنن که هزینه زندگی بالاست و باید یه جوری پول در بیارن!![]()
آسیاتک از امروز صبح ساعت 9:45 کلا قطع شده الان با آنا وصل شدم. کلا مثل اینکه دارن شبکه رو از ریشه بهینه سازی میکنن تا برای هفت جدمون کافی باشه... رنج آیپی ها دقیق یادم نمیاد . وصل شد خبر میدم
آقا متاسفانه جواب نداد محدود شدیم رفت من یکی دو هفته بعد تخلیه میکنم.
تخلیه کنیم کجا بریم ؟!! همه ISP ها جز مخابرات این شرایط محدود سازی از سرورهای خارجی رو دارن دیگه !( مثلا سایت تاینی موویز برای اونا سرور خارجی محسوب میشه ) شاتل رو مطمئن نیستم ، مخابرات هم که 50-50 هست اونم نمیصرفه یعنی به همین علت تخلیه زدیم !
من که فعلا یه بسته 5 گیگ ایرانسل خریدم و با 4G ـــش شبانه تا 20 مگابیت هم سرعت میگیرم ! فعلا با این یکی دوهفته سر میکنم تا ببینیم قضیه محدود سازی سرورهای داخلی آسیاتک حل میشه یا نه ؟ اگر نشد گزینه های آنا و شاتل فقط باقی میمونن !
*** البته سایت تاینی موویز برای مخابرات محدود نبود فقط ، ولی بقیه سایت های خارجی دانلود فیلم محدود بودن ( مثل سایت Warez )
Last edited by saeed774; 13-10-2015 at 13:25.
5.161.40.208
بچه ها من تماس گرفتم گفتن تمام کاربرارو محدود کردیم
گفتن به خاطر مشکل کمبود پهنای بانده ولی درست میشه در آیینده
گفت چندتا کارشناس از تهران اومدن دارن روش کار میکنن امیدواریم به زودی مشکل برطرف بشه
من خودم بعید میدونم مثل سابق بشه ولی شاید بهتر بشه![]()
مکس نت خیلی حیف شد چندین سال بود مشترکش بودم جز یه بار که یه ماه سرویسم هر روز مشکل داشت بدی ندیدم (بین بد و بدتر البته وگرنه ایران isp خوب نداریم) شب و روزشیه سرعت فیکس بود
از وقتی که کلا با اسیاتک تلفیق شدن دانلود شبانه تو تعطیلات سیر میکنه .سرعت هر لحظه زیر ۲۵۰ هست با اینکه مصرفم ثابت بوده این چند سال ولی الان بشدت و تابلو دارن ازم حجم میدزدن من هر ۱۵ روز ۵ گیگ حجم میخریدم ولی الان به زور به یه هفته میرسه. نه مصرفم اضافه شده نه چیزی برام مسلم هست این دزدی شکی ندارم
الان یه امید دارم اونم آنا هست البته اونم نمیدونم محدود میکنه نمیکنه سرعتش در چه حدی هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)