نه ! تهران .
نه ! تهران .
بعد از کلی دانلود در ماه،بالاخره سرعتم از ۸۰۰ یکدفعه ای روی ۲۵۲ ثابت شد.زنگ زدم میگم محدود کردین،میگن نه
الان سه روز مونده سرویسم تموم بشه.بلافاصله بعد از تمدید سرعتم دوباره مثل قبل زیاد شد دوستان حالا به نظرتون اگه منو محدود نکرده بودن پس چیکا کرده بودن ها
Sent from my iPhone using Tapatalk
لطفا از بخش درخواست سطح خدمات برای بررسی این مهم استفاده فرمایید ((قبل از درخواست بر روی تست سرعت کلیک نمایید تا سرعت فعلی شما ثبت گردد )) , احتمالا مرکز شما با کمبود پهنای باند مواجه شده است , در بخش توضیحات سرعت دانلود قبلیتون در تاریخی مشخص را نیز اعلام فرمایید.
در صورتی که مجددا این مشکل پیش آمد از مطالب پست بالا استفاده فرمایید , در اولین فرصت از قسمت تست سرعت استفاده نمایید تا سرعت فعلی شما ثبت و با زمان افت سرعت شما مقایسه گردد .
Last edited by rezasniper2012; 10-12-2014 at 21:45.
مدارک هم فرستادم ها
اوپراتور های وب تاکید داشت که به هیچ وجه سرعت رو محدود نکردن حتی از امور فنی هم پرسید گفتن سرعتمو محدود نکردن
منظورتون از مطالب پست بالا کدوم پسته
برا چی پست این آدم رو حذف نمیکنید؟؟؟
که پست من رو حذف میکنید؟؟؟؟
یعنی چی خوشمزه گی؟؟؟؟
مگه من چیزی گفتم که این آقا اومده اینجوری من رو خطاب میکنه؟؟؟
دوست عزیز پست شما حذف نشده سر جاشه !!! همینجوری به پست ها نگاه میکنین که باعث میشه این حرف ها رو بزنین ...
اینی که نوشتین حرفی نیست ؟ : ((یعنی خدا لعنتتون کنه این های وبی های دروغگوآره ملت نمیدونن فشفشه نیم گیگی چیه؟؟؟؟؟))دوست عزیز توی پستی که آدرسش رو دادم خدمتتون ذکر شده اهدای فشفشه ها به صورت منطقه ای هست ! تعداد مشترکین هم که کم نیست برای همین کمی باید صبر داشته باشین و در رابطه با تماس شما :
شما با بخش فروش و یا پشتیبانی فنی تماس گرفتین در صروتی که ارسال کدها توسط کارمندان بخش نرم افزار شرکت میباشد و شما قابلیت تماس با این بخش را ندارید بنابراین عجیب نیست که کارشناسان فروش و یا فنی از زمان ارسال این فشفشه ها اطلاع نداشته باشن ! و این دلیل نمیشه که شما کارشناسان را دروغ گو خطاب کنین ...
لطفا همانند سایر دوستان قوانین تاپیک را رعایت فرمایید تا پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید و نه اینکه با ذکر این کلمات ذهن سایر کاربران را نیز آشفته و موجب انحراف تاپیک شوید .
پست قبلی من که جوابت رو با ادبیات خودت داده بودم رو حذف کردن
مرد حسابی تو اصلا پست من رو خوندی؟؟؟
من میدونم منطقه ای شروع شده
میدونم خیلی کاربر ها گرفتن
ولی اون کارشناس کاملا منکر شد
و گفت اصلا هیچ جایی فشفشه ها داده نشده
اوکی؟؟؟؟
بحث من سر همین بود
بهش گفتم ولی خیلی ها گرفتند ها
گفت اونها فشفشه دیگه ای گرفتن فکر میکنن که این فشفشه تایید مدارک رو گرفتن
این حرفش برام خنده دار بود
که فکر میکنن کاربرا هیچی حالیشون نیست و نمیفهمن و تشخیص نمیدن که از چه چیزی دارن استفاده میکنن
اون وقت یکی مثل تو بیاد به من اراجیف تحویل بده
و جالبه که مدیریت هیچ اعتراضی به تو نکرده
و پستت رو ویرایش نکرده
با ادبیات درست با من حرف بزن اوکی؟؟؟
خوشمزگی و فلان و .... اینها رو ببر برا رفقای خودت
نه در یک تاپیک عمومی و اون هم با کسی که هیچ سنخیتی باهات نداره
فرستاده شده از Nexus 5ِ من با Tapatalk
برخورد اپراتور با شما خوب نبوده در هر صورت بهتر بود به شما میگفت اطلاع ندارم تا ایکنه اطلاعات غلط به شما بده ولی همه اپراتور های های وب اینجوری نیستن بهر حال نمیشه انتظار داشت همه صدر درصد باشند.
12 مگ هاي وب
Last edited by isbn; 11-12-2014 at 03:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)