SX210 نزدیک ترین دوربین به انتظار شماست
سامسونگ من نمیپسندم ، دوستانی که دارند نظر بدند
SX210 نزدیک ترین دوربین به انتظار شماست
سامسونگ من نمیپسندم ، دوستانی که دارند نظر بدند
سلام
تصميم گرفته بودم تا sx220 بگيرم ولي مغازه دار ها ميگفتن كيفيت عكسش خيلي خوب نيست و قيمتش هم نميارزه(470)
به نظرتون تا زير 500 دوربيني كه هم كيفيت فيلمبرداريش بالا باشه و هم كيفيت عكسش خوب باشه و كار كردن باهاش هم ساده باشه چي هست؟؟
و آيا ارزش داره sx220 بگريم در حاليكه حدود 70 تومن از مدل قبليش گرون تره؟؟(sx210)
ممنونم
بین S95 CANON و SX 230 HS CANON و HX5V سونی و TZ10 پاناسونیک کدوم بهتره؟
من می خوام به چندتا پست اخر جواب بدم بی ادبی نشه به دوستان
یک اینکه تو کامپکت ها اینکه شما بگی کدوم بهتره باید مشخص کنی از چه لحاظ چون تو کامپکت ها از نظر کیفیت خیلی تفاوت عمده با هم ندارند و اینکه امکانات و قیمت می تونه رو انتخاب تاثیر عمده بذاره
به نظر من دوستان یه سر به دوربین فوجی f550 هم بزنن که علاوه بر سنسور اکسمور و ساپورت raw هم داره و قیمتش بین 320 تا 360 هست و زوم خوبی هم داره حدود 14x اگه اشتباه نکرده باشم و این مبنی بر بد بودن دوربینهای دیگه نیست فقط خواستم بگم معیارتون رو مشخص کنید ولی سونی هم دوربین جدید داده تو این رده هم hx9v , wx9 هم هست که یکم گرونترند و با نظر دوستمون هم راجع به کنون sx230 موافقم دوربین خوبیه ولی شما f550 فوجی رو هم ببینید ضرر نداره
سلام
مغازه دار ها ... فرمودند
اما اره نميارزه
SX210 یا بهترش FZ40 و HS10 (کمی کار بااین سخته)
S95 اما این دوربین ها هیچ ربطی به هم ندارند ها (S95 با بقیه)
بین اونا هم SX220
فوجی دوربین های خوبی داره اما من از دوستانی که داشتند شنیدم خروجی خوبی نداره و باید با Photoshop درستش کنید اما کنن یا پانا این مشکل رو ندارند
سلام
مغازه ها نگفتن عکس چه دوربینی خوبه
بهترین دوربین کامپکت موجود بازار SX220 یا 230 هستش بنظر من
ببین فلمبرداری فول و سرعت عکاسی بیشتر و کمی نویز کمتر ارزش داره واست بگیر
کیفیت عکس S95 ولی عکس و فیلم و زوم SX230
فوجی دوربینهای خوبی داره با قیمت مناسب
بنظر من بزگترین ایراد این دوربین کیفیت فیلمشه که نسبت به هم رده های خودش ضعیفه
و سرعت فوکوس بسیار پایینی داره در فیلمبرداری![]()
سلام
در حال حاضر fz45 چطوره؟منظورم اینه که دوربین بهتری نیومده؟
وقیمت ؟
عالی ، هم اره هم نه
باید 450 تا 550 باشه (چه دقیق)
SX30 , HS20 هم هستند
من تصمیم خودم را گرفتم و میخام Sony Cybershot w530 بگیرم . فقط دوستان اگه راهنمایی یا نکته ایی در مورد این دوربین دارند ممنون میشم که بگویند .
سلام
از کجا بفهمم یک دوربین دیجیتال اصل هست یا نه ؟
پاناسونیک هستش اما کیفیت تصویر در حد اون 12 پیکسل که نوشته نیست . خصوصا زوم که میکنم تار میشه .
میشه راهنمایی کنید ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)