اوست نسخه رایگان بدون اسکن با گارد فعال شناخت
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و درخواست ریستارت و بوت اسکن نیز داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوست نسخه رایگان بدون اسکن با گارد فعال شناخت
. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و درخواست ریستارت و بوت اسکن نیز داشت
کومودو دیتابیس میشناسه
Signature based detection
البته کومودو با آنالیز استاتیک هم قادر به تشخیص هست....
Behavior based detection
![]()
درود :
ببخشید اسپم میدم اما روی سخنم با بعضیهاست :
دوستانی که بازدید میکنن لااقل برای رفع خستگی دوستانی که تست میکنندکمه تشکر رو بزنن....
بخدا کار سختیه و هر کس اینکارو میکنه با عشق و برای کمک به یادگیری خودش و دیگران تست میکنه...
بعد دوستان عزیزم میگن چرا تاپیکها مرده...خوب وقتی کسی استقبال نمیکنه آدم دلسرد میشه و من و دیگری که ادمین و مدیر نیستیم که به تعداد بازدید دسترسی داشته باشیم ملاک رو زدن دکمه تشکر میدونیم که واقعاً بعضیا که من خودمم ازشون توقع نداشتم کم لطفی میکنن چه برسه به دوستان تازه وارد...
ببخشید خیلی حرف زدم
ESET SMART SECURITY 9
شناسایی فقط با اسکن دستی.
اینم جواب اویرا اینترنت سیکوریتی 2014.اپدیت
خخخخ برم عوضش کنم)
پک شماره 1 شامل دو ویروس جدید
600 کیلوبایت
password = 1234
Last edited by aylar6888; 07-12-2015 at 11:44.
حمیدجان لطفا حجم پک هایی که قرار میدی را هم بنویس.
محتوای مخفی: Detected
ممنونم
اصولا انگار اوست قرار نیست به ما اجازه اسکن دستی هم بده به محض اتمام تایپ پسورد بدون ورود به پوشه با پیغام های زیر مواجه گشتیم
از خوبی های این اوست بخش آپدیتشه که دو بخش آپدیت دیتا بیس و آپدیت خود برنامه است
درود :
یه سایت خیلی خوب برای تستهای مختلف محصول امنیتی سیستم دسکتاپ و اندروید شما
این سایت با عضویت دسترسی به چند تست مختلف بهتون میده مثل تست ضد فیشینگ ، تست دانلود نکردن خودکار فایل شبه ویروس ، تست دانلود نکردن دستی فایل شبه ویروس ، تست امنیت ابری ، تست دانلود نکردن شبه ویروس که با انواع مختلف روشها و نرم افزارها فشرده سازی شده ، تست فایلهای ناخواسته یا بالقوه خطرناک و ....
دوستان توجه داشته باشید که این فایلها ویروس نیستن و سایتی هم که برای تست فیشینگ هست سایت فیشینگ نیست و فقط شبیه سازی اونها هست ، پس نگران امنیت سیستمتون نباشید...
Test if your protection against the manual download of malware (EICAR.COM) is enabled
Test if your protection against a drive-by download (EICAR.COM) is enabled
Test if your protection against the download of compressed malware is enabled ***NEW***
Test if your protection against the download of a Potentially Unwanted Application (PUA) is enabled
Test if your protection against accessing a Phishing Page is enabled
Test if your cloud protection is enabled
Anti-Malware Testing Standards Organization
AMTSO
Last edited by aylar6888; 07-12-2015 at 18:48.
کومودو
=====
من خودم و همچنین سایر دوستان قدیمی وقتی اینجا تست میکردیم گاهی با هم بحث هم میکردیم که خیلی جالب و دوست داشتنی بود با همین امیرکرکس !! اینقدر اینجا کل کل کردم که بیا و ببینیادش بخیر.... کلی هم مطالب مفید توش بود..... هر از چند گاهی هم وقتی یکی تازه وارد اینجا میشد و میگفت آخه هدف از انجام تست چیه؟ میگفتیم همین مطالب و بحثهای مفید و آموزنده یی که میشه..... حالا اشنایی با محصولی که ازش استفاده میکنیم و هزار و یک یلیل منطقی دیگه به کنار.....الانم اگر نیاز باشه در کنار تست مطلبی گفته بشه رو بگیم، بد نیست....از تجربیات هم استفاده میکنیم.
وقتی آنتی ویروس مخربی را تشخیص میده اگر در حالت "ریل تایم" تشخیص داد با اسکن هم تشخیص میده... در کل روش تست اینجوریه که اول آنتی رو غیر فعال میکنیم و فایل را اسکن میکنیم و اگر شناخت که تمام و اگر نشناخت میایم آتی ویروس را فعال میکنیم و بعد مخرب را اجرا میکنیم تا سایر ماژولها تست بشن مثل کلود اسکن و رفتار شناسی و غیره و اگر همچنان شناسایی نشد آیا در نهایت سیتم آلوده میشه یا نه...اصولا انگار اوست قرار نیست به ما اجازه اسکن دستی هم بده به محض اتمام تایپ پسورد بدون ورود به پوشه با پیغام های زیر مواجه گشتیم
که البته اجرای مخرب خطرناک هم هست و فعلا من توصیه نمیکنیم دوستانی که احیانا تازه به جمع ما پیوستند یا خواهند پیوست این کار رو بکنند..... فقط همین رو بگم که برای حفظ امنیت سیستم بهتره مخرب را در یک محیط مجازی مثل سندباکس یا بهتر از اون روی ماشین مجازی تست و اجرا کنید........ البته من که کومودو دارم روی سیستم اصلیم هم مخرب اجرا میکنم..... دیگه وقتی ادعای حفاظت سیستم با کومودو را دارم باید پای اجرای مخرب روی سیستم اصلی هم بایستم، حداقل گاهی اوقات![]()
Last edited by Jadda; 07-12-2015 at 19:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)