مشترک هر چی از مرکز مخابراتیش دور بشه افت سرعت بیشتری خواهد داشت و این افت سرعت تو سرعت های بالاتر محسوستره. بهمین خاطر شرکت های خدمات دهنده سرویس ADSL جهت جبران این افت سرعت می بایست سرعت خط رو بالاتر ببندن.
مشترک هر چی از مرکز مخابراتیش دور بشه افت سرعت بیشتری خواهد داشت و این افت سرعت تو سرعت های بالاتر محسوستره. بهمین خاطر شرکت های خدمات دهنده سرویس ADSL جهت جبران این افت سرعت می بایست سرعت خط رو بالاتر ببندن.
تجربست دوست عزیزشما اونی که میدیدی از توی نرم افزار های دانلود هستش که همیشه بالا و پایین نشون میده باید با نرم افزاری که پهنای باند رو اندازه گیری میکنه بررسیش کنید خودتون میرسید به حرفم کسانی که سرویس 16 مگ دارند تا 14.5 مگ میتونن دانلود کنن باقیش رو نمیتونن شاتل برای جبران باید روی 18 مگ ببنده تا سرعت 16 مگ رو بده به کاربر ... موفق باشی
![]()
دوستان من 3 روزه از اینترنت شاتل استاده می کنم تو این 3 روز زده 20 گیگ مصرف شده؟؟؟؟ و این مقدار اصلا طبیعی نیست
به نظرم حجم دزدی داره شاتل
از یک طرفی هم تو مودم CRC خیلی زیاد هست
به نظرتون مشکل از کجاست؟
مشخصات مودم رو بزار و بگو چه سرویسی داری...
شما تو تاپیک مخابرات برو از اونی که ۱۶ مگ سرویس داره اسپید تست بخواه
بگو مشخصات خطتشو بذاره بعد اون وقت ببین اصلا بی ربط هست
من مخابرات استفاده کردم دقیقا مثل شاتل بود هیچ فرقی نداشت ، همین الان روی یک خط دیگه مخابرات دارم منتها شارژش نمیکنمدر ضمن چه کاریه که بخوایم ثابت کنیم چیزی رو ، خوده شما داری میگی 16 مگ دارم ولی 14.6 بهم میده ، مگه اینترنت مخابرات از مریخ اومده که فرق داشته باشه هیچ فرقی ندارند یادمه روی مخابرات ریتمو 4.5 بسته بودن و همیشه سرعتم 4 مگ بود یعنی اون 500 تا اصلا نمی اومد روش چرا چون همه سرویس ها هدر روی دارند یک نمونه دیگه بزنم شما وقتی سرویس 8 مگ بخرید فقط تا 7.2 سرویس میده یک نمونه دیگه وقتی روی سرویس 8 مگ پروفایل گیم فعال میکنید ریت خط میشه 9200 ولی سرعت روی 8 مگ هست ، توی پارس انلاین ریتم 2048 بود همیشه 1800 تا سرویس میداد حتی توی پلی استیشن هم همین قدر میزد ، همین شاتل و همین سرویس نمونه سرعت رو گذاشتم که چطوریه چرا 500 تا نیومد روی سرویسم بخاطر مسافت ، این طول مسیر باعث میشه شما نتونید کل پهنای باندتون رو داشته باشید ربطی هم به شرکت اینو ان نداره
مودم TP-Link W8151N
سرویسم از این جدیدا هست تو جشنواره گرفتم 8 مگ 3 ماهه ماهی 175 گیگ
منظورم از مشخصات مودم snr و اینهاست بلدی که؟ میخوایم ببنیم نویزت چطوریه...
درود عزیز
قبل از هر چیز بگم که من خودم از مخابرات نت گرفتم و خیلی خوبه ، 27 تومن ، 35گیگ ماهیانه و ساعت 2 تا 9 صبح هم 99% تخفیف داره ( تقریبا میشه گفت رایگان )
برای ساخت اکانت شاتل لند هم فقط کافیه اطلاعات موقع ثبت نام رو داشته باشید ( شماره مشتری و ... و ثبت نامش رایگان هست )
متوجه منظورت نشده بودم شرمنده
البته وقتی مودم را میبرم سر خط تو کنتور وضعیت بهتر میشه
و برای این کار برداشتم یک سیم مستقیم خودم کشیدم ولی باز مشکل داره به نظرتون چکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)