شما اگه درک کنی منظور چی بود الان در حال گریه کردن بودی![]()
![]()
شما اگه درک کنی منظور چی بود الان در حال گریه کردن بودی![]()
![]()
ونگر و ریبری در رئال
خورخه بالدانو اعلام کرده که در صورت روی کار آمدن پرس، مربی آرسنال و ستاره باشگاه بایرن مونیخ به برنابئو خواهند آمد.
![]()
سایت گل: خورخه بالدانو، در پاریس با مدیربرنامه های آرسن ونگر و فرانک ریبری دیدار کرد . او آماده است تا برنامه های انتخاباتی فلورنتینو پرس را اعلام کند.بالدانوی آرژانتینی در صورت روی کار آمدن فلورنتینو پرس یکی از افراد کلیدی در تشکیلات او خواهد بود و وظیفه کنونی اش ، اطمینان از حضور ستاره های پرآوازه در ترکیب رئال است. این در حالی است که ونگر روز گذشته اعلام کرده بود که مربی گری در مادرید، بسیار هیجان انگیز است . این صحبتها پس از دیدار مدیربرنامه های او با سران باشگاه مادریدی که سه شنبه گذشته در پاریس رخ داده بود، صورت گرفت. یکی از منابع نزدیک ونگر در این رابطه گفت:« این بار رخ دادن این اتفاق به مراتب واقع بینانه تر از دفعات گذشته است.» اخبار منتشره حاکی از این است که پرس، بالدانو و زین الدین زیدان که بخش ریاست باشگاه مادریدی را تشکیل می دهند، دخالتی در امور مربی گری و یا مدیر ورزشی تیم نخواهند داشت و ونگر می تواند این دو بخش را به طور کامل در اختیار بگیرد.
مفسران روزنامه As معتقدند که ونگر ممکن است در نهایت به پیشنهادی که در سالهای 2003 و 2006 آن را رد کرده بود پاسخ مثبت داده و به برنابئو بیاید و این در حالی است که بالدانو از احتمال پیوستن ریبری از بایرن به رئال خبر داده است.
به گزارش RmadridFC:به گزارش روزنامه های انگلیسی سیتی به دنبال آن است تا ستاره جوان مادرید را از چنگ رئال در بیاورد
فصلی که سران سیتی دوست دارند در حال آمدن است یعنی فصل نقل و انتقالات تابستانی و منچستری ها 40 میلیون یورو را برای خرید هیگوایین کنار گزاشته اند.
به گزارش Daily Star :"سران منچستر سیتی برای خرید ستاره ی 22 ساله ی رئال آماده اند تا پیشنهادی 40 میلیون یورویی به سران مادریدی دهند ولی از آن طرف نه رئالی ها خواستار جدایی هیگوایین هستند و نه هیگوایین خواستار جدایی از رئال ولی سران رئال نمی توانند از پیشنهاد به این بزرگی نیز به راحتی عبور کنند."
هیگوایین از سال 2007 به این ور با پیراهن رئال در 73 باری که به میدان رفته موفق به ثمر رساندن 30 گل شده است.
ديگه داره حالم از سيتي به هم ميخوره
اون از روبينيو اينم از بقيه ستاره ها
هيگوئن ميتونه يه آينده خوب رو در رئال داشته باشه
فکر نمیکنم Higuain پولکی باشه !
من در مورد روبینیو هم همین فکرو می کردم ! ولی رفت !فکر نمیکنم Higuain پولکی باشه !
هیگویین بچه ی باحالیه ! و توی رئال ادم شد ( مثل روبینیو ) ....ولی دوس دارم بمونه و در عوض اون هونتلار که خرید خوبی هم نبود بره !!
خوشم تیود اصلا اصلا !!ونگر و ریبری در رئال
اگه می خوایم توی لیگ نتیجه بگیریم که کی بهتر از همین خوانده راموس ! توی جام باشگاها هم که این ونگر خوب نیس !!
با اومدن این ارسن ونگر یعنی بازیکنای جوون بیشتری قراره بیان تا اون اسمی ها !!
دوست من هیگواین مگه اولش خوب بود؟ اونقدر موقعیت خراب میکرد که!ولی دوس دارم بمونه و در عوض اون هونتلار که خرید خوبی هم نبود بره !!
هیگواین 73 تا بازی کرده! هانتلار چنتا بازی کرده؟!!!
هونتلار آینده ی خیلی خوبی داره
باید نگهش داریم
مگه روبینیو اوولش چی بود ؟؟؟ یادت رفته چه جوری بازی می کرد ؟؟؟ تا یه سال خوب بازی کرد دید که اون کالدرون قراردادش رو تمدید نمی کنه گزاشت رفت !دوست من هیگواین مگه اولش خوب بود؟ اونقدر موقعیت خراب میکرد که!
هیگواین 73 تا بازی کرده! هانتلار چنتا بازی کرده؟!!!
خوب هانتلار اگه صلاحیتش رو داشت می تونست بازی کنه الان چند ماهه اومده ولی .... تو چند تا بازی خوب بازی کرده ولی بازیکن خیلی بر نوسانیه !
هانتلار الان 25 6 سالشه ! ولی هیگویین 21 22 .... کودومشون بیشتر می تونن بیشرفت کنن ؟؟؟هونتلار آینده ی خیلی خوبی داره
باید نگهش داریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)