این افت فریم به اون موقعی میگن که مثلا از در و دیوار رد میشه یا اسفالتا غیب میشن؟
این افت فریم به اون موقعی میگن که مثلا از در و دیوار رد میشه یا اسفالتا غیب میشن؟
نه اونا که مشکل یا باگ حساب میشن
افت فریم یعنی بازی به صورت روون اجرا نمیشه وگیر های اعصاب خورد کن داره ودر کل خیلی سنگین بازی اجرا میشه که با نصب این پچ ها باعث میشه بازی روون تر بشه و افت فریم کمتری داشته باشید
موفق باشید![]()
درسته من هم باید دیگه 6990 بگیرم فایده نداره.دیگه فکر نکنم با اون کمتر از 100 فریم بده
.بازی خوبیه حیف که درست پورت نشده و درست روش کار نشد و فقط به خاطر کسب سود بیشتر این عنوان رو خراب کردن.کلا من یک نظری دارم یک موتر گرافیکی زمانی قدرت منده که به صورت همزمان برای کنسول و پی سی بتونه خروجی تولید کنه در واقع انقد قوی طراحی شده باشه که نیاز به پورت کردن نباشه
.موفق باشید و از بازی زیبا لذت ببرید
![]()
درسته سیما جان قبول دارم این حرف هات رو این پورت کردن ها کار رو خراب میکنه
ولی به نظر من اگه خواستی گرافیک بگیری حتما برو روی NVIDIA فکر کن چون یه چیزه دیگس واقعا
مثلا GTX580
دوستان مشخصات سیستم من اینه:
Intel Core™ i3-380M 2.53GHz
4GB DDR3 Memory
NVIDIA® GeForce® GT 540M
تا حالا با هیچ بازی ای مشکل نداشتم؛ اما با این بازی رو هر نوع تنظیمات گرافیکی ای مشکل افت فریم دارم. جالب این جاست که تو بالاترین تنظیمات گرافیکی افت فریم به اندازه پایین ترین حالتش هست. راه حلی وجود نداره که این مشکل رو حداقل به طور نسبی حل کرد؟
بابا سال یه 6.7 ماه دیگه میخواد gta.v بیاد شما هنوز سر اینید.
سیستم شما که مناسبه شما اگه میخوای که افت فریم کمتر داشته باشی من توصیه میکنم که این بازی رو روی XP3 بازی کن
و اینکه میتونی پچ هم نصب کنی که افت فریمت رو کاهش بده ولی تاثیر آنچنانی نداره
لینک پچ 1.0.7.0
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
بابا دلت خوشه بچه ها هنوز توی نصب و اجزای این نسخه موندن
فعلا ملت مشکلشون رو با این حل کنن GTA V پیش کش![]()
خودت که فک کنم بدونی نسخه پایین بازی (sanandreas) هم مدت زیادی تاپیکش بالا بود. چون بازی خوبی بود الان هم بازیش میکنن. اینم همینطوره دیگه. این بدتر قشنگترم هست شاید زیاد تر از اون بمونه![]()
نه بالا بودن این تاپیک ها به خاطر قشنگ بودنش نیست به خاطر مشکلاتش هست که هنوز که هنوزه دوستان باهاش مشکل دارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)