تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
921. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عاليه خيلي بدردم خورد

490 53.20%
  • خوبه ولي سطحش پايينه

174 18.89%
  • زياد جالب نيست

52 5.65%
  • درپيت ترين تاپيك P30world همينه

205 22.26%
صفحه 937 از 983 اولاول ... 437837887927933934935936937938939940941947 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,361 به 9,370 از 9822

نام تاپيک: تاپيك مخصوص كانتر (همه چيز درباره كانتر)

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اطلاعات فایل rev مال serverbrowser هست شاید یکم سنگین گفتم متوجه نشدید چی شد ولی منظور منم همونه

البته ادرس نمیخواد تا وقتی که فایل های لازم و خود rev یکجا باشن که همون پوشه اصلی کانتر هست

شما کلاینت استیم رو جدا داری؟ کرکه؟ از خود نسخه مشکلی نیست احتمالا چون نسخه کانتر کرکی هست با استیم شما ایراد میگیره. در هر صورت لینک جایی که میگید مشکل برطرف شده رو بدید میخونم میگم چی کنید

پچ رو بزنی رو چی اخه دکتر؟
    نسخه کامل:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یک ذره تلاش کن تا خودت یاد بگیری!!
    منم بدون فیلتر یافتم تو همون گوگل مستقیم متنت رو سرچ کردم همون صفحه اول !!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اطلاعات فایل rev مال serverbrowser هست شاید یکم سنگین گفتم متوجه نشدید چی شد ولی منظور منم همونه

البته ادرس نمیخواد تا وقتی که فایل های لازم و خود rev یکجا باشن که همون پوشه اصلی کانتر هست

شما کلاینت استیم رو جدا داری؟ کرکه؟ از خود نسخه مشکلی نیست احتمالا چون نسخه کانتر کرکی هست با استیم شما ایراد میگیره. در هر صورت لینک جایی که میگید مشکل برطرف شده رو بدید میخونم میگم چی کنید
    والا از چند نفر پرسیدم گفتن نیازی به خود استیم نیست
    ولی کلا سیستم من با استیم مشکل داره :|
    از طرفی استیم با ای پی ایران مشکل داره و از طرفی اگه پرو*ک*سی رو باز کنیم ارور میده که به اینترنت کانکت بشید !
    من یه جا تو یوتیوب پیدا کردم که steam.dll رو اموزش داده بود که لینکشم اینه:
    ولی اونی که steam_orig.dll بود رو چون نفهمیدم ازش رد شدم :-s
    عزیز شما از SxE و UcP با هم استفاده می کنی؟
    ورژن کانترتم که با من یکیه درسته؟
    میشه 2 فایل steam_orig.dll و rev.ini رو برای ما قرار بدی خواهشا؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

من یه 20 30 نوع مختلف جمع کردم در طول چند سال اگرچه بیشترشون دیگه به کارم نیومده و پاک کردم ولی اره نسخه الانم یکیه با شما

ببین این steam و steam_orig در واقع یکی هستن ولی اولی کرک شده هست اونی که orig داره اورجینال هست در واقع و کرک نشده

شما نمیتونی هم استیم غیر کرکی داشته باشی و هم با کانتر کرکی بیای بالا

یه سایت بود نوشته بود چطور استیم رو کرک کنی اخرین کرکش رو هم گذاشته بود متاسفانه دون شده انگار وگرنه الان یادم اومد که اونجا نوشته بود چطور همزمان کانتر و استیم رو استفاده کنی

والا از چند نفر پرسیدم گفتن نیازی به خود استیم نیست
    !!!!!!
    این نسخه های کانتر غیر اورجینال و NON STEAM هست فکر میکردم اینو خودتون بدونید یعنی با استیم کار نمیکنه

فایل ها رو امروز واستون میذارم بعلاوه یه تغییر کوچیک هم میگم تو فایل اجرایی کانتر بدید احتمالا با اون تغییر دیگه درســـت بشه اگر نشد فایل ها رو جایگزین کنید (که بعیده مشکل دار باشه نسخه هم تو دنیا از بهترین هاست و میلیون تا دانلود هم داشته و مشکل خاص نداشته تا حالا) و تست بگیرید اگر نشد برید مرحله اخر که استیم رو کلا پاک کنید چون میگید مشکل هم داره...

----------------------------------------------------------------------

لینک:

اگرچه قبلش برید روی shortcut کانتر روی دسکتاپ کلیک راست کنید و برید properties تو تب shortcut قسمت TARGET بعد از ادرس یه سری نوشته هست اون -steam رو پاک کنید و سیو کنید و تست کنید گر نشد برید یه -nomaster بهش اضافه کنید (علامت - سمت چپ هست) فاصله هم رعایت بشه درست مثل بقیه متن اینطوری دیگه اصلا نباید کاری به استیم داشته باشه

نتیجه رو بگید
    Last edited by M e i s a m; 20-05-2013 at 15:50.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من یه 20 30 نوع مختلف جمع کردم در طول چند سال اگرچه بیشترشون دیگه به کارم نیومده و پاک کردم ولی اره نسخه الانم یکیه با شما

ببین این steam و steam_orig در واقع یکی هستن ولی اولی کرک شده هست اونی که orig داره اورجینال هست در واقع و کرک نشده

