من یه 20 30 نوع مختلف جمع کردم در طول چند سال
.gif)
اگرچه بیشترشون دیگه به کارم نیومده و پاک کردم ولی اره نسخه الانم یکیه با شما
ببین این steam و steam_orig در واقع یکی هستن ولی اولی کرک شده هست اونی که orig داره اورجینال هست در واقع و کرک نشده
شما نمیتونی هم استیم غیر کرکی داشته باشی و هم با کانتر کرکی بیای بالا
یه سایت بود نوشته بود چطور استیم رو کرک کنی اخرین کرکش رو هم گذاشته بود متاسفانه دون شده انگار وگرنه الان یادم اومد که اونجا نوشته بود چطور همزمان کانتر و استیم رو استفاده کنی
!!!!!!
این نسخه های کانتر غیر اورجینال و NON STEAM هست فکر میکردم اینو خودتون بدونید یعنی با استیم کار نمیکنه
فایل ها رو امروز واستون میذارم بعلاوه یه تغییر کوچیک هم میگم تو فایل اجرایی کانتر بدید احتمالا با اون تغییر دیگه درســـت بشه اگر نشد فایل ها رو جایگزین کنید (که بعیده مشکل دار باشه نسخه هم تو دنیا از بهترین هاست و میلیون تا دانلود هم داشته و مشکل خاص نداشته تا حالا) و تست بگیرید اگر نشد برید مرحله اخر که استیم رو کلا پاک کنید چون میگید مشکل هم داره...
----------------------------------------------------------------------
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرچه قبلش برید روی shortcut کانتر روی دسکتاپ کلیک راست کنید و برید properties تو تب shortcut قسمت TARGET بعد از ادرس یه سری نوشته هست اون -steam رو پاک کنید و سیو کنید و تست کنید گر نشد برید یه -nomaster بهش اضافه کنید (علامت - سمت چپ هست) فاصله هم رعایت بشه درست مثل بقیه متن اینطوری دیگه اصلا نباید کاری به استیم داشته باشه
نتیجه رو بگید