ادکلن مورد نظر شما از لحاظ ماندگاری و پخش بو در رده متوسط قرار میگیره.
ادکلن مورد نظر شما از لحاظ ماندگاری و پخش بو در رده متوسط قرار میگیره.
سلام بچهها جایی را در تهران میشناسید که ادکلن کنت کول سیگنچر داشته باشد؟ ممنون
![]()
من چند ماه پیش تست کردم بوش خیلی خوب بود فکر کنم تو سری پیور بهترینش همین باشه. ولی قیمت رو خیلی بالا گفت 450 تومن!! اون موقع که کرید 400 تومن بود! البته فکر کنم تو اروپا هم گرونه بدلیل کمیاب بودن.
یچیزی میخوام واسه خوشبو شدن کل بدن .. مثلا وقتی از حموم میخوای بیای از سرتا پا بزنی .. مثله لوسیون باشه یا یچیزی تو همین مایه ها اما خیلی بوش عالی باشه و موندگاری بالا داشته باشه .. عطرو ادکلن رو که نمیشه به کل پوست مالید !
بعضی از عطرها هستند برای نمونه وان میلیون که دارای ست هستند در این ست شما میتونید ژل مخصوص و حتی افترشیو اون رو بهمراه خوده عطر داشته باشید استفاده از ژل که به بدنتون میزنید کمک میکنه که وقتی بعدش عطر زدید هم موندگاری به مراتب بالاتر بره!
شما ببینید چه عطرهایی دارای این ست ها هستند و از بینشون انتخاب کنید![]()
برای نمونه:
ســـلام
اون ست Play که معرفی کردین ادلکنش که فوق العادست![]()
سلام دوستان
لطفا یک عطر واسه فصل پاییز معرفی کنید..حدود 100تومن
باتشکر
Golden secret از برند انتونیو باندراس و همچنین secretاز همین برند(( رنگ طلایی خیلی مشابهت به بوی وان میلیون داره ))
دوستان محترمبا توجّه به اتمام ترجمه و ویرایش سه فصل کامل مقاله ی "روشی برای آفرینش در عطرسازی" که قبلاً فصل اوّل آن ترجمه و ارائه شده بود سه فصل کامل آن را برای عزیزان در لینک ذیل قرار داده ام. امیدوارم مثل من از خواندن آن لذّت ببرید:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)