شما نمیتونی هم استیم غیر کرکی داشته باشی و هم با کانتر کرکی بیای بالا

یه سایت بود نوشته بود چطور استیم رو کرک کنی اخرین کرکش رو هم گذاشته بود متاسفانه دون شده انگار وگرنه الان یادم اومد که اونجا نوشته بود چطور همزمان کانتر و استیم رو استفاده کنی

!!!!!!
    این نسخه های کانتر غیر اورجینال و NON STEAM هست فکر میکردم اینو خودتون بدونید یعنی با استیم کار نمیکنه

فایل ها رو امروز واستون میذارم بعلاوه یه تغییر کوچیک هم میگم تو فایل اجرایی کانتر بدید احتمالا با اون تغییر دیگه درســـت بشه اگر نشد فایل ها رو جایگزین کنید (که بعیده مشکل دار باشه نسخه هم تو دنیا از بهترین هاست و میلیون تا دانلود هم داشته و مشکل خاص نداشته تا حالا) و تست بگیرید اگر نشد برید مرحله اخر که استیم رو کلا پاک کنید چون میگید مشکل هم داره...

----------------------------------------------------------------------

لینک:

اگرچه قبلش برید روی shortcut کانتر روی دسکتاپ کلیک راست کنید و برید properties تو تب shortcut قسمت TARGET بعد از ادرس یه سری نوشته هست اون -steam رو پاک کنید و سیو کنید و تست کنید گر نشد برید یه -nomaster بهش اضافه کنید (علامت - سمت چپ هست) فاصله هم رعایت بشه درست مثل بقیه متن اینطوری دیگه اصلا نباید کاری به استیم داشته باشه

نتیجه رو بگید
    والا کارایی که شما فرمودید رو من تو چندتا سایت خارجی دیدم و اجرا کردم و درست نشد !
    خودم به این نتیجه رسیدم این فایل ها رو از یه نفر که UcP & SxE با هم نصب داره بگیرم
    در نتیجه قبل از شما از یکی از دوستانم گرفتم فایل ها رو و قرار دادم
    و کاملا هم اجرا شد خدا رو شکر
    ایشونم اموزشش رو تو سایت خودشون قرار دادن اگه کسی مشکل داشت مراجعه کنه

راستی عزیز ای پی UcP هرچی داری خواهشا بزار
    tnX :X

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

ucp تا حالا نداشتم و تو ایران الان 1 سرور به نظرم بیشتر نباشه فردا اگه دون نشده بود میذارم ادرسشو

این ارور هم جالب بود در نوع خودش

کلا بین رایگان ها sxe معروف تر از ucp ـه و تو ایران همه سرور ها با اس ایکس ایه بهتره اون رو هم نصب کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ucp تا حالا نداشتم و تو ایران الان 1 سرور به نظرم بیشتر نباشه فردا اگه دون نشده بود میذارم ادرسشو

این ارور هم جالب بود در نوع خودش

کلا بین رایگان ها sxe معروف تر از ucp ـه و تو ایران همه سرور ها با اس ایکس ایه بهتره اون رو هم نصب کنی
    نه عزیز
    داخل ایرانم همه دارن میرن به سمت UcP
    من خودم تقریبا 10 تا ای پی داشتم که یه سریش DowN شد
    و هر روزم داره تعداد ای پی های UcP بیشتر میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام در حین بازی چه جوری اسمیل میزنن ؟
    منظورم همین شکلکاست ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

والا ucp هرچی کد هست رو بلاک میکنه یعنی alias wait ... بدتر از همه DUCK رو نمیذاره روی موس بذاری که افتضاحه این حرکتش

در مورد این 2 تا من سرچ زیاد زدم الان تو دنیا بیشترین کاربر رو sxe داره که لابد دلیلی داره و بی علت نیست

تو لیست آیپی ها هم گشتم چیزی پیدا نکردم به عنوان سرور ucp حالا اگر این 10 تایی که میگید واقعا باشه و مهمتر از اون بازیکن داشته باشه که خیلی خوبه

=-------------------------------------

شکلک ها پلاگین هست که اکثر سرور ها دارنش

کافیه فقط کد شکلک رو تایپ کنید که دقیقا مثل یاهو هست و تعدادشون هم شاید 20 تایی بشه مثل دو نقطه دی :p :| و...

9. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اره ولی بقیه رو یه دکمه خاصی سیو کردن سریع شکلک میزنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

والا ucp هرچی کد هست رو بلاک میکنه یعنی alias wait ... بدتر از همه DUCK رو نمیذاره روی موس بذاری که افتضاحه این حرکتش

در مورد این 2 تا من سرچ زیاد زدم الان تو دنیا بیشترین کاربر رو sxe داره که لابد دلیلی داره و بی علت نیست

تو لیست آیپی ها هم گشتم چیزی پیدا نکردم به عنوان سرور ucp حالا اگر این 10 تایی که میگید واقعا باشه و مهمتر از اون بازیکن داشته باشه که خیلی خوبه
    اتفاقا بلاک کردن Command ها بسیار کار خوبی بود و از ورود چیتر ها جلوگیری میشه مثل لن
    بدترین حرکتشونم همون داک بود که من رو دیوونه می کنه
    این که پلیر هاش کمتر بخاطر اینه که تازه اومده و خیلی ها هنوز باهاش مشکل دارن
    وگرنه اکثر مسابقات رسمی داخل UcP برگزار میشه
    عزیز یعنی چی پلیر داشته باشن؟
    سرور های UcP معمولا همیشه داحلش میکس و کمتر خالی هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •