512نامحدود6 ماهه سرعتش چند ميشه ؟ خواهشا يكي از دوستان جواب بدن
512نامحدود6 ماهه سرعتش چند ميشه ؟ خواهشا يكي از دوستان جواب بدن
دوستان، من خواهش میکنم،التماس میکنم،به پاتون میفتم،دستم به دامنتانکمکم کنید
جون زنو بچه هاتون کمی در مورد کیفیت اینترنت به خصوص وضعیت پینگ و قطعی بقیه شرکتا هم صحبت کنین اگه اطلاع دارین به من بگین .
داداش tik2tak وضعیت پینگ و قطعی های شاتل چطوریه الان؟
دوست عزیز endoftimeشما گفتی وضعیت پینگ شاتل خوبه،دقیقا چطوریه؟ تایم اوت چقدر داره؟میشه باش آنلاین بازی کرد؟
با تشکر خیلی خیلی زیاددددددد![]()
دوستان 512 نامحدود 6 ماهه 152 هزار تومن مي ارزه بگيرم در حال حاضر بنظر دوستان كدوم اكانتش بهتره؟
نامحدودو همون 47 هست
الان محدود فقط 3 ماهه و 6 ماهه و 1 ساله سرعتشون فرق داره
الان من با این 128
8 کیلو چکار کنم
کلی ویدو اموزش باید دان کنم
نه اطلاع رسانی نه خبری نه هایتی هویتی
چقدر بی شعورن اینا
صبح زنگ زدم 2020 میگفت انشااله درست میشه مشکل داریم!!
بچه ها زنگ بزنین بهشون فشار بیارین زودتر درستش کنن هیچکاری نمیشه کرد!! پینگ کلا ترکیده
یک مگ 6 ماهه سرعت دانلودش چنده؟برای سومین بار
دوستان جواب بدید
بابا این دیگه چه مشکلیه الان 1 ماه شده اگه مشکل جنسی بود الان حل شده بود دارن مردم رو مسخره میکنن
توی این چند روزه درست شده بود حداقل 128 خوب بود پینگ هم خوب بود دیروز یهو ترکیده بازم
اینا زور بالا سرشون نباشه کاری نمیکنن! شکایت زده بودم سازمان مقررات زودی اومدن اینجا رضایت نامه گرفتن که سرویس درست شده! باز شده همون آش و کاسه![]()
داداش من رضایت از چی واقعا اینترنت زغالی دیگه رضایت نامه میخواد چیکار پس تو کشوری که اینترنت پایین 14 مگ نداره باید چیکار کنن بجای رضایت نامه حتما جون مردم رو میگیرن
ما نه هلو هستیم نه ابله هر روز ی سیخی میکنن تو این اینترنت
و اینکه ی دستگاه خراب شده نمیتون درستش کنن یعنی درست نمیشه قیمتش بالای 1 میلیارد هم هست ظاهرا پس کلا باید بیخیال اینترنت بشیم لااقل این زبونی که خدا بهشون داد رو استغفاده نمیکنن ی اطلاع رسانی کنن چه برسه اون عقل که خدا بهشون نداده حالا چطور میخوان خودشون درست کنن نمیدونم خدا رحم کنه
Last edited by bahman_0121; 04-09-2013 at 22:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)